fbpx

Tinas foredrag rørte mig meget dybt personligt og jeg har fået en slags mentor i Tina

Print Friendly, PDF & Email

Tinas foredrag rørte mig meget dybt personligt og jeg har fået en slags mentor i Tina. Jeg synes hendes foredrag er meget relevant for vores profession som socialrådgiver.

Tina er simpelthen så medlevende og rigtigt god til at få os studerende med ind i det. Det bliver meget en dialog og ikke kun et foredrag – og på den måde påvirker det de personer, som der sidder og hører det, rigtigt meget.

Publikum er under Tinas foredrag meget stille, men det er et foredrag man efterfølgende taler meget om, fordi vi netop blev personligt berørt af det – over at Tina tør at stå frem og være så åbenhjertet og ærlig om sit liv.

Jeg vil helt klart anbefale Tinas foredrag videre til socialrådgiverstuderende. Faktisk har jeg allerede anbefalet Tinas foredrag inde på VUC Nordjylland, fordi jeg mener, at det ikke kun er os socialrådgiverstuderende, som der vil have godt af det. Jeg mener, at undervisere på andre uddannelser også kan have gavn af det. Men også studerende – om man læser HF eller socialrådgiver.

Tinas historie/case giver mig stof til eftertanke – både i forhold til hvordan man som socialrådgiver skal tage imod borgere, som kommer med nogle problemstillinger, men også personligt i forhold til, at man skal være lyttende og vise empati for de personer, som man sidder overfor.

Jeg er helt sikker på, at jeg vil tage Tinas foredrag med mig i min rygsæk, når jeg skal ud og arbejde som socialrådgiver. Dette netop i forhold til, at man sidder overfor nogle borgere, som har det svært og oplever nogle problematikker – der vil jeg netop være meget mere lyttende og medfølende med de her mennesker.

Jeg vil rigtig gerne dele Tinas budskab – jo flere gange det bliver delt, jo flere får øjnene op for det.

Hanne Rosenkrantz - Socialrådgiver
Socialrådgiver
12/07/2019
Scroll to Top