fbpx

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne have en hverdag, der føles, som om du har 30 timer i døgnet?

… I stedet for at du haster rundt og føler, at du ikke slår til?

Så er der gode nyheder:

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få værktøjer, tips og viden til at skabe et liv med plus på overskudskontoen

Har du også lyst til at vide mere om, hvordan du balancerer dit liv, så der både er plads til de hårde arbejdsdage, pudekamp med børnene og dejlig mig-tid?

Jeg ved, at det kan være svært at finde balancen i hverdagen. Det har jeg selv kæmpet meget med igennem årerne (og jeg har endda været nede med stress et par gange, så tro mig, balance er en dyd!) Derfor vil jeg elske at guide dig på vejen mod mere overskud, glæde og mening. For rejsen starter i dag, og du sidder i førersædet. 

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du bl.a.:

  • Adgang til testen Arbejdsglæde i Centrum, hvor du kan måle din arbejdsglæde (og få endeligt svar på, om du bør gøre noget ved den)
  • 10% rabat på alle bøger på min webshop
  • Tips og tricks til at få mere overskud og nydelse i hverdagen
  • Redskaber til at højne (arbejds)glæden – eller måske ligefrem inspiration til at finde det gode (fleks)job?!
  • Eksklusive og tidsbegrænsede rabatter på mine online kurser og bøger

Du kan altid framelde dig igen med et enkelt klik, hvis du synes, jeg rabler for meget 😉 

Så hvad venter du på?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lad os komme ud over stepperne, mens vi passer på os selv og vores overskud!


Få endnu mere ud af dine nyhedsmailfordele til dig og din hverdag samt til dit arbejde.

Flere af mine emner uddybes også i mine online arbejdslystkurser 

Subscribe

* indicates required

Campbell.dk vil bruge informationerne, du indtaster om dig selv i denne formular, til at sende dig nyhedsbreve og konkurrencer. Du bedes krydse af i boksen herunder, for at give os tilladelse til at sende dig ovennævnte emails:

Du kan altid ændre din tilmelding ved at klikke på 'afmeld nyhedsbrev' i bunden af alle nyhedsbreve fra mig eller ved at kontakte mig på: tina@campbell.dk. Vi behandler dine informationer med respekt. For mere information om min privatlivspolitik bedes du besøge min hjemmeside: Campbell.dk. Ved at klikke på 'abonner på liste' herunder giver du tilladelse til, at jeg må bruge dine informationer i overensstemmelse med disse vilkår.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Og hey, kære du. Husk, at når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en mail, hvor du lige skal bekræfte, at du gerne vil modtage mails fra mig (så kan mit mailsystem se, at du ikke er en robot, og at du faktisk sidder på den anden side af skærmen, helt klar til at få tips til mere glæde i dit liv). Tjek gerne din spammappe, hvis mailen ikke dukker op. 

Når du har bekræftet, at du gerne vil modtage mails fra mig, modtager du en velkomstmail med link til Arbejdsglæde i Centrum og din rabatkode på 10% på dit første køb i min webshop. Her er jeg nødt til at indskyde med foldede hænder: Bevar tålmodigheden, for når mails skal den lange vej igennem cyberspace, kan det tage et stykke tid, før den når frem til din indbakke.

 

Namaste, og vi snakkes ved i næste nyhedsbrev! 

Scroll to Top