fbpx

Motivationsforedrag

Find glæden - Find dit motiverede jeg og bliv den bedste version af dig selv

fleksjobberdagen

Ville du ønske, at du var mere motiveret i din dagligdag – hvad enten det er på jobbet eller i familielivet?

Så har jeg køreklare og lette motiverende redskaber til at forvandle kedsomhed, udbrændthed og trivialitet til trivsel, meningsfuldhed og motivation.

Motivation er nemlig ikke sådan at kimse af.

Mit koncept hedder Rejs Dig og find glæden, og den beror på, at det altid er muligt at rejse sig – selv efter hårde fald med skrammer på knæene. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg selv er faldet op til flere gange. For vi falder alle sammen på livets sti.

Min mission er at vise dig, hvordan jeg selv har samlet mig selv op fra alskens situationer og livskriser. Når du lytter til min uransagelige og usandsynlige historie vil du ikke kunne undgå at sidde tilbage med følelsen af, at hvis hun kan – så kan jeg også!

Jeg viser dig trin for trin, hvordan jeg selv har skabt den mest motiverende hverdag for mig selv – og hvordan du kan gøre mig kunsten efter. Og det er uanset dit ståsted og din livssituation.

Når I er mere motiverede, vil I opleve:

  • Kortere vej til succesoplevelse – og længere vej til nederlag.
  • Større glæde i både arbejdsliv og privatliv.
  • Højnet følelse af ansvar for eget liv.
  • Større mening med tilværelsen.
  • Færre stresssymptomer.
  • Færre sygedage.
  • Færre ture til kaffemaskinen (… eller nej, det kan jeg måske ikke love).

Tina præsenterer alt det svære i et meget nærværende og hverdagsagtigt sprog, så værktøjerne bliver meget håndgribelige og hurtigt kommer til at skabe værdi for dem som skal bruge dem.

Jeg er helt sikker på at de gode og håndgribelige værktøjer hjælper med afklaring og giver mod og håb til at få skabt det arbejdsliv du ønsker dig.

Karen Marie Fiirgaard – Erhvervspsykolog

Mit motivationsforedrag er opstået ud fra mine personlige og faglige erfaringer. Jeg har igennem de sidste 25 år som arbejdsleder og coach stået i spidsen for at finde den gyldne balance mellem arbejdsliv og privatliv. En balance, der oftest er drivkraften i at finde motivation og trivsel i hverdagen.

På baggrund af den viden deler jeg med jer, hvordan I kan finde ind til jeres indre motiverende drivkraft og dermed blive den bedste version af jer selv.

Ingen har sagt, at det skal være let at være topmotiveret og overskudsagtig hele tiden. Og det er heller ikke pointen med mit foredrag. Pointen er derimod, at det er muligt at finde et ståsted, hvor du føler dig i balance og selv kan identificere det, der giver dig et skud motivation – og jeg giver dig redskaberne til at kunne føre det ud i livet

workshop kontrakt underviser i rødt

Hvad får du med fra mine motivationsforedrag?

Jeg besøgte Egmont Højskolen med foredraget: “Fra invalid til individ”. Et foredrag der gav konkrete redskaber til elevernes egen vej til at holde fast i dem selv.

Michael Pedersen, som er lærer og teolog havde hyret mig til foredraget. Han sendte mig disse ord. 

Vi havde ikke blot fået en oplevelse, men i langt højere grad en indsigt i samfundsforhold

Foredraget var først og fremmest en ærlig og barsk livsfortælling. Tina formåede at holde skolens elevers opmærksomhed fanget i over 1,5 time. Den rå ærlighed krydret med fortællinger om hendes barske opvækst var på intet tidspunkt for tårepersende, men blev med en stor faglig indsigt sat i relation til det omgivende samfund.

Foredraget er historien om en kvinde, Tina selv, som er kommet ud på den anden side af en hård opvækst. En opvækst præget af meget alkohol fra faderens side, en mor der ikke viste følelser overfor Tina samt det, at vokse op med gigt. Kampen for at komme ud på den anden side blev ærligt skildret som en kamp, der har haft sine omkostninger.

Efter foredraget var spørgelysten stor blandt eleverne, som tydeligt var berørte. Vi havde ikke blot fået en oplevelse, men i langt højere grad en indsigt i samfundsforhold og familieforhold, en socialfaglig beskrivelse af, hvordan et barn oplever en barsk opvækst og redskaber til, at kæmpe sig ud af en svær situation.

Jeg kan varmt anbefale foredraget til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder, som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat.

D 1.juni 2016 holdt Tina M. Campbell foredrag ved en fællestime på Egmont Højskolen. Skolens 200 elever samt gæster udefra deltog i foredraget.

Michael Pedersen – Højskolelærer på Egmont Højskolen


 

Scroll to Top