Uddrag af bogen

Her kan du høre mig høre uddrag af bogen ‘Mælkebøttebarn i blomst’. Du kan også høre om min vej til at blive selvudgiver. Nederst på siden finder du lektørudtalelse af min bog og andre anmeldelser af bogen samt link til køb af bogen.

uddrag af bogen

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev og få flere video-uddrag af min bog, få rabatter på foredrag og fif til den gode dialog. Du får endvidere direkte besked om mine konkurrencer.

Vejen til selvudgiver

Bogen handler om at vokse op i misbrugsmiljø med invaliderende sygdom på sidelinjen, at komme igennem ungdommen med endnu mere sygdom og ar på sjælen, at blive nød til dialog med det system man har lært, man ikke  kan stole på, at blive afhængig af hjælp, mens man ikke tør lade nogen komme tæt på, at begynde at vokse med skeletterne raslende for så at blive brat stoppet af livstruende sygdom, at komme igennem det hele, finde kærlighed og nærvær, at ende sin brogede vej med en karriere i den akademiske verden, at finde overskud til at hjælpe andre på vej – og at holde foredrag om det hele

Se video - Vejen til selvudgiver

Hør mig læse op fra min bog herunder

Jeg har læst Tina Marie-Louise Campbell’s bog om sin barndom..’Mælkebøttebarn i blomst’.jeg kan godt love jer en fantastisk oplevelse! Men…hold da op…jeg er virkelig taknemmelig for min barndom efterfølgende❤️🙏🏻 Jeg vil dog sige, at jeg jo kender dejlige Tina nu, og det er kun ganske få andre mennesker jeg kender, der har formået at gøre det med deres liv, som hun gør☺️ Hun er den sejeste og mest inspirerende kvinde, jeg længe har talt med☺️💪🏼 Min varmeste anbefaling❤️

Mette Olesen, selvstændig

Anmeldelser af bogen:

Erling Lykke

Anmeldelse fra Litteratursiden

… Dan Turell havde engang en monolog om, at hvis man ikke syntes, livet var let for én, skulle man sammenligne sig med nogle andre og se på, at deres liv heller ikke var let. Én af dem, man passende kan sammenligne sig med, er Tina Marie-Louise Campbell. Hun har haft al den modgang i livet, som kunne få mange til helt at opgive, men det har Tina ikke gjort. Hun har kæmpet hele sit liv… Tinas beretning er i høj grad præget af alle de svigt og overgreb, hun har været udsat for gennem barne- og ungdomsårene, men også af hendes kamp for sin værdighed og for at holde humøret højt. Tina er ikke en handicappet men en person, som har nogle sygdomme, der sætter nogle begrænsninger. Med sig i bagagen har hun hele tiden haft sin tro, og den har hjulpet hende mange gange. Det er imponerende, hvor meget Tina har overkommet på trods af sine sygdomme… Tina er et eksempel på, at man ikke bare skal give op men blive ved med at kæmpe.

Erling Lykke, Litteratursiden

Jette Landberg

Jeg har fået en flot lektørudtalelse!

Min bog er én ud af 20% af alle udgivelser der er udvalgt til og har fået en lektørudtalelse!

En lektørudtalelse er en objektiv anmeldelse af en bog skrevet af bibliotekarer til bibliotekerne. Den kan derfor godt være kritisk af en given valgt bog. Det er en vejledning som har til formål at understøtte kvaliteten af materialevalget i bibliotekerne. En lektørudtalelse er skrevet efter et sæt særlige retningslinjer. Der udarbejdes udelukkende lektørudtalelser på nye udgivelser.

Lektøren Jette Landberg skriver, at min selvbiografi ikke er for sarte sjæle. Hun tilføjer, at den bør læses af alle fagpersoner der arbejder med udsatte familier, og at den er lige så stærk en historie som Lisbeth Zornigs. Hun mener, at bibliotekaren bør fremskaffe den, fordi den er oplagt for fagpersoner.

Klik her, vælg anmeldelser under bogtitel og læs hele lektørudtalelsen

bog på hylde

Anmeldelse fra Læserblog

Det handler om drømme, det handler om håb. Om vilje, om stædighed og styrke. Det handler om Tina… Jeg åbnede denne bog med en knude i maven og presserende tårer, for jeg vidste, at den ville knuse mit hjerte. Dog fandt jeg, at samtidig med, at historien giver ondt i hjertet, giver den også et lille smil på læben. Man kan, som læser, ikke lade være med at smile, når Tina gang på gang rejser sig, og kæmper videre… “Mælkebøttebarn i blomst” er andet og mere end blot en fortælling, det er en sandhed, som kun de færreste har mod nok til, at råbe op om. Det er en fortælling, som giver de mange mælkebøttebørn et talerør og en stemme. En barndom fuld af svigt og ensomhed, som kryber ind under huden på enhver læser. Den er så inderligt livsbekræftende! 

Astrid Brockdorff, woman-who-reads.blogspot.dk