fbpx

Kære leder, hvis du synes, det er besværligt at have folk ansat i fleksjob, kan jeg kun sige:

Med god dialog kan det lade sig gøre, at du sidder tilbage med en følelse af glæde over at have folk ansat i små nichestillinger.

Glæde fordi de bobler over af mulighed for at komme ind og være en vigtig brik for dig.

I vil opnå højere arbejdsglæde hele vejen rundt, fordi de ansatte opnår mere fleksibilitet og mindre stress, når der kommer flere specialister til.

Jeg kan som arbejdsleder i 20+ år, karrierevejleder, – og nå ja tidligere ansat i fleksjob se det fra flere vinkler og dermed hjælpe også jer til højere dialog, så I også kan skabe Plads til alle i arbejdsfællesskabet!

 

 

Kort sagt så er mine emner fx CSR, ESG,  social ansvarlighed, fleksjob, arbejdsglæde og fremtidstrends. 

Tina rejser sig fra sine elektriske kørestol og går til podiet og fremlægger et af de bedste oplæg vi længe har oplevet. Levende og godt formidlet ! Understøttet af et fantastisk slideshow. Sjældent, måske aldrig, set en så god brug af slideshow til formidling en fortælling og budskaber… 
Man får lyst at lytte og lære mere.

Aftenens lære må være: Uanset hvad, kan du komme videre.

Jørgen W. Pedersen, Beredskabsinspektør

Vi havde fornøjelsen af et oplæg fra Tina Campbell i vores udviklingsnetværk for ledere, og udover at få et værdifuldt kik ind i arbejdsglæde fik vi også et varmt kig ind i livsglæde. Tinas personlige historie er ikke en vej der er strøet med rosenblade, men hun har alligevel fundet gaverne i tilværelsen, og yder hver dag en kæmpe indsats for at stå på egne ben – og for at hjælpe andre.

Hvis du skal have dit eget (arbejds)liv sat i perspektiv, kan jeg anbefale et besøg af Tina Campbell.

Per Hedegaard-Andersen, Formidling

Tina formår at inddrage sit publikum, lige fra start. Hun har en fantastisk beretterevne, der er levende, nærværende og autentisk.
Den energi Tina deler ud af, er opløftende og ægte – og gør det nemt og rart at være tilstede. Hendes varme væsen fylder lokalet med overskud og glæde, masser af øjenkontakt, grin og humor! Tina får på bedste vis bragt nogle af livets store, og vigtige emner frem i lyset, og med hendes store livserfaring deler hun ud af hendes viden.
Det er umuligt at gå fra et foredrag med Tina, uden at være i godt humør, og taknemmelig over livet. Tak for dig Tina, og fordi du kæmper en kamp, for nogle der ikke altid selv kan tage den op.

Cecilie Korsbek Højriis , grafisk designer

Plads til alle i arbejdsfællesskabet

Christian Borrisholt Steen, seniorkonsulent i Krifas Videncenter for God Arbejdslyst og tidligere medlem af Det Etiske Råd

Tina M. -L. Campbell har med ”Find arbejdsglæden” skrevet en vedkommende og relevant bog, som med garanti vil være til både inspiration, trøst og opmuntring for dig, der sommetider kæmper med at finde arbejdsglæden og som måske også ind imellem tvivler på dit eget potentiale på grund af de bump, som du har oplevet på (arbejds)livets vej. Bogen er også til dig, leder, der ønsker at give flere en fair chance for at blive en del af arbejdsfællesskabet. Jeg kan varmt anbefale bogen til alle med interesse for trivsel og arbejdsglæde. Trivsel og arbejdsglæde er noget vi skaber sammen!

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

OPDAG FREMTIDENS TRENDS OG FORBLIV EN STÆRK LEDER!

Bliv pioner inden for CSR og HR. Tilmeld dig nyhedsbrevet og lær, hvordan I kan skabe en fleksibel og ansvarlig arbejdskultur hos jer. Form fremtiden sammen!

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Scroll to Top