fbpx

Bogens øvelser skal danne grundlag for samtale emner i min gruppe!

Print Friendly, PDF & Email

Find arbejdsglæden var for mig en øjenåbner, den satte ord på nogle situationer i mit eget liv, som jeg havde glemt (ønsket at fortrænge) og fremkaldte nogle dybt begravede følelser. Måden at synliggøre, hvor mange parameter der har indflydelse på, hvordan vi føler og er som det hele menneske. Bogen er godt skrevet i små let læselige kapitler. Krydret med øvelserne, som bestemt også kan laves sammen med andre, da det kan være svært at skabe tilpas selvindsigt og refleksion alene. 

 

Specielt notatet: 

”Tungen har ingen knogler, men den er stærk nok til at knuse

et hjerte. Så vær varsom med dine ord.”

– Buddhistisk ordsprog

Gjorde et stort indtryk på mig, ord har så meget magt og indflydelse. Fordi de ord, vi bruger, former vores liv og adfærd. 

En god selvhjælpsbog, der synliggør både privatlivet og arbejdslivet, indflydelse på det hele menneskes eksistensgrundlag og hvor følsomme vi er over for forandringer.

Jeg er mor, mormor, leder, politiker og frivillig i flere organisationer. Det er en fantastisk bog og jeg kunne ønske mig at havde haft den for 25 år siden. 

Det kunne jo havde været min egen dagbog, krydret med ny teori og viden. så jeg meget før havde lært hvor vigtigt det er at tale om alle berøringsflader i vores liv. 

 

Glæder mig til at tage bogen i brug sammen med et nyt netværk, hvor bogens øvelser skal danne grundlag for samtale emner, til at spille hinanden endnu bedre.

Betina Wettengel - Byrådskandidat, Wettengel Consult, Diplomleder
Scroll to Top