fbpx

Find Arbejdsglæden – Foredrag

Få topmotiverede medarbejdere

Arbejdsglæde kan være forskellen på, om du knuselsker dit job og gerne nupper en overarbejdstime eller to, bare fordi din nye opgave fik dig til at glemme alt om tid og sted – eller om du slæber dig hjem hver eneste dag præcis kl. 16.00 og tænker:

“Æv, endnu en arbejdsdag i morgen, hvor jeg skal løse den trælse opgave, høre på Linettes evindelige brok og få skældud over mine manglende resultater. Æv, æv, æv!”

Enhver arbejdsplads ønsker sig medarbejdere, der trives i deres job, kommer glade på arbejde, og går glade hjem igen. Men hvordan kan du som virksomhed være med til at bidrage til det? 

Med mit foredrag vil jeg tilbyde konkrete værktøjer og redskaber, der gør den enkelte medarbejder i stand til, at finde ind til kernen i dem selv, og hvordan deres livs- og arbejdsglæde findes. Arbejdsglæde er forskelligt os mennesker i mellem, fordi vi har individuelle behov, og når medarbejderen stiller skarpt på deres behov, kan I som virksomhed nemmere imødekomme disse og skabe trivsel. På den måde vil du mærke medarbejdere der blomstrer af energi, overskud og produktivitet

Jeg har selv prøvet enhver konstellation i arbejdsmarkedet, lige fra lønmodtager, fleksjobber og nu til iværksætter og arbejdsleder for 7-9 ansatte. Og det var først, da jeg begyndte at lytte til mig selv og mine behov i en jobsituation, at jeg fandt arbejdsglæden.

At finde arbejdsglæden starter med DIG

Foredraget har i høj grad fokus på den enkelte medarbejder, og hvad de selv kan gøre. Med mine øvelser og spørgsmål vil de begynde at overveje, hvad arbejdsglæde består i for dem. 

Måske er det:

 • Anerkendelse og ros for din arbejdsindsats
 • Mulighed for at sparre med andre
 • En bestemt type af opgaver
 • Mere eller mindre ansvar
 • Færre eller flere timer
 • Osv. 

Uanset behov, vil mit foredrag åbne op for tanker, I kan gøre jer, hvis I vil have mere ud af jeres arbejdsliv og udløse jeres fulde potentiale. Det er nemlig altid muligt at lære mere om sig selv og sit arbejdsliv. 

Når man når ind til kernen af sine behov og ønsker, bliver det nemmere at lave de justeringer, der skal til for at opnå større arbejdsglæde. For nogen vil det blot være småjusteringer, såsom bedre kommunikation eller mere strømlinede arbejdsområder. For andre kan det være, at arbejdsglæden består i at skifte afdeling eller gå ned i tid.

Større arbejdsglæde giver bedre medarbejdere

Hvad siger forskningen så? Giver det overhovedet mening at arbejde med arbejdsglæde?

Ja, det gør det i høj grad. 

At arbejde med at øge arbejdsglæden på arbejdspladsen gavner ikke kun medarbejderne, men også selve virksomheden. Når arbejdsglæden øges, er der andre parametre, der ligeledes stiger. Det er fx:

 • Redskaber til at mindske sygefravær
 • Produktivitet
 • Motivation

Glade medarbejdere er lig med effektive medarbejdere, for vi kan alle nikke genkendende til, at dårlig stemning på arbejdspladsen giver unødvendige grublerier, bagtaleri og måske endda flere ture til kaffemaskinen.

Foredraget er derfor ideelt til at inspirere jer til, hvordan I bliver bedre til at løfte hinandens arbejdsglæde i stedet for at skyde den i sænk. Det er ligeledes ideelt til at åbne en samtale mellem medarbejder og virksomhed, hvis I tør udfordre status quo for at stile mod en bedre arbejdsplads.

Hvem er foredraget lavet til?

Find Arbejdsglæden-foredraget er bl.a. til:

 • Arbejdsledere og lederforeninger, der vil skabe bedre rammer for deres medarbejderes/medlemmers trivsel
 • Offentlige institutioner, fx Jobcentre, der ønsker at klæde borgere på til at finde drømmejobbet
 • Virksomheder og organisationer, der gerne vil have endnu gladere medarbejdere

Ved at investere i dette foredrag giver I medarbejderne mulighed for at blive den allerbedste version af dem selv – og investeringen vil komme tifoldigt retur til arbejdspladsen i form af højnet motivation, effektivitet og en stor tillid til, at arbejdspladsen vil det bedste for sine medarbejdere. 

