fbpx

Coaching eller karrierevejledning

Vedr. coaching og karrierevejledning hos Tina

“Jeg opsøgte Tina for at få en vejledning i den rette vej på arbejdsmarked, og glæden ved det. 

Det fik jeg, sammen med en masse gode redskaber.

Da jeg mødtes med Tina mødte jeg en glad og hjertevarm pige, og da vi starte samtalen, tænkte jeg hold fast det når vi da ikke på engang, men jo det gjorde vi, og mere til, Tina er meget prof og fantastisk til at fortælle og forklare så du er med i det hele. Jeg føler mig så meget klædt på til at søge nye udfordringer nu, og er i fuld gang med den sikkerhed at det skal nok lykkes for mig. jeg vil helt klart anbefale hvis du er kørt lidt “fast” så tag en tur forbi Tina  og få et kærlig og hudløs ærligt spark i rumpen, for det er det hele vær.

TAK Tina ❤”

Opdatering: seje Dorte har allerede fået fleksjob!!

coaching Dorte Nedrud

Gør som Dorte og bliv klar til nye karrieremuligheder

 

Få en afklarende 1:1 samtale med mig

Du kan frit vælge, om du vil mødes på fx Zoom, Skype, Google Meet eller have en opringning.

Min erfaring

Jeg er uddannet coach og har arbejdet som karrierecoach på Aalborg Universitet i 12 år. Jeg har desuden været fleksjobber, inden jeg blev selvstændig. I og med jeg har haft 7-9 ansatte siden 1999 har jeg en unik 3. vinkel til at hjælpe dig til vejen mod drømmejobbet, som jeg selv er gået.

Sådan foregår en 1:1 med mig

Før du booker en 1:1 samtale med mig, er det muligt at booke en uforpligtende kortere gratis samtale, hvor du kan høre mere om hvad jeg tilbyder.

Det er samtidig en mulighed for dig, for at finde ud af om det netop er mig, der er den rigtige til at hjælpe dig. 

Når du er afklaret, kan vi sammen finde en ny tid i kalenderen til 1:1 samtalen. 

Priser, betaling og vilkår

Onlinesamtale i 1 time koster 798,- kr., som skal betales ved booking. Når jeg kan se betaling, kontakter jeg dig for at høre, hvordan du ønsker samtalen og betaling.

I sjældne tilfælde tilbyder jeg fysiske samtaler til 1198,- kr. pr. time eks. transport. 

Betaling er mulig via.:

EAN-nr. (offentlige arbejdspladser)
Faktura (private virksomheder)
MobilePay tlf. nr. 28 40 56 88

Ved afbud mindre end 24 timer før session: Der afregnes 50% af prisen.
Afbud mindre end 12 timer før session: Der afregnes 100% af prisen.

Ved at booke en tid, accepterer du samtidig disse vilkår.
Ved sygdom finder vi en ny tid. 

Scroll til toppen