fbpx

Ny bog om at finde arbejdsglæde og ambitioner – selv når livet er svært

Print Friendly, PDF & Email

Tina har skrevet en let læst bog om arbejdsglæde. Bogen handler om at få noget værdifuldt ud af sit liv og ikke at være offer – selv om ens liv er fuld af udfordringer. Den handler også om at få gode vaner i sin hverdag, som styrker krop, sjæl og evnen til at mestre livet. Gennemgående for kapitlerne i bogen er, at man kan mere end man tror, men at man også skal kende sine begrænsninger og at man skal blive god til at kommunikere sine behov både til kommunen, til sin ægtefælle og til sin arbejdsplads.

Bogens øvelser kan hjælpe folk med at blive klogere på egne behov og til at kunne kommunikere dem til sine omgivelser. Øvelserne hjælper endvidere folk med at få øje på egne kvaliteter og kompetencer – så de kan bruges i jobsøgning og på jobbet. Tina bruger undervejs sit eget liv med et handicap samt bagagen fra hendes opvækst som eksempler, hvilket giver bogen et nærvær og en autenticitet. Bogen er nyttig for mennesker, der er udfordret af langtidsledighed, stress, psykisk sårbarhed eller fysiske handicap. Ligeledes kommer den med konkrete brugbare anbefalinger til forældre til børn med handicap. 

Bogen er skrevet til almindelige mennesker, der står midt i livets udfordringer. Den har kun få henvisninger til forskning og til lignende fagbøger. Det er både bogens styrke og svaghed. Den er nem at gå til, men man kan også savne i højere grad at få bogens budskaber sat ind i en faglig ramme. 

Dorte Bukdahl - Centerchef for Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi
Centerchef for Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi
Scroll to Top