Vil du være arbejdsgiver of the year? 

Jeg bygger mine foredrag  og workshop på forskning og øvelser fra min bog Find Arbejdsglæden, som fx TV2 Nord valgte at tilkøbe til hver publikum.

Læs hvad andre siger om mine foredrag

Tusind tak for et fantastisk oplæg 😊 Så rørende at sidde og lytte, der er virkelig stof til eftertanke. Jeg er nu i fuld gang med bogen – den er… Read more “FANTASTISK!”

Rina Jacobsen – Lægesekretær, Psykiatri Nord
Dorte Sif Boddum Kronborg

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger bør agere. Hver dag er en gave! Brug den med taknemmelighed og omtanke.  … Read more “Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken”

Dorte Sif Boddum Kronborg – Direktør, Huset Venture Nordjylland

Et hudløst ærligt indblik i et fantastisk menneskes rejse gennem et liv, der har bud på mange udfordringer lige fra barnsben. Kan kun anbefale at I booker… Read more “Kan kun anbefale at I booker Tina”

Anine Kaas – Aktivitetskoordinator, Aalborg Bibliotekerne

Min datter, min nabo og jeg var til Tinas foredrag i november 2017. Tina fortæller sin rystende historie med stort nærvær, imponerende mod, uden bitterhed og med humor. Hun ser tabuer og oplevelser ingen bør udsættes for lige i øjnene. Når man lytter til Tina, mens hun reflekterer over sin opvækst, ungdom og voksenliv, bliver… Read more “Når man lytter til Tina, bliver man klogere, samtidig med at hendes ukuelighed kravler ind under huden.”

Gitte Cannon – Adjunkt, Cand.scient.soc.

Tænk at der kan komme et så positivt og velfungerende menneske ud fra sådan en baggrund. Så virker ens egne problemer små og ubetydelige. Jeg syntes alle kan bruge sådan et foredrag til at blive rusket lidt i. Vi har alle godt af at se hvordan andre opfatter Deres livssituation. Tina kunne jo godt være… Read more “Jeg syntes alle kan bruge sådan et foredrag”

Charlotte – Publikum
Dorthe anmelder - Campbell.dk

TAK til Tina som er en fantastisk foredragsholder, og ikke mindst et stort menneske, som mange kan lære meget af. Jeg har følt mig utrolig godt underholdt og tiden fløj afsted… kan på det varmeste anbefale… Read more “Tina kan mange lære meget af”

Dorthe Bach Carlsen – Statsaut. fodterapeut

I Randers var vi alle totalt opslugt hele foredraget igennem. Det var både svært at høre, men samtidig utroligt dejlig. Man KAN altså komme igennem alt det svære og komme ud på den anden side som et varmt og givende menneske. Det var en FIN oplevelse. Jeg bemærkede, at alle (der kunne) sad helt ude… Read more “Alle sad helt ude på kanten af stolen. Større gives ikke for en foredragsholder!”

Ida Filskov – Sekretær og fundraiser hos Red Barnet
Jesper Vognsgaard - Arkitekt

Det var med stor fornøjelse jeg tirsdag morgen i Business Bee sammenhæng, hørte Tina Campbells meget professionelle foredrag om et meget alvorligt emne, hvor stort personligt overskud har overvunden alverdens modgang. Det kan jeg varmt anbefale.… Read more “Det var med stor fornøjelse”

Jesper Vognsgaard – Arkitekt
Anmeldelse fra Per Topp - Campbell.dk

Vi havde i businessbees netværk 2018 mange betydningsfulde oplægsholdere. En af dem vil jeg anbefale videre til dig, der sidder i en forening, virksomhed eller anden form for organisation. FORDI: Det kan stadig mærkes – suset og tavsheden efter Tina M.-L. Campbell holdt sit foredrag om sin usandsynligt hårde opvækst. Det der samtidig skinner igennem… Read more “Det smitter og giver STOR fokus på vores egen fremdrift”

Per Topp – Salgstræner

Jeg synes, Tinas foredrag var rigtigt spændende og det var meget levende fortalt. Man kan godt mærke, at det er noget, Tina har været igennem. Hun lægger følelser i det. Det var ikke så foredragsagtigt og det kunne jeg godt lide. Det var enormt spændende – og to timer, de gik altså sindssygt hurtigt! Det… Read more “Tina er utrolig dejlig at samarbejde med og det var et enormt spændende foredrag”

Mette Østergaard – Lægesekretær ved Psykiatri Nord

Tina rejser sig fra sine elektriske kørestol og går til podiet og fremlægger et af de bedste oplæg vi længe har oplevet. Levende og godt formidlet ! Understøttet af et fantastisk slideshow. Sjældent, måske aldrig, set en så god brug af slideshow til formidling en fortælling og budskaber. Trods en barsk opvækst, sygdom og svigt… Read more “Et af de bedste oplæg vi længe har oplevet!”

