fbpx

Tina her – Jeg stikker lige hovedet frem og siger hej

Kom indenfor!

Hvis jeg kunne, ville jeg byde dig på en kop te, jeg drikker nemlig meget urtete. 

Der gør jeg her i Vodskov i vores hus lige overfor Hammer Bakker. Jeg holder af det nære lokale og grønne område, hvor jeg slapper allerbedst af med min familie, min skottemand, vores datter, søn og Neils datter fra et tidligere ægteskab for mange år siden. Hun bor dog ikke hjemme mere.

Jeg vægter diversitet, ordentlighed og støtter gerne det lokale. Jeg er fx formand i vores lokale badmintonklub, selvom jeg slet ikke kan dyrke den form for sport. Jeg holder mig til vandaerobic og fysiologisk træning og går helt vildt meget op i sunde råvarer, super food og vegansk mad. 

Men i det her virtuelle univers må du ‘nøjes’ med en snak om arbejds- og livsglæde og hvordan jeg kan hjælpe dig med at opnå netop dét.

Og hvorfor er det så, at jeg ved noget om arbejds- og livsglæde?

Jo, nu du spørger, så vil jeg da gerne fortælle dig lidt af min historie …

Arbejdsglæde er langt mere end blot en frugtordning! Synes du det samme, er du det helt rigtige sted lige nu. 

Det hele startede dengang ...

I virkeligheden har jeg faktisk altid interesseret mig for, hvad der motiverer mennesker, og hvordan vi lærer at holde fast i motivationen, så vi ikke falder tilbage i dårlige vaner.

Selv er jeg vokset op i et hjem med meget dårlig adfærd og ikke specielt meget motivation. Efter en barndom med misbrug, vold og invaliderende sygdom blev jeg sågar ramt af livstruende AIDS. Jeg fik gentagne omgange med stress, og mit motivationsniveau var rent ud sagt tæt på nulpunktet.

Men så tog jeg en beslutning. Jeg ville ikke lade min fortid og mine begrænsninger stoppe mig. Jeg tog skeen i den anden hånd og begyndte at arbejde med mig selv. Og det kan du også gøre uanset din livssituation.

Min mission er at lære dig at skabe motivation på selv de sværeste dage

Mange mennesker slæber sig rundt i hverdagens trummerum uden at stille spørgsmålstegn ved, hvordan de kan gøre den bedre. Eller også har de ikke overskud til det. 

Kender du det?

Det gør jeg. For jeg har selv været der (ad flere omgange med bl.a. stress). Og det rammer lige lukt i mit hjerte, når så mange i dag føler sig udbrændte. Stressede. Demotiverede. Angste. Eller bare mellemfornøjede eller utilfredse med deres liv.

Det vil jeg lave om på.

Derfor har jeg lavet en række foredrag, online kurser og e-bøger, hvor jeg viser dig trin-for-trin, hvordan du får prioriteret din glæde, dit overskud og din nydelse.

Mit materiale hjælper dig til en hverdag, hvor du:

  1. Vågner veludhvilet og glad hver morgen
  2. Skaber overskud til dig selv og dine kære
  3. Finder ind til det, der virkelig betyder noget i dit liv – og prioriterer det
  4. Kommer lettere igennem dine livskriser, fordi du står solidt
  5. Oplever større mening og taknemmelighed i livet

Kort sagt hjælper jeg dig til at få sommerfugle i maven over dit eget liv, ligesom jeg selv har oplevet det, efter jeg begyndte at tage hånd om mig selv og mit velvære.

Sådan hjælper jeg dig til mere motivation i hverdagen

Hvis du lige nu sidder og tænker: ”Jamen Tina, det lyder alt sammen meget fint. Men HVORDAN finder jeg hen til sommerfuglene i maven?”

Så er mit svar til dig: Det kræver en indsats af DIG. Men jeg skal nok holde din hånd et langt stykke ad vejen.

Først og fremmest handler udviklingen i dit liv om at erkende, at du gerne vil arbejde med det. Have mere nydelse ud af det. Blive gladere. Sænke stressen.

Du kan helt selv vælge dit specifikke mål. Det handler blot om at beslutte for dig selv, at processen starter nu.

Kernen i alt mit materiale – hvad enten det er workshop, foredrag, online forløb, mit fællesskab på Facebook eller mine bøger – er bygget op omkring samme koncept, som jeg kalder Rejs Dig. Konceptet går i al sin enkelthed ud på at:

  1. Lære dig at blive bevidst om det, der fylder i dit liv (på godt og ondt).
  2. Lokalisere dine uhensigtsmæssige handlingsmønstre, som stopper dig fra at opnå alt det gode.
  3. Finde ind til det, du gerne vil give mere plads i dit liv, så du kan få mere af det.
  4. Skabe et mere værdifuldt (arbejds)liv for dig og dine

Det handler ikke om at skubbe problemerne ind under gulvtæppet eller fortrænge dem. På ingen måde. Men det handler om at reagere på både de gode og dårlige ting, så du kan påvirke dit liv i en mere positiv retning. Og samtidig tager du fat om de negative ting på en kærlig måde. Hele processen er en balance, som mine øvelser og redskaber hjælper dig med at finde.

Vil du også finde balancen i dit liv?

Mit materiale har jeg udviklet på siden 2013, og det bygger på mine mere end 20 års erfaring som arbejdsleder og coach. Det er alt dét, jeg deler med dig i dag.

Ved du, hvor du ligger på arbejdsglædeskalaen? Og hvad det betyder for dig og din hverdag - også udenfor arbejdet?

Tag arbejdsglædetesten og find ud af, hvordan du har det med jobbet – inderst inde. Og frygt ej, du får selvfølgelig et godt råd med på vejen, uanset om glæden er raketfart på, eller om den er helt i kulkælderen. 

Med testen får du et overblik over, hvor du står på vejen mod arbejdsglæde. På den måde hjælper testen dig til at se, om du trænger til at gå ind ad en anden sidevej, eller om du skal blive på din nuværende vej. Én ting er sikkert: Dit arbejdsliv er en rejse, og du styrer kompasset.

Tag første skridt, og se hvor du ligger på skalaen – tilmeld dig herunder.

Scroll to Top