fbpx

Fra invalid til individ

– arbejdsglædeworkshop der rejser og rykker uanset handicap eller ej!

Få fremtidsforskerens tips til mere arbejdsmarkedssucces

Vil I være førende på fremtidens arbejdsmarked?

Og vil I sikre jer, at jeres ledelse og projektledelse er rustede til fremtidens behov?

Så er der nogle fremtidstrends og -tendenser, I bør være fortrolige med. Og dem tager jeg jer igennem på denne workshop.

Jeg har pudset den helt store spåkugle inden mit besøg hos jer og viser jer de otte stærkeste fremtidstrends inden for social bæredygtighed.

Ud fra disse trends faciliterer jeg gode diskussioner, der får medarbejderne helt med på vognen til at støtte op om ledelsens planer for at stå stærkere i fremtiden.

Tina står som underviser med projektor i mødelokale

HVEM ER WORKSHOPPEN LAVET TIL?

Workshoppen er for jer, der ønsker nytænkende og underholdende metoder, der sætter jer i frontlinjen for social bæredygtighed (CSR). Jeg tager udgangspunkt i de nyeste CSR trends og viser jer, hvordan I kan kickstarte jeres udvikling og integrere social ansvarlighed på en nem, hurtig og visuel måde.

Jeg vil tage jer med på en spændende og sjov rejse ind i ’kontornusserens’ udviklingshistorie og udforske den vitale rolle, I skal udfylde i fremtiden.

Hvordan kan I bruge fremtidsforskning til at løse behovet for øget fleksibilitet på arbejdsmarkedet?

Det svar giver jeg som Universal Futurist jer på denne helt nye og meget aktuelle workshop.

Lad ikke denne unikke mulighed for at blive pionerer inden for fremtidens arbejdsmarked gå jer forbi.

Huset Venture Nordjylland

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger bør agere. Hver dag er en gave! Brug den med taknemmelighed og omtanke.    

Dorte Sif Boddum Kronborg – Direktør, Huset Venture Nordjylland

 
Dorte Sif Boddum Kronborg
Tino trans baggrund

TV2 Nord livsglæde foredrag med arbejdsglædeøvelser

Tinas foredrag er som en rutsjebanetur, hvor hun både tager os med omkring sit eget livs egne ups and downs. Ærligt, usentimentalt og i øjenhøjde. Der er ingen business bullshit eller navlebeskuende selvhjælpspladder. Der er til gengæld et ærligt og oprigtigt menneske, som deler ud af et livssyn og en taknemmelighed, der er formet af at have været født og opvokset lidt bagud på point på flere fronter og ud fra det have kæmpet sig frem til et godt sted i livet. Tina har skrevet bogen ”Find arbejdsglæden”, men den behøver ikke at være blevet væk for at få et boost ud af mødet med hende, og jeg vil nærmere betegne hende som rejsende i livsglæde.

Tino Pedersen Chefredaktør, HR & Strategi, TV2 Nord

Med Tina skaber vi en bedre verden

For mig var Tinas foredrag bekræftelsen af den positive tilgang som starter hos en selv og som dermed kan være med til at forme sit som man ønsker. Det var professionelt udført. Der var en særlig flot sammenhæng mellem powerpoint og selve foredrag. Det underbyggede hendes pointer rigtig fint.
Jeg tænker at det helt sikkert er noget der vil skabe stor gavn i vores verden, hvis udbredelsen bliver større. Vi får en bedre verden ❤️

Jane Holm, Statsautoriseret revisor

hjemmeside rund (1)

Scroll to Top