fbpx

Her fås ro på nervesystemet og overblik over egen situation.

Print Friendly, PDF & Email

Opbygningen er let genkendelig, overskuelig og nem at forstå.

Virksomheder kan her give deres ansatte adgang til værktøjer, som de kunne anvende, når det passer dem og uden at skulle involvere den øvrige personalegruppe/ledelse. Hvilket ville betyde, at de ville kunne opretholde en oplevelse at mestring selv. Der er mange som er flove over at blive ramt af oplevelsen af stress og det som følger med, nemlig følelsen af ikke at kunne overskue sin situation. – de fleste vil gerne kunne gøre noget selv. Det kan de med Campbell.dk Skolen!

 

Her kan man give de ansatte deres frihed og tilliden til, at de kan mestre, samtidig med det omsorgsfulde i at stå ved deres side, hvis de får behov for yderligere hjælp.

 

Det at kunne give sine medarbejdere konkrete anvisninger om det er adgang til øvelserne eller om det er adgang til psykoterapeutiske samtaler, det er vigtigt, da dette vil styrke HR medarbejderens oplevelse af at kunne hjælpe og gøre sit arbejde fyldestgørende. Deres fornemmeste opgave er ikke at vide alt, men at kunne sende medarbejderen til den rigtige hjælp.

 

I Campbell.dk Skole opleves mestring. Man kan få ro på nervesystemet og have overblik over egen situation. Det vil altid give mere livsglæde og ro. Vi mennesker er meget loyale, når vi har tillid til et andet menneske, så bliver vi sammen med vedkommende – også virksomheder/arbejdspladser. Vi trives med tillid, det er en del af vores natur.

 

En virksomhed, som har tilfredse ansatte, har mere effektivitet og mere stabile medarbejdere.

(udtalelse fra en faglig tester af Campbell.dk Skolen)

 

Familie og Psykoterapeut Aalborg V. Maria Batalla
Psykoterapeut
21/03/2020
Scroll to Top