fbpx

Jeg KAN, hvad jeg VIL/Et handicap, og hvad så?

Print Friendly, PDF & Email

Bogen giver en fantastisk indblik i den situation, mange med handicap står i. Tinas personlige historie, kamp og udholdenhed på vejen til en plads på arbejdsmarkedet kan jeg selv nikke genkendende til.

Mange med handicap tænker på et liv med handicap, men bogen beskriver, at uanset handicap bestemmer du over dit eget arbejdsliv. Du skal være bevidst om dig selv og dine kompetencer, ikke dit handicap. Bogen giver indsigt i dine tanker, ord og handlinger/vaner, som danner den person, du er.

Det giver stof til eftertanke, og du får gode værktøjer til at styrke selvtillid, selvværd og overvinde barriererne. Det, du bliver stærk af, giver ressourcer og et DRIVE, som er uundværlige på arbejdspladserne.

Bogen er bygget tilpas og fint op med kapitler og øvelser, som kan læses igen og igen uafhængigt af hinanden. Bogen kan selvfølgelig også læses af andre uden handicap, som har brug for et skift i arbejdslivet. De varmeste anbefalinger herfra. 

Lise Dam Rasmussen, født med svært høretab. DH-repræsentant i RAR Nord (Regionale Arbejdsmarkeds Råd) og hovedbestyrelsesmedlem i Høreforeningen
DH-repræsentant i RAR Nord (Regionale Arbejdsmarkeds Råd) og hovedbestyrelsesmedlem i Høreforeningen
27/11/2020
Scroll to Top