fbpx

Højaktuel emne når talen falder på social ansvarlighed

Print Friendly, PDF & Email

Med en stærk personlig perspektivering bringes du som læser til øget fokus på, hvordan du skaber din egen arbejdsglæde. Bogen giver samtidig lederen – privat som offentlig – en mulighed for større refleksion over kendskab til de barrierer, der ellers kan blokere for et socialt bæredygtigt arbejdsmiljø.

Tina viser, at uanset hvorfra du kommer og hvilket udgangspunkt du er givet, så kan man komme godt videre. Det handler om eget personligt drive til at skabe forandring for sig selv. Når fokus flyttes hen på at finde arbejdsglæden, smitter det også af på resten af arbejdspladsen.

Har I fokus på social ansvarlighed og arbejdsglæde på din arbejdsplads, så er denne bog oplagt. Ansatte der føler glæde og ligeværd giver et socialt bæredygtigt samfund og stærkere arbejdspladser.

Bogen favner elementerne i FN´s verdensmål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst, og spiller bolden op til, at din virksomhed og du som privatperson, kan tage et selvstændigt ansvar og tage konkret initiativer, som understøtter større arbejdsglæde.

Bogen er også for dig som motiverende personale- og organisationsleder, der gerne vil hjælpe dine ansatte til at finde arbejdsglæden, og som kan bidrage til, at få flere ansatte ”på kanten af arbejdsmarkedet” ind i småjobs som giver mening.

Endelig er den også for dig, som gerne vil danne partnerskaber mellem virksomheder, organisationer og ansatte, som af meget forskellige årsager er endt i ”fraværssituationer”, som måske samtidig er blevet forstærket i denne usikre Coronatid.

Kurt Bennetsen - direktør Erhverv Norddanmark
Direktør Erhverv Norddanmark
Scroll to Top