fbpx

Online 10 ugers forløb for folk på vej i fleksjob

Lone Marie Christensen om onlinekursus

Du får: 

  • Selvværdsfølelse der brænder igennem
  • Bevidsthed om dine kompetencer
  • Større værdifølelse
  • Redskaber til dialog om dine grænser
  • Selvtillid til videre karriere
  • Dialogplan til arbejdsgiver om dine skånehensyn
  • Tydelighed om hvad en arbejdsgiver lægger vægt på
  • Individuel vejledning til din karriere
  • Personlig coaching flere gange i forløbet

Forløb for folk på vej i fleksjob

Mit onlineforløb fokuserer på, at du bliver bevidst om dine kompetencer og lærer at drage fordel af det, du har lært i andre situationer – hvis du altså føler, du har mistet dem. 

Forløbet er til dig der skal i fleksjob pga. et fysisk handicap og mindre til dig der er i job.

Du behøver ikke at være et særligt sted i dit forløb og du behøver ikke godkendelse på nogen måde. Du kan være med, hvis du føler, dette taler til der, hvor du er. Det er anonymt og du bliver ikke registreret på nogen måde.

Arbejdsglæde kan være lidt som en rutsjebane, som kan køre op og ned, igennem loops for derefter at bremse hårdt op. Forløbet her er tilpasset til netop det niveau med øvelser, der dermed er forskellig fra tilpasningerne i mine andre forløb og kurser.

Det handler om hele tiden at være bevidst om, hvad du fokuserer på og flytte dit fokus over på noget andet og bedre, hvis det er nødvendigt. Med dette forløb får du en nem tjekliste, så du hele tiden kan have din glæde i top.

Vi mødes online een time ugentligt hver mandag kl. 12-13 fra mandag d. 3.10.22.!

Forløbet er fordelt over et mix af Zoommøder, videomoduler, sparring og skriftligt materiale fra gang til gang. Vi mødes online een gang om ugen.

På forløbet gennemgås en række øvelser, som laves enten enkeltvis eller i én af mine sparringsgrupper og til sidst samles der op.

Forløbet er gratis for alle, da jeg har fået støtte fra Velliv Foreningens investering (Normalpris 1499 kr.).
Der vil blive taget hensyn til, at nogen kun kan arbejde få timer ad gangen. Derfor vil vi mødes kort men med opgave, man løser selv mellem de ugentlige mødegange. 

 Efter forløbet er afsluttet vil der blive udsendt et evalueringsskema til alle deltagere.

workshop med Tina rejs dig

Min baggrund for at kunne afholde et sådan forløb er bl.a., at jeg har været karrierevejleder og coach siden 2002, hvor jeg blev uddannet og arbejdede på Aalborg Universitet, jeg har været arbejdsleder for 7-9 ansatte siden 1999 og er tidligere fleksjobber, før jeg blev selvstændig i 2015. 

Bliv bevidst om dine nye kompetencer og hvordan de kan hjælpe dig i job

Tilbud fra #VellivForeningen til fx #fleksjobberdagen #FleksjobberNetværket og Fleksjobber Netværket

Vi afslutter forløbet d. 16.12.22. med modul 11 som er en evaluering af forløbet

Til slut samler jeg op på forløbet og sender dig en mail, hvor jeg beder dig om besvare et spørgeskema til evaluering af hele forløbet.

Denne sidste del er helt essentiel og obligatorisk, idet Velliv Foreningen forlanger dette. De betaler gildet. De sætter reglerne. 

Til gengæld lægger jeg mig i selen for at give dig et godt forløb – og med stor taknemmelighed give Velliv Foreningen den behørige feedback efterfølgende. 

Kom med på spændende pilotprojekt!

Sådan står DU mentalt stærkere i fleksjob

– et 10 ugers online forløb der sætter dig og dine kompetencer i centrum

Dit materiale giver bestemt stof til eftertanke og der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning. Det er super fedt, at du tager udgangspunkt i dig og dit liv. Jeg synes, at det er et super flot stykke arbejde, som du har lavet og du kommer rigtig godt omkring rigtig mange relevante områder. Du har super gode råd og værktøjer til at hjælpe. Så super godt gået!!

– Eva Lynge Bejlegaard, Forretningsudvikler, LIVA consult

Scroll to Top