fbpx

Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser for handel med Campbell.dk v. Tina M.-L Campbell

Vilkår og betingelser listet i denne tekst gælder for beskyttelsen af dine oplysninger hos Campbell.dk.

VILKÅR FOR BESTILLING AF FOREDRAG, WORKSHOP ETC.:

Tilbud

Jeg udfærdiger et tilbud, når jeg har lavet en aftale med dig. I har en uge til at godkende tilbuddet skriftligt og betale 50% af beløbet. Efter afholdelse faktureres den anden halvdel af prisen + transportomkostninger (Statens takster).

Husk at give mig besked, hvis I ønsker at benytte elektronisk fakturering, så jeg kan få sendt faktura den vej igennem fra start.

Misligholdelse af aftale

Læs omhyggeligt, hvad jeg har brug for på fx aftaledagen af fx AV-udstyr og vær obs på, at jeg har brug for svar fra jer om diverse forhold og info om, hvem af jer der er min kontaktperson.

Som en del af aftalen har I styr på Særlige Forhold, vi aftaler løbende. 

Såfremt der ikke er styr på det, skal jeg anstrenge mig ekstra meget som kan påvirke mig i dage efter, og det tager jeg en betaling for. Der tillægges derfor et gebyr (oveni honoraret) på 5.000 kr. efter foredragets afholdelse ved overtrædelse af de særlige forhold. Hvis der fx mangler stol/bord, aftalt av udstyr, og hvis der er støj-, lys-, eller stærke lugtgener. 

Kan disse ting ikke overholdes, kan jeg i nogle tilfælde ikke holde det ønskede foredrag. Penge gives ikke retur, hvis I misligholder aftalen.

Generelle betingelser ved afbud

Ved afbestilling gælder følgende:

– senere end 30 dage før arrangementets gennemførelse skal I betale 75 % af honoraret
– senere end 20 dage før arrangementets gennemførelse skal I betale 100 % af honoraret

Når I har betalt 50% af honorar ved aftalens indgåelse, fratrækkes de 50% det ovenstående. Dvs. I skal betale yderligere hhv. 25/50% ved afbestilling.

Ved afbestilling forstås alle former for afbud eller ændringer, herunder også afbud grundet sygdom samt afbud grundet flytning af aftale til andet tidspunkt, hvor der ikke er enighed om, at ændringen kan ske gratis. Som regel vil lille ændring af tidspunkt på dagen være muligt at ændre, mens ændring af dato kan påvirke andre bookinger og derfor på forhånd skal aftales, og ses som en aflysning fra jeres side, hvis jeg ikke kan få det til at gå op med andre opgaver.

Hvis der som led i arrangementet er blevet bestilt flybilletter eller anden transport, som ikke kan refunderes, dækker kunden denne udgift uanset grunden til aflysning af opgaven.

Aflyser jeg (helt utænkeligt og aldrig sket i alle mine år) som foredragsholder/underviser, gives hele honoraret retur. Ved foredrag kan jeg også anbefale en anden foredragsholder, der evt. ville kunne træde til i stedet.

Ved min død er evt. arving ikke forpligtet af nogle aftaler. 

Betaling af honorar
Betaling kan foregå:

  • kontant
  • via kontooverførsel
  • elektronisk faktura
  • MobilePay

Ved for sen indbetaling opkræves renter og gebyr i henhold til gældende lovgivning. Da det på forhånd er aftalt, hvornår regningen forfalder til betaling, kan der kræves morarenter fra forfaldsdagen. Rykkerskrivelser med dertilhørende interval og gebyrer bliver udsendt efter Renteloven jvf. rentelovens § 9b, stk. 1, jf. stk. 2.

Rabat

I bedes give mig besked fra start, hvis I gerne vil søge en form for rabatordning, så jeg kan få det tilføjet i jeres kontrakt/faktura.

Tidligere fuldt betalende bookere kan få 2000 kr. i rabat på fakturaen, når de booker min. 2 timers fuldt betalt foredrag/workshop igen til samme forening/firma/institution etc.

I kan rundt regnet spare 1000 kr. for hver sæson i forvejen, I booker mig ind. Hvis vi fx er midt i en forårssæson (januar-juli), og I booker mig til efterårssæsonen (august-december) året efter, bliver det en rabat på 3000 kr., I kan få!

I kan booke max tre sæsoner i forvejen. 

Booker I mig i og til indeværende sæson, får I en times foredrag til halv pris.

Søger du en billigere pris? Jeg kan have ‘skriveperioder’, hvor jeg arbejder på nye bøger og derfor er langt nemmere og billigere at få ud til foredrag. Kontakt mig og lad os snakke om det. Vi bor jo i Jylland, så vi finder en god pris. 😉

Tilskud fra Statens kunstfond

Der kan desuden forsøges med støtte fra Kulturstyrelsen. BEMÆRK, at det er arrangøren, der på forhånd skal søge støtten, der typisk er på 5.000 kr., og at arrangøren skal betale transport. Det gives der ikke tilskud til.

Når jeg sender link til kunde, tjekker jeg, at link til ekstern 3. part virker. Men ændrer fx Kulturstyrelsen noget derefter, kan jeg ikke holdes ansvarlig. 

Det er altid kunde/bookers ansvar at følge op, når jeg sender tilbud. 

Et foredrag med dette tilskud har en varighed af 2 timer inkl. en pause halvvejs. Dvs. I skal betale mig for to timers foredrag minus den støtte, I evt. kan få bevilliget.

Vær også obs på, at vi skal have lavet en aftale med dato, inden I søger puljen. Ingen former for andre rabatter kan bruges samtidig med støtte fra Kulturstyrelsen.

