fbpx

Tina motiverer dig til at ændre dit eget liv og andres!

Print Friendly, PDF & Email

Du sætter med dine redskaber tingene i perspektiv på en inspirerende måde, som gør stort indtryk – Du har God formidling – Du er Levende – Du har God energi, og er humoristisk.

Jeg var overrasket over og glad for din humoristiske side!

Du motiver os andre til at være positive og taknemmelig over vores liv. En motivation jeg også kan bruge i mit arbejde. Stor respekt for at du selv har taget dine negative oplevelser, og gjort dem til din styrke.

********

Dyk endnu mere ned i mine redskaber i online forløb

 

Hvad får du med fra forløbet?

Kurset tager dig igennem processen i overskuelige trin, som du kan tage i dit eget tempo. Jeg anbefaler en halv times arbejde om dagen, men hvis du kun har tid til fem eller ti minutter, så bruger du blot det.

Jeg guider dig igennem hele kursusmaterialet med videoer, opgaver, arbejdsark og motivationsark, som alle er designet til at hjælpe dig igennem processen.

Faktisk får du i kurset serveret:

  • 3 moduler
  • 11 lektioner
  • 22 øvelser med printbare arbejdsark

Du kan både pause og springe i lektionerne, så du kan tage noter, drikke kaffe eller se de mest motiverende videoer igen, når du har brug for det.

Hvis du sidder og tænker ”Ja, det er fint nok – men hvornår høster jeg frugten af mit arbejde?”. Så har jeg gode nyheder til dig.

Du kommer lynhurtigt til at mærke effekten af dit arbejde. Øvelserne kan du lave så tit, du vil, og selvom det føles som små skridt, vil du tjept bevæge dig fremad. Øvelserne er nemlig designet som små, mentale triggere, der får dig til at tænke anderledes, hvis du bruger dem ofte nok.

Og ved du, hvad det mest fantastiske er? Det er DIG, der skaber forandringen. Det er den absolut bedste følelse i verden, at DU selv har skabt en positiv forandring i DIT eget liv.

Selvom det primært er en indre rejse, du begiver dig ud på, så guider jeg dig selvfølgelig også til, hvordan du bruger de nye værktøjer i din kommunikation med andre, og hvordan du trækker din forandring med ind i alle dele af dit liv.

Astrid Marie Gjønvik Westergren - Ergoterapeut
Ergoterapeut
Scroll to Top