fbpx

Forløbet Fleksjobsøgningskursus

11.999,00 kr.

Hvad får du med fra kurset?

Kurset tager dig igennem processen i overskuelige trin, som du kan tage i dit eget tempo. Jeg anbefaler 1-1.5 times arbejde pr. modul 1-4, men hvis du kun har tid til mindre, så bruger du blot det.

Jeg guider dig igennem hele forløbet med videoer og opgaver, som alle er designede til at hjælpe dig igennem processen.

Du kan både pause og springe i lektionerne, så du kan tage noter, drikke kaffe eller se de mest motiverende videoer igen, når du har brug for det.

Hvis du sidder og tænker ”Ja, det er fint nok – men hvornår høster jeg frugten af mit arbejde?”. Så har jeg gode nyheder til dig.

Du får link, når du har betalt og kommer lynhurtigt til at mærke effekten af dit arbejde. Øvelserne kan du lave så tit, du vil i den periode, du har adgang, og selvom det føles som små skridt, vil du tjept bevæge dig fremad. Øvelserne er nemlig designede som små, mentale triggere, der får dig til at tænke anderledes, hvis du bruger dem ofte nok.

Og ved du, hvad det mest fantastiske er? Det er DIG, der skaber forandringen. Det er den absolut bedste følelse i verden, at DU selv har skabt en positiv forandring i DIT eget liv.

 

Andre anmelder fx således:

  1. Jeg har mest af alt fået redskaber til at flytte fokus væk fra Handicappet over på individet.  Jeg er blevet introduceret til redskaber, dog har jeg ikke fået implementere dem så de er mine nye vaner, men øvelse og tid… Jeg håber at det giver mere overskud på sigt i min hverdag. Tak for nu. Jeg har fået nogle nye redskaber til min hverdag. Det betyder, at jeg ser min hverdag i et mere positivt lys end hidtil. Jeg har været i selskab med ligesindede, som kender mange af de samme situationer som mig; og det i sig selv, giver en form for trøst. Jeg har fået et bedre fokus på, hvilke ressourcer, jeg har – i stedet for at bruge energi på dem, jeg ikke har. Tak for nu. M.v.h. Matilde Klara Søndergaard
  1. Jeg føler mig mere glad og med færre negative tanker. Det betyder at jeg er blevet mere tilfreds med livet og derved er bedre rustet til udfordringerne med at søge et nyt job og har også fået et større håb om at få det. Tak for et skønt forløb.
  1. Jeg har fået ud af forløbet at arbejde på at ændre mine tanker, fokus på min energi, hvad og hvem der giver/og dræner. Hvordan jeg taler til mig selv. Fokus på hvor meget påvirker mine omgivelser. Det betyder at jeg har fået et større fokus på hvad og hvem jeg vil bruge min tid på. Tak for denne gang og al din viden og inspiration.
Print Friendly, PDF & Email

Forløbet Fleksjobsøgningskursus

Find din egen værdi og scor jobbet!

Du kender nok det at savne at være en del af fællesskabet og få arbejdsglæden tilbage, siden du er her. Måske føler du ikke, du slår helt igennem med dine ansøgninger. Det kan være, du mangler idéer til, hvor du kan søge fleksjob, hvordan du viser en arbejdsgiver, at du godt kan – eller måske snarere bliver klædt på, så du selv overbevises om, at du godt kan finde drømmefleksjobbet, der passer lige til dig.

Kan du fx nikke genkendende til følgende:

  • “Jeg er ikke kompetent nok til at kunne få mit drømmejob”
  • “Jeg bliver blot ansat til skodting”
  • “Jeg kan ikke holde til noget”
  • “Ingen vil ansætte mig til så få timer”
  • “Der er ingen, der forstår mig”

… eller noget helt sjette. Så er du det helt rigtige sted her med mig! <3

Lad mig vise dig, hvordan du som jeg kan gå fra at betragte dig selv som invalid til individ og score drømmejobbet – eller blot hvordan du trænger igennem nåleøjet og viser arbejdsgiver alt det du har, der giver dem værdi og dig arbejdsglæde!

På dette forløb lærer du at lave en fleksjobansøgning, hvordan du finder ubesat fleksjob, skaber dit eget fleksjob, opnår værdifølelse, hvad arbejdsgiver vil have, søger uopfordret, højner din glæde, balancerer i dine begrænsninger … og meget mere.

Udover online indhold tilbyder jeg 2 x 1:1 coaching i løbet af dit forløb.

Plus du bliver inviteret ind i gruppe med andre, så I kan hjælpe hinanden på vej.

På den måde sikrer vi os, at du får det allerbedste ud af din tid med det online forløb.

 

 

 

 

 

Tjek mine kurser ud her

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top