Hvad skal der til for at blive mønsterbryder?

Hvordan bryder du med din sociale arv og får et vellykket liv, selvom omstændighederne ikke er til det? Hvordan rejser du dig op igen og igen, når du flere gange har prøvet, at livet slår dig ned?

I mine mønsterbryderforedrag fortæller jeg min historie. Jeg er opvokset med vold, druk, mobning og omsorgssvigt. Jeg har levet med invaliderende gigt, siden jeg var to år, hvorfra jeg blandt andet ikke har kunnet bøje mine ben. Jeg fik at vide som 27-årig, at jeg havde så mange livstruende AIDS-udbrud, at jeg ville blive medlem af klub 27 (at jeg ikke ville leve året ud) og gjorde mig klar til, at jeg skulle dø. Men her står jeg – eller, jeg sidder i min kørestol – som 46-årig med mand og børn og har skabt mig et liv og en hverdag i blomst. Det lå ellers ikke i kortene!

Jeg er et klart eksempel på en mønsterbryder. Jeg påbegyndte en akademisk uddannelse og blev ansat på Aalborg Universitet som coach og karrierevejleder. Idag har jeg en fantastisk mand og to dejlige børn og har startet non profit virksomheden Campbell.dk.

Vil du vide, hvordan jeg gjorde det?

Hvordan bevarer man troen, når alt går en imod?

Hvordan påvirkes et lille barn i en hverdag med vold og druk? Hvordan finder du troen på en højere mening, på dig selv, på at alt bliver godt?
Det handler om tro, styrke, sociale forhold, alvorlig sygdom og om at finde sin egen styrke og blive mønsterbryder.

Hvordan bevarer du troen på, at alt bliver godt gennem livskriser? Det er svært ikke at miste håbet og dermed troen på det gode. Når livet slår dig ned igen hver eneste gang, du kommer op at stå. Hør hvordan jeg fandt troen på trods.

Mine mønsterbryderforedrag er vedkommende uanset baggrund

Uanset hvilken baggrund du har kan du opnå viden og erkendelse igennem mine mønsterbryderforedrag. Mønsterbrydning er ikke kun at trodse en så alvorlig social negativ arv, som jeg har kæmpet mig fri af. Det er også at tage en akademisk uddannelse, når du kommer fra en håndværkerfamilie. Det er at vælge en håndværkeruddannelse, når du kommer fra en akademisk uddannet famile.

Mine mønsterbryderforedrag henvender sig også til dig der står på sidelinjen. Med min historie skaber jeg forståelse for, hvorfor det er så svært at bryde et mønster. At blive mønsterbryder indebærer i de fleste tilfælde, at du også bryder et tabu. Du taler om det ingen har lyst til at høre og du skal overvinde din egen skam pga tabuet. Sammen med den forståelse får du konkrete værktøjer til at hjælpe en mønsterbryder på vej.

Fra skæv og angstfuld eksistens til energisk foredragsholder med spræl i

Jeg var hende den forslåede, der bange gik langs husmuren, og håbede ingen fik øje på mig. Nu står jeg bl.a. foran et helt auditorium fuld af akademikere og fortæller min historie.

Det tog mig mange år at finde ud af hvordan jeg skulle gå fra invalid til individ. Dengang jeg var hende den angstfulde skæve eksistens, var jeg ikke kun påvirket af mine fysiske udfordringer. Jeg var i stor grad også formet af min opvækst. Mit liv startede med fysiske og psykiske udfordringer hos både mig selv og mine forældre.

I mine mønsterbryderforedrag tager jeg dig med på min rejse. Du får inspiration til dit eget liv gennem min fortælling om at finde vejen til et lykkeligt liv på trods af alle odds.

Hvad siger andre?

Tina tilbyder konkrete redskaber til publikum

Jeg har haft glæden af at høre Tina Campbell´s foredrag ved flere lejligheder, og jeg kan på det varmeste anbefale foredraget.

Tina formår at være meget nærværende og inddrager hendes publikum i sine foredrag. Vi publikummer er meget stille, mens Tina fortæller, for hendes historie er enormt rørende. Trods den meget rørende historie fortæller Tina den med brug af humor, så det bliver på ingen måde tungt at høre Tinas foredrag.

Tina tilbyder konkrete redskaber til publikum såsom, hvad man kan gøre, hvis man rammes af svær fysisk sygdom eller gerne vil kunne tage en svær samtale med et barn eksempelvis. Tinas indsigt i emnerne og hendes evne til at formidle til publikum, gør hendes foredrag og faglige oplæg til noget helt særligt og meget brugbart for publikum.

Jeg har som nævnt hørt Tinas foredrag flere gange, og jeg røres hver gang af Tinas historie, og det bliver aldrig kedeligt at høre Tinas foredrag, da Tina har så mange vinkler på hendes historie, at man får noget nyt med hver gang

Sandie anmelder - Campbell.dk
Sandie Møller Jensen

…gør mig endnu mere opmærksom på mennesket jeg sidder ovenfor

Som psykoterapistuderende der er i gang med klient arbejde, har jeg fundet det meget hjælpsomt at
læse igennem “Konkrete råd til sundhedsprofessionelle” som Tina har lavet, inden en klientsession.
“Konkrete råd til sundhedsprofessionelle” gør mig endnu mere opmærksom på mennesket jeg sidder
ovenfor, og udfordringer som jeg ikke nødvendigvis naturligt tænker over.

Ida Fossum anmelder - Campbell.dk
Ida Fossum
Psykoterapistuderende

Disse gode råd får du bl.a. også i hånden til mit foredrag…