Jeg tilbyder workshops i trivsel og arbejdsgejst til virksomheder. Jeg har to typer af workshops; en kortere workshop på 3,5 -4 timer og en længere workshop der løber over to dage. Fordelen ved en workshop i forhold til foredrag er, at der indgår øvelser, som laves af medarbejderne. Medarbejderne får en hands on fornemmelse for, hvordan de bruger de redskaber, jeg præsenterer i praksis.

Hvordan bevarer du din gejst og rejser dig op igen og igen, når du flere gange har prøvet, at helbredet slår dig ned?

 

Jeg har levet med invaliderende gigt, siden jeg var to år, hvorfra jeg blandt andet ikke har kunnet bøje mine ben. Jeg fik at vide som 27-årig, at jeg havde så mange livstruende AIDS-udbrud, at jeg ville blive medlem af klub 27 (at jeg ikke ville leve året ud) og gjorde mig klar til, at jeg skulle dø. Men her står jeg – eller, jeg sidder i min kørestol med gejst – som 48-årig med mand og børn og har skabt mig et liv og en hverdag i blomst. Det lå ellers ikke i kortene!

Jeg påbegyndte en akademisk uddannelse og blev ansat på Aalborg Universitet som coach og karrierevejleder. Idag har jeg min egen virksomhed Campbell.dk med både forlag, foredrag, workshops og kurser, har et helt team af ansatte og flere frivillige.

Sideløbende er jeg blevet mere og mere invalid. Men min gejst har jeg bevaret! Vejen til mit gode sted i dag har været lang og kroget. Når jeg kan, kan du også! Alle de redskaber jeg har brugt på vejen, deler jeg i mine workshops. 

 

workshop med Tina rejs dig

Jeg tilbyder en workshop direkte henvendt til fleksjobbere, som er designet til at give dem indsigt i egne kompetencer. Det er nemlig nemt at glemme alle de kompetencer, du får af at have begrænsninger. Det kan være endnu sværere at se, hvordan de kompetencer kan styrke dig i dit arbejdsliv og bidrage i en virksomhed.

 

Til alle typer af virksomheder tilbyder jeg workshops i trivsel og arbejdsglæde. Workhops hvor fokus er på individets trivsel og gruppens trivsel. Der er to forskellige forslag til, hvordan de workshops kan bygges op, som du kan se herunder. Det er muligt at tilpasse indholdet og øvelserne til jeres specifikke behov i virksomheden.