fbpx

Få gejsten på jobbet tilbage!

Det kan være svært at finde frem til den unikke opskrift, der giver netop dig arbejdsglæde, så du nærmest flyver hjem fra din arbejdsplads. Men hvordan kan du sætte ord eller tanker på, hvis du ikke stiller dig selv de rette spørgsmål? Dem får du serveret i dette foredrag!

Arbejdsglæde kan nemlig bunde i forskellige ting for forskellige mennesker. Vi har heldigvis individuelle behov og ønsker, og når de imødekommes på arbejdspladsen, vil du mærke, at du blomstrer af energi, overskud og produktivitet.

Arbejdsglæde kan være forskellen på, om du knuselsker dit job og gerne nupper en overarbejdstime eller to, bare fordi din nye opgave fik dig til at glemme alt om tid og sted – eller om du slæber dig hjem hver eneste dag præcis kl. 16.00 og tænker ”æv, endnu en arbejdsdag i morgen, hvor jeg skal løse den trælse opgave, høre på Linettes evindelige brok og få skældud over mine manglende resultater. Æv, æv, æv!”

Selvfølgelig kan vi alle have op- og nedture i vores arbejdsliv, men hvis din følelse omkring jobbet er mere dårlig end god, så vil jeg råde dig til at handle på det.

For tro mig – jeg har selv prøvet enhver konstellation i arbejdsmarkedet, lige fra lønmodtager, fleksjobber og nu til iværksætter. Og det var først, da jeg begyndte at lytte til mig selv og mine behov i en jobsituation, at jeg fandt arbejdsglæden.

find arbejdsglæden

Med mine øvelser og spørgsmål vil du begynde at overveje, hvad arbejdsglæde består i for dig. Er det måske:

 • Anerkendelse og ros for din arbejdsindsats
 • En bestemt type opgaver
 • Færre eller flere timer
 • Mere eller mindre ansvar
 • Mulighed for at sparre med andre
 • Osv. 

Uanset hvad dine behov er, vil mit foredrag åbne op for tanker, du kan gøre dig, hvis du vil have mere ud af dit arbejdsliv og udløse dit fulde potentiale. Du kan nemlig altid lære mere om dig selv og dit arbejdsliv.

Når du lærer dine behov at kende, bliver det også nemmere at lave ændringer i dit arbejdsliv, så du kan få behovene opfyldt. For nogen vil det blot være småjusteringer, såsom bedre kommunikation eller mere strømlinede arbejdsområder. For andre kan det være, at arbejdsglæden består i at skifte afdeling eller gå ned i tid.

Pointen er, at du skal finde ind til det, der giver DIG arbejdsglæde – og så begynde at implementere det i dit liv.

Større arbejdsglæde giver bedre medarbejdere

Hvad siger forskningen så? Giver det overhovedet mening at arbejde med arbejdsglæde?

Ja, det gør det i høj grad.

At arbejde med at øge arbejdsglæden på arbejdspladsen gavner ikke kun medarbejderne, men også selve virksomheden. Når arbejdsglæden øges, er der andre parametre, der ligeledes stiger. Det er fx:

 • Produktivitet
 • Redskaber til at mindske sygefravær
 • Motivation

Glade medarbejdere er lig med effektive medarbejdere, for vi kan vel alle nikke genkendende til, at dårlig stemning på arbejdspladsen giver unødvendige grublerier, bagtaleri og måske endda flere ture til kaffemaskinen.

Foredraget er derfor ideelt til at inspirere jer til, hvordan I bliver bedre til at løfte hinandens arbejdsglæde i stedet for at skyde den i sænk. Det er ligeledes ideelt til at åbne en samtale mellem medarbejder og virksomhed, hvis I tør udfordre status quo for at stile mod en bedre arbejdsplads.

Hvem er foredraget lavet til?

Find Arbejdsglæden-foredraget er bl.a. til for jer:

 • Virksomheder, der gerne vil have endnu gladere medarbejdere
 • Offentlige institutioner, fx Jobcentre, der ønsker at klæde borgere på til at finde drømmejobbet
 • Arbejdsledere og lederforeninger, der vil skabe bedre rammer for deres medarbejderes trivsel

Ved at investere i dette foredrag giver I medarbejderne mulighed for at blive den allerbedste version af dem selv – og investeringen vil komme tifoldigt retur til arbejdspladsen i form af højnet motivation, effektivitet og en stor tillid til, at arbejdspladsen vil det bedste for sine medarbejdere. 

Vil du være arbejdsgiver of the year? 

