fbpx

Foredrag

Kontrakt - Sådan foregår et kontraktsamarbejde omkring foredrag med mig

Det er muligt at booke en uforpligtende samtale med mig, før du booker mig. På den måde sikrer vi sammen den bedst mulige oplevelse af samarbejdet. 

På linket herunder finder du ledige tider, hvor jeg kan ringe dig op. 

Du kan også udfylde formularen ude til højre, og så kontakter jeg dig, på den måde du foretrækker. Under den uforpligtende samtale kan du få svar på eventuelle spørgsmål om alt fra priser til hvad jeg har brug for til selve foredraget.

Hvis vi indgår nogle aftaler, vil de selvfølgelig blive inkluderet i det tilbud jeg efterfølgende udformer og sender til dig. 

Tilbuddet, som jeg snarest efter aftalens indgåelse mailer til jeres godkendelse, omfatter en præcis aftale om indhold, praktiske forhold, pris og selvfølgelig betalingsbetingelser. I har en uge til at godkende Tilbuddet skriftligt. Hvorefter det fungerer som kontrakt.

Herefter vil I få enslydende faktura, som skal betales senest 30 dage efter modtagelsen. Den kan også betales allerede fra modtagelsen.

Læs omhyggeligt

Jeg har brug for nogle bestemte ting på fx foredragsdagen som AV-udstyr. Jeg har brug for svar fra jer om diverse forhold og info om, hvem af jer der er min kontaktperson.

Kan disse ting ikke overholdes, kan jeg ikke holde det ønskede foredrag. Penge gives ikke retur, hvis I misvedligeholder aftalen!

Vær opmærksom på

Jeg/min assistent tager billeder og laver evt. videoklip til brug på diverse online sider. I/publikum er velkommen til at tage billeder og dele. Dog ingen optagelse af video uden aftale med mig. Kunden er selv ansvarlig for at informere publikum om dette.

Jeg annoncerer på min hjemmeside, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. for arrangementet hos jer. Medmindre I oplyser mig om andet. Dvs. nævner I, at der ikke skal reklameres på fx LinkedIn, respekterer jeg selvfølgelig det fuldt ud.

Har du fået anbefalet mit foredrag af en tidligere publikum, der har udfyldt gavekort, så du kunne få rabat? Så husk at give mig besked, så jeg kan fratrække din rabat, før jeg laver faktura.

  • Når du kontakter mig, laver vi sammen en plan for hvilke områder, I gerne vil have mest frem.

Ønsker I fokus på arbejdsglæden, mindske stress, hjælp til selvhjælp til de medarbejdere der har personlige kriser eller måske fokus på social kapital, CSR/social ansvarlighed med vinkling mod eventuelle fleksjobbere?…

OBS: Det bedste foredrag får I, hvis du mundtligt fortæller mig om alle jeres ønsker.

  • Dernæst sender jeg dig et kontrakt/faktura, så du ved præcis, hvad vi har aftalt.

Du får den mailet straks efter, vi har talt sammen. Her bedes du tjekke grundigt, at alt er korrekt.

OBS: Kontrakten kan du sende til den medarbejder, der skal betale, da betalingsoplysninger allerede er på.

  • Når du har godkendt faktura, gælder den som bindende kontrakt.

Herfra kan du læne dig trygt tilbage. Jeg hjælper dig også med dine sidste bookeropgaver.

OBS: Du finder alt det, du skal bruge ved et klik i den første bookingsmail, jeg sender dig eller ved at tjekke det ud lige her

  • Nu får du automatisk tilsendt alt, du skal bruge.

Pressemeddelelse, billeder, tidsplan, beskrivelser etc.

OBS: Overvej at sende Pressemeddelelse ud, selv hvis det er et lukket arrangement og få god branding af jeres trivselsinitiativ.

  • En lille uges tid før, jeg skal holde foredrag hos jer, kontakter jeg dig

Her vender vi eventuelle sidste detaljer.

OBS: Hvem af jer kan/skal jeg snakke med?

  • På foredragsdagen kommer jeg min. 30 minutter før.

Jeg har en assistent med, forskelligt materiale og kommer desuden i en meget stor bil. Mon der er særlig parkeringsforhold, du skal have fortalt mig om, når min bil er på størrelse med en ambulance?

OBS: I skal have teknikken op at køre, inden jeg kommer!  Ved Misligholdelse af aftale pålægges I efterfølgende et gebyr på 5000,- kr.  

  • Efter foredraget har I otte dage til restbetaling af mit honorar, hvis I har en aftale om, at I kan vente med sidste del af beløbet. Det kan fx være, hvis I skal betale større beløb som til workshop el.lign. Udsættelse af betaling gælder ikke for fx kunder, der får særpris.

OBS: Jeg følger Renteloven som alle andre.

  • Få dage senere mailer jeg dig for at tjekke, at I har været tilfredse.

OBS: Jeg modtager med stor glæde al form for tilbagemelding. Kun ved konstruktiv feedback, kan jeg forbedre mig.

Idéer til foredragsemner

Fokus på arbejdsglæde, stress, medarbejdere i svære livssituationer, fra invalid til individ, effektivitet i virksomheden, social ansvarlighed kunne være nogle af mine emner.

Se priser 
 

Pakkeløsning med markedsføringsmateriale til foredrag

Når du booker et foredrag hos mig følger der altid en pakkeløsning med markedsføringsmateriale med. Efter en snak med dig, laver jeg foredraget, så det passer præcis til jeres behov.

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

Hør hvad en kunde fortæller om pakkeløsningen

Scroll til toppen