Det er vigtigt, at I giver mig besked på forhånd, hvis I gerne vil søge denne støtte, så jeg kan få det tilføjet i jeres kontrakt. 

Du finder de to vigtige ting til din ansøgning ved Kulturstyrelsen i de gule bokse herunder.  


Ansøg Kulturstyrelsen


Forfatter CV du kan bruge

Kørsel

Jeg holder som regel kun foredrag/workshop over 100 kilometer fra hjemadresse ved foredrag/workshop af min. 3 timers varighed/betaling.

Jeg holder som regel kun foredrag/workshop over 200 kilometer fra hjemmeadresse ved min. 4 timers varighed/betaling. Og så fremdeles.

Ved et job på fx Sjælland eller andre øer vil jeg gerne lægge jobbet på en fredag eller en mandag. Desuden vil jeg flyve, hvorfor der kommer tillæg på flybilletter. Ved job i Jylland kører jeg som regel i bilen, medmindre andet giver bedre mening.

GENERELLE RETNINGSLINJER FOR HANDEL MED CAMPBELL.DK:

KØB AF BØGER OG ANDET:

Betaling

Campbell.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, MobilePay og elektronisk faktura. Se også Betaling af foredragshonorar.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner.

Campbell.dk´s hjemmeside bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Jeg samarbejder med Paypal som betalingsløsning på webshoppen, og du kan læse mere om, hvordan de beskytter dine data her.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vær obs på, at det betyder, at reklamtionsret ikke gælder for digitale produkter.  Min reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation på fysiske publikationer.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. Ej heller ved beskadigelse ved læs af bog.

Copyright er gældende ved alle mine produkter.

Campbell.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Campbell.dk
Ved Tina M.-L. Campbell
Syrenvej 46
9310 Vodskov

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion: Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så jeg kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt gennem Campbell.dk og over telefonen. Såfremt bogen er købt til et af mine foredrag, messer etc. er der ingen fortrydelsesret.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på tina@campbell.dk. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af bogens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå bogens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan se bogen på samme måde, som hvis du så på den i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug for at modtage hele købsbeløbet

Hvis bogen er brugt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

ANSVAR

Almindelige danske retslige regler gælder. Jeg har dog ingen erstatningspligt for indirekte skader, følgeskader eller oplevet smerte af nogen art, herunder fx. ved erkendelser gennem foredrag, workshop, kurser, læsning af tekster i bøger og andre publikationer, såsom flashback til egne erindringer el.lign. Jeg tager forbehold for tastefejl på site og i Nyhedsbrev.

EJENDOMSRET, IMMATERIELLE RETTIGHEDER, COPYRIGHT

Indholdet i mine bøger, publikationer, onlinemateriale og foredragsmateriale tilhører: Campbell.dk.

Campbell.dk giver tilladelse til, at der hentes og bruges information til egen personlig og ikke-kommerciel brug.

Flyers og postkort må deles med andre uden yderligere tilladelse fra Tina, undtaget ved kommercielt brug for andre end Campbell.dk.

Ved ønske om kopiering, afskrift, reproduktion, videresendelse, og/eller distribution af indhold bøger eller andre publikationer til kommerciel eller offentlig brug, skal der rettes skriftlig henvendelse til Tina M.-L. Campbell på: tina@campbell.dk eller til:

Tina M.-L. Campbell,
Syrenvej 46,
9310 Vodskov

Før skriftligt svar er modtaget, er der dermed ingen tilladelse til kommerciel eller offentlig anvendelse af Campbell.dk´s indhold.

Tekster, billeder, tegninger, videoer og andet indhold eller andre elementer fra Campbell.dk er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af Tina M.-L. Campbell.

HYPERLINKNING TIL OG FRA HJEMMESIDEN CAMPBELL.DK

Ved link til indhold på Campbell.dk skal der fortages tydelig link, der må ikke frames internt på en side, og der skal henvises til rettighedsindehaver og Copyright.
 Jeg har intet ansvar for link til tredjemand.

PRESSE:

Billeder og videoer fra Campbell.dk kan anvendes gratis, når de ikke er mærket med Copyright. Billeder og videoer må alene anvendes til redaktionelle formål i trykte eller digitale medier. Husk blot at give Tina M.-L. Campbell besked ved brug.

Når du trykker eller viser billeder eller videoer fra Campbell.dk, skal fotografens navn altid angives i forbindelse dermed – for eksempel “Foto: Lars Horn / foto af Tina M.-L. Campbell “. Den relevante kreditering fremgår af informationerne for hvert billede eller video. Her står også, hvis fotografen skal kontaktes for køb af billedet.

Gældende fra oktober 2021.

Konkurrence

Somme tider kører jeg en konkurrence, hvor du ved at nævne min bog Find Arbejdsglæden og tagge mig kan vinde min selvbiografi i e-bogs version. 

Henviser/anbefaler du mig til en ny booking af et foredrag/workshop, der også bliver afholdt og betalt, kan du frit vælge hvilken een af mine e-bøger eller fysiske bøger, du vil have. Gevinsten er også inkl. porto. Den du har henvist til får ved samme lejlighed rabat som foreskrevet på papiret, vi sammen har udfyldt.

Garanti

Ved nogle online kurser kan du se et garantistempel. Her gælder garantien, at du får alle dine penge igen ved fuldt betalt kursus uden rabatordning og ved, at du beviseligt har fulgt hele kurset.

Book af gratis samtale

Der kan som udgangspunkt kun bookes een gratis samtale pr. person og kun, hvis det er med henblik på evt. køb af en bestemt af mine ydelser.

Overvejer du at hyre mig til et andet produkt end det, vi talte om i vores første gratis samtale, kontakt mig gerne. Så finder vi ud af noget.

Scroll to Top