fbpx

Tina kommer med nogle håndgribelige fif til, hvordan man kan hjælpe de udsatte

Print Friendly, PDF & Email

Gennem Tinas foredrag får man et indblik i, hvordan det er at være et barn eller et ungt menneske, som der har haft en oplevelse og en opvækst, som der er anderledes end de flestes. Man får derfor nogle tanker om, hvordan man som professionel kan hjælpe disse børn.

Tina rammer helt klart publikums hjerter. Ved os lærere rammer hun os helt klart i det, at vi har med rigtigt mange børn at gøre hver dag; og hvad er det, vi gør, når vi oplever børn, som måske mistrives eller hvor vi har en oplevelse af, at der måske er noget galt derhjemme, som vi ikke rigtigt kan sætte fingeren på. Eller de gange, hvor at vi ikke får talt ordenligt med børnene eller deres forældre. Der rammer hun os helt sikkert. Men Tinas foredrag giver også en følelse af, at vi kan give noget til de børn og flytte dem – især hvis vi finder ud af at gøre de rigtige ting.

Under Tinas foredrag synes jeg, hun kommer med nogle håndgribelige fif til, hvordan man kan hjælpe de udsatte, idet at hun fortæller rigtig meget og flot om, hvordan hun selv har gjort sig tanker herom. Og når man sådan får de tanker ind, så synes jeg også, at man kan anvende dem i forhold til, hvordan man eksempelvis skaber en dialog med unge mennesker, som man oplever være i vanskeligheder eller som man er bekymret for. Der giver hun nogle fine samtaletips til, hvordan vi kan komme ind på livet af de børn og unge.

Jeg mener, at alle lærere og pædagogers samarbejdspartnere ville have godt af at høre Tinas foredrag. Altså som PPR, socialrådgivere og sundheds-personale. Den blanding af mennesker, som der arbejder sammen om udsatte børn – de har alle sammen brug for at høre Tinas foredrag.

Samarbejdet med Tina har været totalt problemfrit. Hun er venlig og rar, og giver ordentlige informationer, så det har kun været godt!

Anne Tabor - Skoleafdelingsleder
Skoleafdelingsleder
15/07/2019
Scroll to Top