fbpx

Jeg vil helt sikkert anbefale Tinas foredrag til fx sundhedsfagligt personale, lærere, socialrådgivere, pædagoger etc.

Print Friendly, PDF & Email

Jeg har efterhånden haft fornøjelsen af at overvære tre af Tinas foredrag. Jeg bliver altid så glad, når jeg møder nogle mennesker, som på trods af deres udfordringer i livet, alligevel er i stand til at blomstre op og få et herligt liv.

Tina er en utrolig inspirerende rollemodel for andre, som også har haft det svært i livet. Samtidigt med det, så er hun jo også med til at sætte fokus på de børn og unge, som har haft en eller nogle store udfordringer. Her tænker jeg specielt på det sundhedsfaglige personale; lærer, pædagoger, socialrådgivere og ellers alle andre mennesker, som der omgåes børn og unge.

Jeg bliver utroligt berørt, når jeg hører Tina fortælle om den episode, hvor hun sidder i børnehaven og smuldrer rugbrød over staniol. Pædagogen spørger så, hvad det er, hun laver, hvortil Tina svarer noget i stil med ‘Good shit’. Og det gør mig bare så ondt, at der ikke var en eller nogle pædagoger, som opfattede det. For det skal opfanges! Hellere reagere én gang for meget end én gang for lidt. Det er utroligt vigtigt at have fokus på de børn og unge, som der mistrives!

Det fungerer rigtigt godt med blomsten i baggrunden, som for hvert blad symboliserer en periode i Tinas liv. Tina kom yderligere ud over scenen og virkelig rørte publikum. Det var ikke bare ynk fra publikum eller Tina, men der var også sjove historier imellem. Alle var følelsesregistret hele vejen igennem, tænker jeg. Det var jeg i hvert fald selv. Og jeg er sikker på, at folk fik noget at reflektere over på vej hjem – og sikkert også flere dage efter. Det gjorde jeg i hvert fald selv.

Foredraget er bestemt noget, man kan bruge og reflektere over!

Jeg vil helt sikkert anbefale Tinas foredrag til alle. Både folk som normalt hjælper andre, men også som har haft de samme livsbetingelser som Tina. Men også sundhedsfagligt personale – altså lærere, socialrådgivere, pædagoger og så videre. Det er så vigtigt at få fanget, når børnene går med noget inde i sig selv – og så de netop kan komme til at blomstre op som Tina; Det gode eksempel.

Birthe Høisleth Hvolbæk - Pensioneret socialpædagog
Pensioneret socialpædagog
29/03/2019
Scroll to Top