Hør hvad andre siger om mine foredrag

Jesper Vognsgaard - Arkitekt

Jesper Vognsgaard – Arkitekt anmelder foredrag:  Det var med stor fornøjelse jeg tirsdag morgen i Business Bee sammenhæng, hørte Tina Campbells meget professionelle foredrag om et meget alvorligt… Read more “Det var med stor fornøjelse”

Jesper Vognsgaard – Arkitekt

Jeg har kun hørt positivt fra aftenen. Det jeg har hørt er bl.a.:
– Tina nået helt ud til os
– Hun gav så meget af sig selv… Read more “Tina, du kan godt være stolt. Det var professionelt fra din side!”

Lilli Lykkegaard – Dansk Sygeplejeråd, Politisk chefkonsulent
Anmeldelse fra Per Topp - Campbell.dk

Vi havde i businessbees netværk 2018 mange betydningsfulde oplægsholdere. En af dem vil jeg anbefale videre til dig, der sidder i en forening, virksomhed eller anden form for organisation. FORDI:… Read more “Det smitter og giver STOR fokus på vores egen fremdrift”

Per Topp – Salgstræner

Et hudløst ærligt indblik i et fantastisk menneskes rejse gennem et liv, der har bud på mange udfordringer lige fra barnsben. Kan kun anbefale at I booker Tina.

Anine Kaas – Aktivitetskoordinator, Aalborg Bibliotekerne
Astrid Marie Gjønvik Westergren - Ergoterapeut

Astrid Marie Gjønvik Westergren anmelder mit foredrag: Du sætter med dine redskaber tingene i perspektiv på en inspirerende måde, som gør stort indtryk – Du har God formidling –… Read more “Tina motiverer dig til at ændre dit eget liv og andres!”

Astrid Marie Gjønvik Westergren – Ergoterapeut

Tina formår at inddrage sit publikum, lige fra start. Hun har en fantastisk beretterevne, der er levende, nærværende og autentisk.
Den energi Tina deler ud af, er opløftende og… Read more “Det er umuligt at gå fra et foredrag med Tina, uden at være i godt humør, og taknemmelig over livet.”

Cecilie Korsbek Højriis – Grafisk designer

Min datter, min nabo og jeg var til Tinas foredrag i november 2017. Tina fortæller sin rystende historie med stort nærvær, imponerende mod, uden bitterhed og med humor. Hun ser… Read more “Når man lytter til Tina, bliver man klogere, samtidig med at hendes ukuelighed kravler ind under huden.”

Gitte Cannon – Adjunkt, Cand.scient.soc.

Ude på den anden side og dog midt i det hele fortæller Tina om de mange svigt, hun har oplevet gennem livet. Tina har meget på hjerte og får fortalt… Read more “Tina har min respekt for at have vendt sit liv på hovedet og for at handle aktivt i stedet for at være passivt offer.”

Rikke Mide – Cand.ling.merc tysk og Kostvejleder

Tænk at der kan komme et så positivt og velfungerende menneske ud fra sådan en baggrund. Så virker ens egne problemer små og ubetydelige. Jeg syntes alle kan bruge sådan… Read more “Jeg syntes alle kan bruge sådan et foredrag”

Charlotte – Publikum
Dorthe anmelder - Campbell.dk

TAK til Tina som er en fantastisk foredragsholder, og ikke mindst et stort menneske, som mange kan lære meget af. Jeg har følt mig utrolig godt underholdt og tiden fløj… Read more “Tina kan mange lære meget af”

Dorthe Bach Carlsen – Statsaut. fodterapeut

I Randers var vi alle totalt opslugt hele foredraget igennem. Det var både svært at høre, men samtidig utroligt dejlig. Man KAN altså komme igennem alt det svære og komme… Read more “Alle sad helt ude på kanten af stolen. Større gives ikke for en foredragsholder!”

Ida Filskov – Sekretær og fundraiser hos Red Barnet
Dorte Sif Boddum Kronborg

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker… Read more “Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken”

Dorte Sif Boddum Kronborg – Direktør, Huset Venture Nordjylland

Jeg var på teatret i dag, jeg har hørt mange skønne foredrag gemme cafeva, dit har været det mest fantastiske og rørende. Gid jeg kunne finde et ord som kan… Read more “Gid jeg kunne finde et ord som kan beskrive hvor stor en oplevelse det var”

Anna-marie Thomsen – Publikum Aalborg Teater

Jeg synes, Tinas foredrag var rigtigt spændende og det var meget levende fortalt. Man kan godt mærke, at det er noget, Tina har været igennem. Hun lægger følelser i det.… Read more “Tina er utrolig dejlig at samarbejde med og det var et enormt spændende foredrag”

Mette Østergaard – Lægesekretær ved Psykiatri Nord

Tusind tak for et fantastisk oplæg 😊
Så rørende at sidde og lytte, der er virkelig stof til eftertanke. Jeg er nu i fuld gang med bogen – den… Read more “FANTASTISK!”

Rina Jacobsen – Lægesekretær, Psykiatri Nord