Få medarbejdere der trives i jobbet

Mangler dine medarbejdere et lille skub for at finde ud af, hvordan de tager styringen i deres liv? Uanset om de mangler et lille eller stort skub, vil du øge deres motivation med dette foredrag.

Foredraget kan med stor fordel udbygges, så det bliver i workshopform med øvelserne fra min anmelderroste bog ’Find arbejdsglæden’.

 

Workshoppen om arbejdsglæde handler om at blive bevidst om, hvad medarbejderne fokuserer på, og hvordan de kan flytte sit fokus over på noget andet og bedre, hvis det er nødvendigt.

Igennem forskellige øvelser bliver dine medarbejdere bevidst om, hvad tanker, ord, handlinger, vaner og personlige særtræk fokuserer på, og hvordan de flytter dette fokus hen på noget bedre.

Med andre ord vil dine medarbejdere få dette ud af min workshop:

·         Øget arbejdsgejst

·         Mere arbejdslyst

·         Redskaber til at mindske sygefravær

·         Motivation

  

Med dette Find arbejdsglæden foredrag/workshop viser jeg dig, hvordan du finder rundt i karrievejens kringlede kroge. Jeg har selv kæmpet med at finde mit eget faglige formål i et format, der også passede til mig som person. Derfor har jeg igennem tiden været både arbejdsleder, lønmodtager, fleksjobber og iværksætter.

Det var først, da jeg begyndte at lytte til mig selv og mine behov i en jobsituation, at jeg fandt min arbejdsglæde. 

Det kan du også!

Du kan med fordel også se på mit online arbejdsgejstkursus. Her kan jeres medarbejder hjemmefra blive guidet i, hvordan de opnår mest mulig arbejdsglæde, gejst og motivation.

Se gerne de mange anmeldelser på både foredrag, onlinekurser og bøger.

arbejdsglæde foredrag

Om foredragsholder

Tina M.-L. Campbell er forfatter, foredragsholder og arbejdsglædeekspert. Med afsæt i sin baggrund som arbejdsleder, uddannet coach, karriererådgiver og egen vej på arbejdsmarkedet viser hun i ”Find Arbejdsglæden”, hvordan du får mere ud af dit arbejdsliv.

I de sidste 20 år har Tina stiftet bekendtskab med forskellige former for arbejdsliv, lige fra lønmodtagerjob, fleksjob og sidenhen som iværksætter. Hun viser vejen til dit unikke arbejdsliv, hvor arbejdsglæden og trivslen venter på dig.

Anmeldelser af kursuspakke for virksomheder

Pænt og overskueligt, det er dejligt at kunne tage det een ting ad gangen og bearbejde det

Det nemt at læse og gå til og det er pænt og overskueligt sat op i et flot design. Videoerne med eksempler gør at jeg ikke føler jeg står alene… Read more “Pænt og overskueligt, det er dejligt at kunne tage det een ting ad gangen og bearbejde det”

Cecilie Lützhøft – ny på arbejdsmarkedet i et STU lærlingeforløb

Brugervenlige kurser der giver bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte

Med Tinas kursuspakke i Campbell.dk skolen kan du som virksomhedsejer eller HR leder tilbyde dine ansatte en platform med fokus på hjælpe ansatte tilbage eller igang med det gode arbejdsliv.… Read more “Brugervenlige kurser der giver bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte”

Rasmus Hoffensetz – Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen

Konkrete og letanvendelige redskaber , der kan være med til at forebygge stress og skabe en organisation, hvor man arbejder bedre sammen og arbejder mere effektivt.

En nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hurtigt lærer at orientere sig og gå fra det ene relevante kursus til det næste. Med mit udgangspunkt i arbejdslyst ser jeg stor… Read more “Konkrete og letanvendelige redskaber , der kan være med til at forebygge stress og skabe en organisation, hvor man arbejder bedre sammen og arbejder mere effektivt.”

Mads Halvorsen – Partner i Hoffensetz & Halvorsen

Dine onlinekurser gjorde mig helt afslappet – dem vil jeg bruge igen og igen

Jeg har været igennem hele skolen med de forskellige onlinekurser, og hold da op hvor synes jeg den var god! En god blanding af læsestof og videoer så man ikke… Read more “Dine onlinekurser gjorde mig helt afslappet – dem vil jeg bruge igen og igen”

Janni Altmann, Special Minds-medarbejder

Der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning.

Dit materiale giver bestemt stof til eftertanke og der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning. Det er super fedt, at du tager udgangspunkt i dig og… Read more “Der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning.”

Eva Lynge Bejlegaard, Forretningsudvikler, LIVA consult

Et supplerende tilbud der nemt kan indgå i en plan for bedre trivsel for den enkelte medarbejder.

Kursuspakken Rejs Dig i Campbell.dk skolen er et supplerende tilbud til medarbejdere, som får nogle redskaber der gør, at han/hun får forbedret trivsel eller hjælpe til aktuelle udfordringer. Som ansat… Read more “Et supplerende tilbud der nemt kan indgå i en plan for bedre trivsel for den enkelte medarbejder.”

Tine Haubro – HR konsulent

Her fås ro på nervesystemet og overblik over egen situation.

Opbygningen er let genkendelig, overskuelig og nem at forstå. Virksomheder kan her give deres ansatte adgang til værktøjer, som de kunne anvende, når det passer dem og uden at skulle… Read more “Her fås ro på nervesystemet og overblik over egen situation.”

Familie og Psykoterapeut Aalborg V. Maria Batalla

Fastholdelse og trivsel er vigtigt udbytte.

Dette er vigtigt redskab til medarbejderen, og til dialogen med HR. Den enkelte medarbejder vil opnå større trivsel ikke bare på arbejde men også privat, større loyalitetsfølelse til og fra… Read more “Fastholdelse og trivsel er vigtigt udbytte.”

Vibeke Bak Christensen, HR Partner

Det var med stor fornøjelse

Det var med stor fornøjelse jeg tirsdag morgen i Business Bee sammenhæng, hørte Tina Campbells meget professionelle foredrag om et meget alvorligt emne, hvor stort personligt overskud har overvunden alverdens… Read more “Det var med stor fornøjelse”

Jesper Vognsgaard – Arkitekt

Onlinekurserne kan støtte og motivere den enkelte til øget selvomsorg og handling

Det giver medarbejderen en større forståelse og accept af sig selv at følge kurserne i  Rejs Dig via Campbell.dk Skolen. Konkrete anvisninger og flere redskaber til hvordan den enkelte bedre… Read more “Onlinekurserne kan støtte og motivere den enkelte til øget selvomsorg og handling”

Maria Holm, Psykoterapeut MPF og Mindfulnesslærer- fra stress til livsmod og glæde.

Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger… Read more “Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken”

Dorte Sif Boddum Kronborg – Direktør, Huset Venture Nordjylland

Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje

Respekt for indholdet. Det er virkeligt flot. Dine tanker, redskaber, nærværende måde at sætte ord på følelser er et dejligt læsestof og du formidler det på en måde, som skaber… Read more “Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje”

Verica Jelaca – HR Business Partner/ Indehaver af enkeltmandsvirksomhed Prodesia