fbpx

Jo mere jeg giver af rent hjerte - jo mere modtager jeg.

 

Samarbejde med etikken i orden har været mit store fokus fra første færd. Det er blevet til mange spændende møder med mennesker, der alle har bidraget meget til mit virke på flere måder.

Jeg er altid lydhør overfor nye samarbejdsidéer – men ja, kald mig bare gammeldags; jeg vægter højt, at du præsenterer dig og sætter dig ind i, hvem jeg er, og hvad vi kan gøre for hinanden – inden du kontakter mig.

Et godt samarbejde går begge veje, ikk’?

 

Namaste!

 

Tina M.-L. Campbell

 

Nuværende samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere 

Arbejdstrivsel

Samarbejdspartnere

Markedsføring

Igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Det er nemlig min livsindstilling, at vi altid selv kan gøre noget for at forbedre vores liv og livsglæde.

Derfor er det blevet min mission at hjælpe både privatpersoner og virksomheder med at skabe mere motivation, fokus og overskud i deres hverdag. Igennem foredrag, publikationer og online kurser giver jeg et uundværligt indblik i de vaner og tankemønstre, du er nødt til at bryde, for at du kan sætte dig selv og din motivation på dagsordenen. Fælles for materialet er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

 

Lægger du vægt på det samme? Så tøv ikke med at henvende dig, hvis du tænker, vi med fordel kan samarbejde.