fbpx

Hvordan står det til med din arbejdsglæde?

Hvorfor er det vigtigt, du ved, hvordan det står til med din arbejdsglæde?

Du bruger ca. en tredjedel af dine vågne timer i løbet af en uge på dit arbejde. Så hvis din arbejdsglæde hænger lidt i bremserne, mærker du det hurtigt. Du ved, ligesom at køre i en gammel bil, når bremserne er slidte. Bilen skal arbejde hårdere for at holde samme fart, og det er på samme måde med din arbejdsglæde. Hvis du ikke føler dig begejstret og motiveret på jobbet, så bruger du mere energi på at lave det samme stykke arbejde. 

Så er der altså mindre energi til de to andre tredjedele af dine vågne timer. Det energiregnskab går ikke op, kan du nok se? For så bruges energien på arbejdet, mens familien og du selv forsømmes.   

Hvad kan du så gøre ved det?

Du kan starte med at finde ud af, hvor på skalaen du ligger – er batterierne helt flade allerede mandag eftermiddag, hvor du bare ikke orker noget, når du kommer hjem til familien? Eller danser du ind ad døren med indkøbsvarerne og råber: ”Jeg er hjemmeeeee, kom og få en mandags-svingom!” 

Måske er du bare et sted midtimellem de to scenarier?

Med min test Arbejdsglæden i Centrum kan du på to minutter finde ud af, hvordan din arbejdsglæde har det inderst inde. Det kan være lidt skræmmende at være ærlig med sig selv om det – men tro mig, det er det hele værd. 

For sammen med resultatet får du ganske gratis mine bedste forslag til, hvordan du kan forbedre din situation – allerede i dag. 

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev herover, får du min test, der tager temperaturen på din arbejdsglæde. Du modtager derefter mails fra mig med masser af gode råd til, hvordan du forbedrer din arbejdsglæde og livsglæde.

Derfor hjælper jeg dig med arbejdsglæden?

Jeg ville elske, at du starter mandagen med en begejstret følelse, fordi den nye arbejdsuge starter. Sådan lidt á la det her:

(Hvis du spørger min familie, ser jeg lidt sådan ud hver morgen).

Selvfølgelig ved jeg godt, at du ikke kan være oppe på det helt store tandhjul i ren begejstring over dit arbejde hver mandag morgen. Det er der ingen, der kan. 

Jeg ved selv, hvor hård hverdagen føles, når du kæmper dig igennem den dag for dag. Der har jeg selv været, helt fortabt og modløs med stress og en forværring af min gigt. 

 

Det var en lang rejse fra stresset med ondt i arbejdsglæden til et liv, hvor jeg glæder mig over mit arbejde og har overskud til både familien, træning og mig selv. 

Første skridt på rejsen startede med at erkende, at jeg havde ondt i arbejdsglæden. Da først det gik op for mig, var det faktisk slet ikke så svært at lave om på. 

Så – for din egen og dine kæres skyld: Tag testen og find ud af, hvordan du kan arbejde hen mod mere arbejdsglæde. Og hvis du allerede er højtflyvende på jobbet, så stort tillykke med det! Fortsæt det gode arbejde 🙂

Hvor tæt er jeg på fredagsfølelse på en mandag? Jatak, send mig test, så jeg kan finde ud af det!

Samtidig skriver jeg mig op til Campbell.dks nyhedsbrev, hvor jeg kan forvente at modtage gode råd om arbejdsgæde og livsglæde samt særlige tilbud til nyhedsbrevsmodtagere. Det kan når som helst afmeldes. 
https://campbell.dk/privatlivspolitikken/

Subscribe

* indicates required

Campbell.dk vil bruge informationerne, du indtaster om dig selv i denne formular, til at sende dig nyhedsbreve og konkurrencer. Du bedes krydse af i boksen herunder, for at give os tilladelse til at sende dig ovennævnte emails:

Du kan altid ændre din tilmelding ved at klikke på 'afmeld nyhedsbrev' i bunden af alle nyhedsbreve fra mig eller ved at kontakte mig på: tina@campbell.dk. Vi behandler dine informationer med respekt. For mere information om min privatlivspolitik bedes du besøge min hjemmeside: Campbell.dk. Ved at klikke på 'abonner på liste' herunder giver du tilladelse til, at jeg må bruge dine informationer i overensstemmelse med disse vilkår.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Scroll to Top