fbpx

Din historie har bl.a lært mig at selvom man har/har haft det meget svært i sit liv, kan man stadig opnå drømme

Print Friendly, PDF & Email

Det betød rigtig meget for mig, at høre dit fordrag. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente, faktisk anede jeg ikke hvad det var for et fordrag. Jeg havde aldrig hørt om udtrykket ‘mælkebøttebarn’ før. Det var noget helt specielt, fordi det for en gangs skyld ikke handlede om job og uddannelse – det kan nemt blive for meget. Det var skrækkeligt at høre om alt det du har været igennem i din barndom, teenageår og selv dit voksenliv. Jeg havde virkelig svært ved at forstå, hvordan du stadig kunne være så livsglad, og ikke give op efter alt det du har været igennem. Din historie har bl.a lært mig at selvom man har/har haft det meget svært i sit liv, kan man stadig opnå drømme. Derfor synes jeg bl.a det er vigtigt at høre din histore – den inspirerer mig til at kæmpe mere og tro lidt mere på mig selv, selvom tingene kan se lidt sort ud.

Jeg vil klart anbefale andre at høre dit fordrag. Jeg har allerede fortalt nogen om det og hvis jeg en dag finder muligheden, vil jeg se den igen. Jeg synes at jobcentrene skal hyre dig. Der er så mange unge knyttet til jobcentre, som måske bliver lige så rørt inspireret som jeg. Som nævnt tidligere, inspirerer det mig bl.a til at kæmpe mere. Med det mener jeg ikke i forhold til at søge job eller uddannelse, men mere at kæmpe for at evt. blive klar til det.
Jeg er diagnostiseret med en diagnose inden for autisme. Min verden gik lidt i stå efter jeg fik det at vide. Kort tid efter kom du ud til det tilbud fra Jobcenteret jeg er knyttet til. Selvom din historie ikke er i nærheden af det jeg kæmper med, har den alligevel gjort noget positivt for mig.

Jeg synes at de øvelser du lavede var rigtig gode, selvom jeg havde rigtig svært ved det. Jeg er ikke god til grupper og sad derfor alene. Det opdagede du hurtigt og foreslog at vi tog det een til een. Jeg har stadig alle de sedler du skrev om mig, og klistrede på mig.
Alt i alt synes jeg du var en fantastisk fordragholder og du havde rigtig god kontakt til alle i lokalet

Janni Altmann - Jobcenter Aalborgs Uddannelsesvejen
Jobcenter Aalborgs Uddannelsesvejen
Deltager
06/07/2019
Scroll to Top