fbpx

Undgå stress

Få glade medarbejdere i balance

Øget medarbejdertrivsel med online kurser

Har din virksomhed oplevet sygemelding, stressede medarbejdere eller travle perioder? Med et medlemskab i Campbell.dk Skolen tager du hånd om dine medarbejdere og fremmer trivslen på arbejdspladsen. Dine medarbejdere får konkrete redskaber til at skabe kontakt med sig selv, lære at forstå egne følelser og grænser. På den lange bane hjælper det din virksomhed med at:

  • Forebygge sygemeldinger i din virksomhed
  • Opnå større fastholdelse af medarbejdere
  • Få styrket socialt sammenhold i din virksomhed
  • Inkludere medarbejdere efter sygdom
  • Sparre tid og penge

Online kurser til dine medarbejdere
der ruster dem til at undgå stress i hverdagen og på arbejdet.

Med online kurser fra Campbell.dk Skolen fremmer du sundhed og trivsel blandt dine medarbejdere. Din virksomhed vil mærke øget arbejdsglæde, overskud i hverdagen og medarbejdere med balance i livet.  Kurserne er nemme, enkelte og hurtige at tilgå for enhver medarbejder.

Sæt arbejdstrivsel på dagsordenen med onlinekurser fra Campbell.dk skolen:
  • Din medarbejder får ro i stressede perioder
  • Din medarbejder finder eller genfinder glæde i hverdag og arbejdet
  • Din medarbejder får overskud, balance og tryghed

Alt sammen sker gennem online kurser. Når du benytter online kurser fra Campbell.dk Skolen, gavner det dine medarbejder, samtidig med at det styrker din virksomheds bundlinje. Det er en win-win situation.

 

Undgå stress og travlhed på arbejdet

Stress og travlhed fylder mere end du tror, og som virksomhedsejer og leder har du et ansvar. I 2017 var der hele 16,8 % af den danske befolkning, som følte sig stressede i hverdagen.

Selv de stærkeste personer kan blive ramt – også uden at være bevidst om det. Følelsen af stress kommer først, når grænsen for travlhed er nået, og man ikke stopper.

Lær dine medarbejdere og dig selv at stoppe i tide.

 

Forebyg stress og sygemeldinger

 

Mød din underviser

Tina M.-L. Campbell

Med flere publiceringer om håndtering af livskriser er jeg kendt for mit arbejde med mennesker, der gennemgår svære perioder. Jeg har gennem en årrække arbejdet som coach og foredragsholder, hvor jeg har italesat og hjulpet med medarbejdermotivation, sundhed og trivsel, stress, CSR og generel arbejdsglæde. Jeg er kendt for at give konkrete værktøjer, som nemt kan omsættes til handling hos medarbejdere.

Foruden min faglige baggrund, er jeg selv arbejdsleder, og ved derfor, hvor meget det betyder for virksomheder, at medarbejderne trives. Derudover har jeg et positivt sind, som smitter af på medarbejdere.

 

 

 

 

Kurserne har en blanding af øvelser, tekst og video i en blanding af viden som coach, personlige erfaringer og forskningsresultater til at give dine medarbejdere den nemmeste vej i små trin, som de selv styrer.

Du kan klikke på billederne her på siden for bedre at se, hvad indhold bl.a. er.

Modulerne kan de tage i deres helt eget tempo, da der er åben adgang til dem alle fra start.

De kan følge kurserne fra computer på arbejdspladsen, egen tablet eller privat mobiltelefon – lige som de måtte ønske det.

 

 

 

 

 

 

Øg medarbejdertrivsel med online kurser

Ledelsen kan få øget indsigt i forebyggelse og håndtering af stress ved at få et øget indblik i stress og symptomer på stress.

Eva Lynge Bejlegaard, Forretningsudvikler, LIVA consult

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

ØNSKER DU MERE GLÆDE?

TEST DIG SELV: Ved du hvor på arbejdsglædeskalaen, du ligger - og hvad det betyder for din arbejdsevne? Få den unikke test direkte i din mailboks.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Scroll to Top