Få gejsten på jobbet tilbage!

Det kan være svært at finde frem til den unikke opskrift, der giver netop dig arbejdsglæde, så du nærmest flyver hjem fra din arbejdsplads. Men hvordan kan du sætte ord eller tanker på, hvis du ikke stiller dig selv de rette spørgsmål? Dem får du serveret i dette foredrag!

Arbejdsglæde kan nemlig bunde i forskellige ting for forskellige mennesker. Vi har heldigvis individuelle behov og ønsker, og når de imødekommes på arbejdspladsen, vil du mærke, at du blomstrer af energi, overskud og produktivitet.

Arbejdsglæde kan være forskellen på, om du knuselsker dit job og gerne nupper en overarbejdstime eller to, bare fordi din nye opgave fik dig til at glemme alt om tid og sted – eller om du slæber dig hjem hver eneste dag præcis kl. 16.00 og tænker ”æv, endnu en arbejdsdag i morgen, hvor jeg skal løse den trælse opgave, høre på Linettes evindelige brok og få skældud over mine manglende resultater. Æv, æv, æv!”

Selvfølgelig kan vi alle have op- og nedture i vores arbejdsliv, men hvis din følelse omkring jobbet er mere dårlig end god, så vil jeg råde dig til at handle på det.

For tro mig – jeg har selv prøvet enhver konstellation i arbejdsmarkedet, lige fra lønmodtager, fleksjobber og nu til iværksætter. Og det var først, da jeg begyndte at lytte til mig selv og mine behov i en jobsituation, at jeg fandt arbejdsglæden.

find arbejdsglæden

At finde arbejdsglæden starter med DIG

Med mine øvelser og spørgsmål vil du begynde at overveje, hvad arbejdsglæde består i for dig. Er det måske:

 • Anerkendelse og ros for din arbejdsindsats
 • En bestemt type opgaver
 • Færre eller flere timer
 • Mere eller mindre ansvar
 • Mulighed for at sparre med andre
 • Osv. 

Uanset hvad dine behov er, vil mit foredrag åbne op for tanker, du kan gøre dig, hvis du vil have mere ud af dit arbejdsliv og udløse dit fulde potentiale. Du kan nemlig altid lære mere om dig selv og dit arbejdsliv.

Når du lærer dine behov at kende, bliver det også nemmere at lave ændringer i dit arbejdsliv, så du kan få behovene opfyldt. For nogen vil det blot være småjusteringer, såsom bedre kommunikation eller mere strømlinede arbejdsområder. For andre kan det være, at arbejdsglæden består i at skifte afdeling eller gå ned i tid.

Pointen er, at du skal finde ind til det, der giver DIG arbejdsglæde – og så begynde at implementere det i dit liv.

Større arbejdsglæde giver bedre medarbejdere

Hvad siger forskningen så? Giver det overhovedet mening at arbejde med arbejdsglæde?

Ja, det gør det i høj grad.

At arbejde med at øge arbejdsglæden på arbejdspladsen gavner ikke kun medarbejderne, men også selve virksomheden. Når arbejdsglæden øges, er der andre parametre, der ligeledes stiger. Det er fx:

 • Produktivitet
 • Redskaber til at mindske sygefravær
 • Motivation

Glade medarbejdere er lig med effektive medarbejdere, for vi kan vel alle nikke genkendende til, at dårlig stemning på arbejdspladsen giver unødvendige grublerier, bagtaleri og måske endda flere ture til kaffemaskinen.

Foredraget er derfor ideelt til at inspirere jer til, hvordan I bliver bedre til at løfte hinandens arbejdsglæde i stedet for at skyde den i sænk. Det er ligeledes ideelt til at åbne en samtale mellem medarbejder og virksomhed, hvis I tør udfordre status quo for at stile mod en bedre arbejdsplads.

Hvem er foredraget lavet til?

Find Arbejdsglæden-foredraget er bl.a. til for jer:

 • Virksomheder, der gerne vil have endnu gladere medarbejdere
 • Offentlige institutioner, fx Jobcentre, der ønsker at klæde borgere på til at finde drømmejobbet
 • Arbejdsledere og lederforeninger, der vil skabe bedre rammer for deres medarbejderes trivsel

Ved at investere i dette foredrag giver I medarbejderne mulighed for at blive den allerbedste version af dem selv – og investeringen vil komme tifoldigt retur til arbejdspladsen i form af højnet motivation, effektivitet og en stor tillid til, at arbejdspladsen vil det bedste for sine medarbejdere. 