Jørgen W. Pedersen

Tina holdt foredrag for os i Rotary over emnet ’Sådan skaber du glæde privat som på arbejde’. For mig var Tinas foredrag bekræftelsen af den positive tilgang som starter hos en selv og som dermed kan være med til at forme sit som man ønsker. Det var professionelt udført. Der var en særlig flot sammenhæng… Read more “Med Tina skaber vi en bedre verden”

Jane Holm

Jeg var på teatret i dag, jeg har hørt mange skønne foredrag gemme cafeva, dit har været det mest fantastiske og rørende. Gid jeg kunne finde et ord som kan beskrive hvor stor en oplevelse det var. Kærlig hilsen og masser af varme… Read more “Gid jeg kunne finde et ord som kan beskrive hvor stor en oplevelse det var”

Anna-marie Thomsen – Publikum Aalborg Teater

Ude på den anden side og dog midt i det hele fortæller Tina om de mange svigt, hun har oplevet gennem livet. Tina har meget på hjerte og får fortalt sin historie på en måde, der får publikum til at blive rørte og til at trække på smilebåndet. Der er mange facetter i livet, som… Read more “Tina har min respekt for at have vendt sit liv på hovedet og for at handle aktivt i stedet for at være passivt offer.”

Rikke Mide – Cand.ling.merc tysk og Kostvejleder
Bodil

Det var et super og vedkommende oplæg. Nede på jorden, men forståelige danske ord – og en positiv, ærlig og ivrig udstråling.  Superflot og professionelt oplæg, jeg gerne anbefaler til… Read more “Superflot og professionelt oplæg, jeg gerne anbefaler til andre “

Bodil Nielsen

Jeg har kun hørt positivt fra aftenen. Det jeg har hørt er bl.a.: – Tina nået helt ud til os – Hun gav så meget af sig selv og var så ’levende’ – Det var enormt medrivende – Der var rigtig mange vinkler, der gav anledning til refleksion over det vi gør – Et utroligt… Read more “Tina, du kan godt være stolt. Det var professionelt fra din side!”

Lilli Lykkegaard – Dansk Sygeplejeråd, Politisk chefkonsulent
Tino

Tinas foredrag er som en rutsjebanetur, hvor hun både tager os med omkring sit eget livs egne ups and downs. Ærligt, usentimentalt og i øjenhøjde. Der er ingen business bullshit eller navlebeskuende selvhjælpspladder. Der er til gengæld et ærligt og oprigtigt menneske, som deler ud af et livssyn og en taknemmelighed, der er formet af… Read more “TV2 Nord livsglæde foredrag med arbejdsglædeøvelser”

Tino Pedersen Chefredaktør, HR & Strategi, TV2 Nord

Vi havde fornøjelsen af et oplæg fra Tina Campbell i vores udviklingsnetværk for ledere, og udover at få et værdifuldt kik ind i arbejdsglæde fik vi også et varmt kig ind i livsglæde. Tinas personlige historie er ikke en vej der er strøet med rosenblade, men hun har alligevel fundet gaverne i tilværelsen, og yder… Read more “Empowerment”

Per Hedegaard-Andersen

Tina formår at inddrage sit publikum, lige fra start. Hun har en fantastisk beretterevne, der er levende, nærværende og autentisk. Den energi Tina deler ud af, er opløftende og ægte – og gør det nemt og rart at være tilstede. Hendes varme væsen fylder lokalet med overskud og glæde, masser af øjenkontakt, grin og humor!… Read more “Det er umuligt at gå fra et foredrag med Tina, uden at være i godt humør, og taknemmelig over livet.”

Cecilie Korsbek Højriis – Grafisk designer
Astrid Marie Gjønvik Westergren - Ergoterapeut

Du sætter med dine redskaber tingene i perspektiv på en inspirerende måde, som gør stort indtryk – Du har God formidling – Du er Levende – Du har God energi, og er humoristisk. Jeg var overrasket over og glad for din humoristiske side! Du motiver os andre til at være positive og taknemmelig over vores… Read more “Tina motiverer dig til at ændre dit eget liv og andres!”

Astrid Marie Gjønvik Westergren – Ergoterapeut

Scroll to Top