fbpx

Samarbejde

Jo mere jeg giver af rent hjerte - jo mere modtager jeg

Samarbejde med etikken i orden har været mit store fokus fra første færd. Det er blevet til mange spændende møder med mennesker, der alle har bidraget meget til mit virke på flere måder.

Jeg stræber efter at give den gode energi og hjælp tilbage. 

Jeg er altid lydhør overfor nye samarbejdsidéer – men ja, kald mig bare gammeldags; jeg vægter højt, at du præsenterer dig og sætter dig ind i, hvem jeg er, og hvad vi kan gøre for hinanden – inden du kontakter mig.

Et godt samarbejde går begge veje, ikk’?

Namaste!

Tina M.-L. Campbell

Nuværende samarbejdspartnere

Jeg er optaget på YOUANDX som er et agentur for foredragsholdere og videnseksperter, der fokuserer på gennemsigtighed, innovation og at inspirere mennesker. 

Jeg har et godt samarbejde med følgende aktører indenfor markedsføring, som jeg varmt anbefaler:                     

Igennem hele mit liv har jeg fokuseret på de små skridt, hvor jeg kunne ændre noget i en mere positiv retning. Det er nemlig min livsindstilling, at vi altid selv kan gøre noget for at forbedre vores liv og livsglæde.

Derfor er det blevet min mission at hjælpe både privatpersoner og virksomheder med at skabe mere motivation, fokus og overskud i deres hverdag. Igennem workshops, foredrag, publikationer og online kurser giver jeg et uundværligt indblik i de vaner og tankemønstre, du er nødt til at bryde, for at du kan sætte dig selv og din motivation på dagsordenen.

Fælles for materialet er, at jeg lægger vægt på eget ansvar og på, hvordan man får skabt en god dialog.

 

Lægger du vægt på det samme? Så tøv ikke med at henvende dig, hvis du tænker, vi med fordel kan samarbejde. 

Scroll to Top