FN Verdensmål – betydning for mig

FN CSR

"Prøvliåhørhær...
Vil du være Årets HR-medarbejder eller Den Mest Omsorgsfulde Leder? Hvad ville det betyde for medarbejderne, hvis I kunne tilbyde dem omsorgsfuld hjælp til deres frustrerende og hårde livskriser? Jeg hjælper dig med at hjælpe jeres medarbejdere, så det giver fællesskabsfølelse i øjenhøjde!
Lyder det ikke helt tovligt'?
Jamen, så’e u’ på mine sider og læse, hvad andre har fået ud af mine redskaber" ;-)

- Tina M.-L. Campbell

Mød din underviser

Med flere publiceringer om håndtering af livskriser er jeg kendt for mit arbejde med mennesker, der gennemgår svære perioder. Jeg har gennem en årrække arbejdet som coach og foredragsholder, hvor jeg har italesat og hjulpet med medarbejdermotivation, sundhed og trivsel, stress, CSR og generel arbejdsglæde. Jeg er kendt for at give konkrete værktøjer, som nemt kan omsættes til handling hos medarbejdere.

Foruden min faglige baggrund, er jeg selv arbejdsleder, og ved derfor, hvor meget det betyder for virksomheder, at medarbejderne trives. Derudover har jeg et positivt sind, som smitter af på medarbejdere.

Jeg er en del af Team Arbejdslyst & Trivsel.

Rust dine medarbejdere

Med online kurser fra Campbell.dk Skolen fremmer du sundhed og trivsel blandt dine medarbejdere. Din virksomhed vil mærke øget arbejdsglæde, overskud i hverdagen og medarbejdere med balance i livet. Kurserne er nemme og enkelte at tilgå for enhver medarbejder.

Tjek faglig baggrund
Rust dine medarbejdere

Fasthold glade medarbejdere

Udgifterne ved en stresset eller sygemeldt medarbejder er mange. Derfor er det vigtigt at forebygge. Med kontinuerlig forebyggelse af stress og dårligt arbejdsmiljø, sørger du for at have glade medarbejdere. De fastholdes. Det giver resultater på bundlinjen.

Tilfredse anmeldere
Fasthold glade medarbejdere

Bliv en attraktiv arbejdsplads

Virksomheder består af mennesker! Derfor skal du passe på dine mennesker, hvis du vil passe på din virksomhed. Her får du læring og konkrete redskaber til at højne trivslen i din virksomhed. Skab endnu bedre relationer, tydeligt lederskab, anerkendelse og glæde.

Få adgang nu
Bliv en attraktiv arbejdsplads

JEG STØTTER DE LOKALE

Kontakt

Få glade medarbejdere – uden at investere alverden! Et medlemskab hos Campbell.dk Skolen øger arbejdsglæden hos dine medarbejdere. Få hands-on værktøjer til at håndtere travlhed, usikkerhed og ubalance mellem arbejdsliv og privatliv.