Vil du være arbejdsgiver of the year? 

Se nogle af de mange anmeldelser af mine onlinekurser, som foredraget og workshoppen er et live udsnit af

Jeg har været igennem hele skolen med de forskellige onlinekurser, og hold da op hvor synes jeg den var god! En god blanding af læsestof og videoer så man ikke… Read more “Dine onlinekurser gjorde mig helt afslappet – dem vil jeg bruge igen og igen”

Janni Altmann, Special Minds-medarbejder

Kursuspakken Rejs Dig i Campbell.dk skolen er et supplerende tilbud til medarbejdere, som får nogle redskaber der gør, at han/hun får forbedret trivsel eller hjælpe til aktuelle udfordringer. Som ansat… Read more “Et supplerende tilbud der nemt kan indgå i en plan for bedre trivsel for den enkelte medarbejder.”

Tine Haubro – HR konsulent

Opbygningen er let genkendelig, overskuelig og nem at forstå. Virksomheder kan her give deres ansatte adgang til værktøjer, som de kunne anvende, når det passer dem og uden at skulle… Read more “Her fås ro på nervesystemet og overblik over egen situation.”

Familie og Psykoterapeut Aalborg V. Maria Batalla

Dit materiale giver bestemt stof til eftertanke og der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning. Det er super fedt, at du tager udgangspunkt i dig og… Read more “Der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning.”

Eva Lynge Bejlegaard, Forretningsudvikler, LIVA consult

En nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hurtigt lærer at orientere sig og gå fra det ene relevante kursus til det næste. Med mit udgangspunkt i arbejdslyst ser jeg stor… Read more “Konkrete og letanvendelige redskaber , der kan være med til at forebygge stress og skabe en organisation, hvor man arbejder bedre sammen og arbejder mere effektivt.”

Mads Halvorsen – Partner i Hoffensetz & Halvorsen

Dette er vigtigt redskab til medarbejderen, og til dialogen med HR. Den enkelte medarbejder vil opnå større trivsel ikke bare på arbejde men også privat, større loyalitetsfølelse til og fra… Read more “Fastholdelse og trivsel er vigtigt udbytte.”

Vibeke Bak Christensen, HR Partner

Det var med stor fornøjelse jeg tirsdag morgen i Business Bee sammenhæng, hørte Tina Campbells meget professionelle foredrag om et meget alvorligt emne, hvor stort personligt overskud har overvunden alverdens… Read more “Det var med stor fornøjelse”

Jesper Vognsgaard – Arkitekt

Det giver medarbejderen en større forståelse og accept af sig selv at følge kurserne i  Rejs Dig via Campbell.dk Skolen. Konkrete anvisninger og flere redskaber til hvordan den enkelte bedre… Read more “Onlinekurserne kan støtte og motivere den enkelte til øget selvomsorg og handling”

Maria Holm, Psykoterapeut MPF og Mindfulnesslærer- fra stress til livsmod og glæde.

Med Tinas kursuspakke i Campbell.dk skolen kan du som virksomhedsejer eller HR leder tilbyde dine ansatte en platform med fokus på hjælpe ansatte tilbage eller igang med det gode arbejdsliv.… Read more “Brugervenlige kurser der giver bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte”

Rasmus Hoffensetz – Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen

Respekt for indholdet. Det er virkeligt flot. Dine tanker, redskaber, nærværende måde at sætte ord på følelser er et dejligt læsestof og du formidler det på en måde, som skaber… Read more “Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje”

Verica Jelaca – HR Business Partner/ Indehaver af enkeltmandsvirksomhed Prodesia

Det nemt at læse og gå til og det er pænt og overskueligt sat op i et flot design. Videoerne med eksempler gør at jeg ikke føler jeg står alene… Read more “Pænt og overskueligt, det er dejligt at kunne tage det een ting ad gangen og bearbejde det”

Cecilie Lützhøft – ny på arbejdsmarkedet i et STU lærlingeforløb

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger… Read more “Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken”

Dorte Sif Boddum Kronborg – Direktør, Huset Venture Nordjylland