Hvorfor er det vigtigt, du ved, hvordan det står til med din arbejdsglæde?

Du bruger ca. en tredjedel af dine vågne timer i løbet af en uge på dit arbejde. Måske er din arbejdsglæde begyndt at hænge lidt i bremserne. Du ved ligesom en gammel bil, når bremserne er slidte. Bilen skal arbejde hårdere for at holde samme fart og det er lidt på samme måde med din arbejdsglæde. Hvis arbejdsglæden ikke er i top, så bruger du mere energi på det. Dermed er der mindre energi til de to andre tredjedele af dine vågne timer.   

Med min test kan du nemt og hurtigt finde ud af om din arbejdsglæde har det godt, mindre godt eller skidt. Sammen med resultatet får du også en analyse af, hvad det betyder for dig. 

Ja tak
Jeg er klar til at trykteste min arbejdsglæde
Invalid email address

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev herover, får du min test, der tager temperaturen på din arbejdsglæde. Du modtager derefter mails fra mig med masser af gode råd til, hvordan du forbedrer din arbejdsglæde og livsglæde. 

Hvorfor hjælper jeg dig med arbejdsglæden?

Min mission er, at du starter mandagen med en jaaah juhuuuu følelse, fordi den nye arbejdsuge starter.

Jeg ved godt, at du ikke kan være oppe på det helt store tandhjul i ren begejstring over dit arbejde hver mandag morgen.

Det er faktisk heller ikke meningen! Du skal gerne nå en tilstand, hvor du måske ikke nødvendigvis hver mandag vågner og glæder dig til at arbejdsugen starter, men hvor du heller ikke føler træthed, bare ved tanken om endnu en arbejdsuge.

Et vigtigt skridt på vejen til den tilstand er, at du ved, hvordan det står til med din arbejdsglæde. For følelsen du har mandag morgen er kun en lille del af det. Derfor har jeg udviklet denne test, som kan hjælpe dig med at tage temperaturen på din arbejdsglæde.

Forfatter, coach, karrierevejleder og foredragsholder

Sikke mange fine titler jeg har dér!

De betyder dog ikke så meget. Dét som gør, at jeg brænder for at hjælpe andre med at finde arbejdsglæden er min egen rejse. En rejse fra stresset med ondt i arbejdsglæden til et liv, hvor jeg glæder mig over mit arbejde og har overskud til både familien og træning også.

Min rejse startede med erkendelsen af, at jeg havde ondt i arbejdsglæden. Da først det gik op for mig, var det faktisk slet ikke så svært at lave om på. 

Derfor indeholder min værktøjskasse til at finde arbejdsglæden også denne test. 

arbejdsglæde foredrag/workshop

Ja tak
Hvor tæt er jeg på Jaa Juhuuu følelsen mandag morgen?
Invalid email address