fbpx

Anmeldelser af foredrag

Hvad siger andre?

Jeg har i sagens natur aldrig selv siddet i salen og været tilskuer til et af mine egne foredrag. Jeg kan kun fortælle, hvordan jeg har oplevet publikum grine og blive helt stille ude i salen, mens jeg fortalte min historie. 

Jeg har fået så mange tilbagemeldinger. Dem kan jeg dele med dig, så du kan få et indtryk af, hvad publikum er gået hjem fra mine foredrag med. Læs her hvad andre har givet af anmeldelser. 

Har du oplevet et af mine foredrag og vil give mig en anmeldelse, så kan du gøre det via linket herunder. Alle får min dybeste taknemmelighed og de der giver anmeldelse med oplysning om deres mailadresse, får en kode til køb i min Webshop.


Lav en anmeldelse

Vil du give mig en anmeldelse, kan du gøre det her. Alle der giver anmeldelse med oplysning om deres mailadresse, får en personlig kode til køb i min Webshop.

Jeg bruger din anmeldelse til hele tiden at forbedre mine foredrag. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis du kan tænke over følgende, når du skriver din anmeldelse:

  1. Hvad var den største udbytte/ AHA oplevelse du fik med hjem fra mit foredrag?
  2. Hvad tænker du, at andre personer kan få ud af booke mig til et foredrag?
  3. Hvem vil du anbefale mit foredrag til?

Strong Testimonials form submission spinner.

Påkrævet

rating fields

Herunder finder du et udvalg af de over 100 anmeldelser, jeg har modtaget

Scroll to Top