fbpx

Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken

Print Friendly, PDF & Email

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger bør agere. Hver dag er en gave! Brug den med taknemmelighed og omtanke.

 

Derudover har Dorte også anmeldt bogen Find Arbejdsglæden der indeholder konkrete redskaber, som også bruges i mit foredrag af samme navn:

Bogen for selv den mest pressede med humor og konkret hjælp

Dorte Boddum Kronborg, Direktør i Huset venture Nordjylland

Jeg er imponeret over alt det, du har med – og alle de konkrete ideer, indspark og øvelser du bidrager med. Jeg er vild med dit ukueligt positive mindset, som træder meget tydeligt og inspirerende frem. Jeg har siddet og nikket for mig selv, og tænkt: yes! Det er præcis sådan, en udfordring kan betragtes og imødegås. Og jeg håber og tror at din bog kan blive sådan et “opslagsværk” man lige kan gribe, når en ny dag “truer” eller der går lidt for meget tristhed – eller selvmedlidenhed i tankerne.

Man kan (næsten) hvad man vil – og det er du et godt bevis på samt inspirator på.

Bogen er letlæst og med masser af humor, og kan overskues for selv den mest pressede idet den er tydeligt delt op i emner, som kort beskriver problemfeltet men også helt konkret, hvad man kan gøre ved det.

 

Dorte Sif Boddum Kronborg - Direktør, Huset Venture Nordjylland
Direktør, Huset Venture Nordjylland
19. februar 2020
Scroll til toppen