fbpx

En bog til dig som søger arbejdsglæden

Print Friendly, PDF & Email

–  Bogen er en personlig fortælling om forfatterens egne udfordringer gennem barndom og voksenlivet, om hvor det førte hende hen, og den udvikling hun har haft frem til arbejdsglæden. Forfatteren bruger sine egne oplevelser til at inspirere og løfte læseren og give håb. 

 – Hovedtemaet er trivsel, at lande i at have det godt på arbejdspladsen, at tage ansvar for egen trivsel. Der er fokus på hvad man selv kan gøre, men også på hvordan man kan få støtte fra ledelsen og kollegaer. 

 – Bogen har et let sprogbrug. Den er nem at læse og forstå og har tilpas mange øvelser til selvhjælp. Bogen veksler mellem erindringer og beskrivelser af situationer i arbejdsliv, teorier og praktiske øvelser som kan udføres med det samme.

– Bogen kan anbefales læsere som enten er uden arbejde for tiden, som er på en arbejdsplads men ikke i trivsel, samt ledere som gerne vil sikre den gode trivsel. Bogen er også rettet mod folk med handicap og forældre til børn med handicap. 

Jeg oplevede, at den måde forfatteren bruger sig selv og sin egen historie som inspiration, giver en øget troværdighed. Hendes opmuntrende tone, med at heppe på læseren, er omsorgsfuld og løftende. 

Karen Bernholm - Socialrådgiver og tovholder for samarbejdsmodellen
Socialrådgiver og tovholder for samarbejdsmodellen
Scroll to Top