fbpx

En livsbekræftende bog.

Print Friendly, PDF & Email

Jeg har læst Tinas bog og prøvet nogle af øvelserne i bogen. Det er livsbekræftende.

Bogen handler om os alle sammen. Den handler om Tina, som fortæller lidt om sig selv og hendes liv. Hendes barndom er grove løjer. Alligevel har hun formået at skabe sig et dejligt voksenliv. Det er inspirerende. Den handler om mig (og dig), som arbejder i fleksjob. Som godt kan synes det er svært at finde en plads på jobbet. Eller dig der leder efter et job. Den handler også om kollegaer og chefer. Alle os der kan gøre noget ved vores egen og andres arbejdsglæde.

Bogen er nem at læse. Det er en fordel, at bogen fungerer som en opslagsbog. Det føles rigtigt at gå lidt frem og tilbage i læsningen.

Jeg synes det er et spændende og vigtigt emne, Tina skriver om i sin bog. Bogen giver mig absolut lyst til at arbejde med mig selv. Den giver ”blod på tanden” til at finde sin plads på arbejdsmarkedet. Men det er ikke kun arbejdsmæssigt jeg kan bruge bogen og øvelserne. Jeg oplevede, da jeg læste bogen, at jeg tit kom til at tænke på situationer i mit private liv, hvor det også vil give mening at arbejde med glæden.

Bogen henvender sig til mennesker, der ikke ”passer ind” i et ordinært arbejdsliv. Mennesker der har psykiske eller fysiske udfordringer med i bagagen. Men jeg tror alle vil kunne bruge bogen til en positiv udvikling i deres liv. Jeg ved ikke, hvor mange chefer der vil læse bogen. Men det ville være dejligt, hvis mange gjorde.

Vi skal have fokus på arbejdsglæden. Og have mere empati på arbejdspladserne.

Jeg vil arbejde videre med glæden og anbefaler bogen.

Helene - Kvinde, mor, kontorassistent og fleksjobber.
Kvinde, mor, kontorassisten og fleksjobber.
Scroll to Top