fbpx

Foredrag

Hvis vi indgår nogle aftaler, vil de selvfølgelig blive inkluderet i det tilbud jeg efterfølgende udformer og sender til dig. 

Tilbuddet, som jeg snarest efter aftalens indgåelse mailer til jeres godkendelse, omfatter en præcis aftale om indhold, praktiske forhold, pris og selvfølgelig betalingsbetingelser. I har en uge til at godkende tilbuddet skriftligt, herefter fungerer det som en kontrakt. 

Senest 8 dage efter modtagelse af faktura skal 50% betales. De resterende 50% forfalder til betaling senest 8 dage efter afholdelse af foredraget. Det hele må selvfølgelig gerne betales fra modtagelsen. Har I brug for en særaftale vedr. betaling, skal dette aftales på forhånd. 

Kontrakt - Sådan foregår et kontraktsamarbejde med mig

Det er muligt at booke en uforpligtende samtale med mig, før du booker mig til et foredrag eller en workshop. På den måde sikrer vi sammen den bedst mulige oplevelse af samarbejdet. 

På den gule knap til højre kan du finde ledige tider, hvor jeg kan ringe dig op. 

Under samtalen kan du få svar på eventuelle spørgsmål om alt fra priser, til hvad jeg fx praktisk har brug for til selve foredraget. 

Når du kontakter mig, laver vi sammen en plan for hvilke områder, I gerne vil have mest frem.

Læs omhyggeligt

Jeg har brug for nogle bestemte ting på fx foredragsdagen som AV-udstyr. Jeg har brug for svar fra jer om diverse forhold og info om, hvem af jer der er min kontaktperson.

Kan disse ting ikke overholdes, kan jeg ikke holde det ønskede foredrag. Penge gives ikke retur, hvis I misligholder aftalen!

Vær opmærksom på

Jeg/min assistent tager billeder og laver evt. videoklip til brug på diverse online sider. I/publikum er velkommen til at tage billeder og dele. Dog ingen optagelse af video uden aftale med mig. Kunden er selv ansvarlig for at informere publikum om dette.

Jeg annoncerer på min hjemmeside, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. for arrangementet hos jer. Medmindre I oplyser mig om andet. Dvs. nævner I, at der ikke skal reklameres på fx LinkedIn, respekterer jeg selvfølgelig det fuldt ud.

Har du fået anbefalet mit foredrag af en tidligere publikum, der har udfyldt gavekort, så du kunne få rabat? Så husk at give mig besked, så jeg kan fratrække din rabat, før jeg laver faktura.

Ønsker I fokus på arbejdsglæden, mindske stress, hjælp til selvhjælp til de medarbejdere der har personlige kriser eller måske fokus på social kapital, CSR/social ansvarlighed med vinkling mod eventuelle fleksjobbere?…

Det bedste foredrag får I, hvis I mundtligt fortæller mig om alle jeres ønsker.

FØR FOREDRAGET ELLER WORKSHOPPEN
En lille uges tid før, jeg skal holde foredrag hos jer, kontakter jeg dig. Her vender vi eventuelle sidste detaljer.
Hvem af jer kan/skal jeg snakke med?

Du finder alt det, du løbende skal bruge lige her

Det vil sige, at det er en hjælp til alle dine booker-opgaver; Pressemeddelelse, billeder, tidsplan, beskrivelser etc.

Overvej at sende Pressemeddelelse ud, selv hvis det er et lukket arrangement og få god branding af jeres trivselsinitiativ.

Jeg har en assistent med på foredragsdagen, forskelligt materiale og kommer desuden i en meget stor bil. Mon der er særlige parkeringsforhold, du skal have fortalt mig om, når min bil er på størrelse med en ambulance?

PÅ FOREDRAGSDAGEN
På foredragsdagen kommer jeg min. 30 minutter før.

I skal have teknikken op at køre, inden jeg kommer!  Ved misligholdelse af aftale pålægges I efterfølgende et gebyr på 5000,- kr.  

EFTER FOREDRAGET
Få dage senere mailer jeg dig for at tjekke, at I har været tilfredse.

Jeg modtager med stor glæde al form for tilbagemelding. Kun ved konstruktiv feedback, kan jeg forbedre mig.

Idéer til foredragsemner

Fokus på arbejdsglæde, stress, medarbejdere i svære livssituationer, fra invalid til individ, effektivitet i virksomheden og social ansvarlighed kunne være nogle af mine emner.

Se priser 
Jeg følger Renteloven som alle andre.
 

Pakkeløsning med markedsføringsmateriale til foredrag

Når du booker et foredrag hos mig følger der altid en pakkeløsning med markedsføringsmateriale med. Efter en snak med dig, laver jeg foredraget, så det passer præcis til jeres behov.

 

Hør hvad en kunde fortæller om pakkeløsningen

Scroll to Top