En ærlig og barsk livsfortælling, sat i relation til det omgivende samfund

Jeg gik rundt og var én stor undskyldning for mig selv. Jeg havde en oplevelse af, at jeg ikke kunne stille andre tilfredse. 

Derfor var det også naturligt for mig at finde mig i mere og mere massiv vold mod mig selv og mod min mor. Min mor var invalid og min far psykisk syg, så den smertefulde og invaliderende gigt, jeg fik som 2-årig, føltes som en skør undskyldning for ikke at kæmpe igennem. 

Derfor kæmpede jeg stille, alt hvad jeg i den grad havde lært, var nødvendig. Jeg listede rundt og gjorde alt, hvad jeg kunne for at få nogen til at elske mig. 

Da jeg endelig som voksen fandt en, der elskede mig, gav han mig HIV. Det udviklede sig hurtigt og så voldsomt, at jeg pludselig befandt mig i et terminalforløb med under to måneder tilbage at leve i – troede de!

Jeg lovede mig selv og højere magter, at NÅR jeg overlevede, ville jeg fortælle min historie uden omsvøb.  Jeg ville hjælpe andre på deres vej.

Det løfte holder jeg med stor ydmyghed via mine foredrag og får en kæmpe glæde hver gang, jeg får motiveret andre på deres vej!

Hvis du oplever frustration over, at så mange har det svært og du ikke ved, hvordan du kan hjælpe – så er løsningen, at du får nemme redskaber, du let kan gå i gang med. 

Når du har hørt, hvad der hjalp mig, får du trinvise fif med hjem, så du straks kan følge din inspiration.

Jeg holder foredrag for dig som individ men også for jer i foreninger, organisationer og firmaer.


Motivationsforedrag

Slår livet dig ned igen hver eneste gang, du kommer op at stå?

Dette foredrag retter sig mod dig, som føler livet kan være lidt svært ind imellem. Hvordan finder du troen på en højere mening, på dig selv, på at alt bliver godt? Det er svært ikke at miste håbet og dermed troen på det gode, når livet slår dig ned igen hver eneste gang, du kommer op at stå. 

Hør hele min historie og få et indblik i, hvordan jeg fik vendt mit liv fra at være udsat barn til at blive selvstændig iværksætter med egen familie.

“Foredraget var først og fremmest en ærlig og barsk livsfortælling. Den rå ærlighed krydret med fortællinger om hendes barske opvækst var på intet tidspunkt for tårepersende, men blev med en stor faglig indsigt sat i relation til det omgivende samfund. […] Jeg kan varmt anbefale foredraget til .., som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat.” 

Michael Pedersen, Højskolelærer på Egmont Højskolen.

Læs mere

Foredrag for sundhedsprofessionelle

Få nemme redskaber til dit nære arbejdsliv

Dette foredrag retter sig mod dig, som beskæftiger sig i sundhedssektoren. Brænder du for at hjælpe udsatte – men har du nogle gange svært ved at finde ud af hvordan? 

Man hører altid, at man skal være der for hinanden. Men det kan være svært at finde ud af, hvad det helt konkret betyder.

Jeg vil gerne give dig svar. 

” Tina er indbegrebet af næstekærlighed og hendes tro på det gode i andre mennesker lyser ud af hende. Hun er i stand til at fortælle hendes historie meget nærværende og personligt, men formår samtidig at se den ude fra og perspektivere forløbet.  Jeg har været yderst tilfredse med samarbejdet med Tina og kan kun på det varmeste anbefale hendes foredrag. Hendes bog og foredrag vil virkelig være en gevinst for alle at stifte bekendtskab med især for studerende og personale inden for sociale, pædagogiske og sundhedsfaglige områder”.

De bedste hilsner, Maybrit Mosgaard Mygind, Koordinator på Lille Skole for Voksne

Læs mere

Se priser og rabatmuligheder her.

Hør en bid af et af Tina M.-L. Campbell´s foredrag


Pakkeløsning med markedsføringsmateriale til foredrag

Når du booker et foredrag hos mig følger der altid en pakkeløsning med markedsføringsmateriale med. Efter en snak med dig, laver jeg foredraget, så det passer præcis til jeres behov. Lad mig blot vide, hvad du kunne tænke dig af nedenstående, så sender jeg det til dig løbende efterhånden, som du skal bruge det. Derefter kan du blot læne dig tilbage og lade mig sørge for alt, du skal bruge. Pakkeløsningen letter helt automatisk dit arbejde.

  • Pressemeddelelse
  • Billeder til brug ved markedsføring, så du er fri for selv at skulle finde dem
  • Beskrivelse af foredraget med valgfri kort og længere tekst til jeres medlemsblad, hjemmeside etc.
  • Plakater i forskellige størrelser til reklame op til foredraget
  • Idéer til sange, hvis I plejer at synge
  • Præsentation af mig, så du ikke selv skal finde på noget at sige

På dagen har jeg forskellige ting med til jeres publikum samt sær rabatter.
Jeg mailer alt, I skal bruge løbende op til dagen, hvor jeg skal holde foredrag hos jer. Efterfølgende kan I få både tekst og billeder, I kan bruge på jeres medier til at fortælle jeres medlemmer/ansatte og følgere om foredraget. Dog er ordene om, hvad I syntes om mit foredrag selvfølgelig jeres egne.

Hør hvad en kunde fortæller om pakkeløsningen