fbpx

FN Verdensmål – betydning for mig

FN CSR

Prøvliåhørhær...
Du har altså fortjent det! Livsgejsten med sommerfugleboblende lykkefølelse! Hvad ville det betyde for dig, hvis den spreder sig så meget, at du også finder arbejdsglæde? Prøv lige at tænk’ på, hvor meget det ville sige for dem omkring dig også. Jeg hjælper dig på vej et skridt ad gangen.
Lyder det ikke helt tovligt'?
Jamen, så’e u’ på mine sider og læse, hvad andre har fået ud af mine redskaber. ;-)

- Tina M.-L. Campbell

Fik vi hilst ordenligt på hinanden?

Jeg hedder Tina M.-L. Campbell, og jeg hjælper både privatpersoner og virksomheder med at skabe mere motivation i deres hverdag. Igennem foredrag, bøger og online kurser giver jeg et uundværligt indblik i de vaner og tankemønstre, du er nødt til at bryde, for at du kan sætte dig selv og din motivation på dagsordenen.

Min kundeliste strækker sig fra sygeplejersker til folkeskoleelever. Fælles for dem er, at de har lyst til at lære mere om, hvordan de kan få mere overskud og glæde i deres hverdag. Og hvem har ikke lyst til det?

Hele ideen til Campbell.dk startede med, at jeg selv begyndte at lægge to og to sammen i forhold til mit eget arbejdsliv. Jeg var karrierecoach på Aalborg Universitet, og kombineret med mine mere end 20 års erfaring som arbejdsleder gav det mig gode forudsætninger for at teste konkrete redskaber af på mig selv. Og de hjalp noget så eftertrykkeligt!

Hvis du har hørt om mig før, er det derfor meget muligt, at du kender mig som ”Tina – hende med redskaberne!” For det er mit største ønske at hjælpe dig med at finde ind til kernen af, hvad der motiverer DIG – og det gør jeg via redskaber, som du kan tage i brug med det samme.

Kontakt

Er du nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig med at genfinde motovationen i hverdagen - hvad enten det er i dit arbejde eller i dit familieliv?
Kan du komme i kontakt med mig ved at trykke herunder.

Find kontaktinformationer her
Kontakt

Vil du have redskaber til at skabe motivation i hverdagen?

Hvis du vil finde ind til det, der virkelig motiverer dig, er du nødt til at arbejde med dig selv.
I min webshop finder du redskaber, der kan hjælpe dig med netop det.

Besøg min webshop
Vil du have redskaber til at skabe motivation i hverdagen?

Flyt Fokus og Find Glæden

Find ud af, hvad der fylder for dig på godt og ondt. Det giver dig mulighed for at skabe ændringer, der giver dig større energi i hverdagen.

Få adgang til mit online kursus nu
Flyt Fokus og Find Glæden

JEG STØTTER DE LOKALE

Kontakt

Identitet og arbejde hænger sammen – men du er noget udenfor dit arbejde. Du skal samtidig lave noget, der beriger dig, og ikke tynger dig.

Når du er løbet tør for energi, så gør lidt ekstra godt for dig selv.

Få hands-on værktøjer til at håndtere travlhed, usikkerhed og ubalance mellem arbejdsliv og privatliv.

Lad mig høre fra dig, hvis du vil gå et skridt videre ved at booke mig til foredrag eller lignende.