fbpx

Tina var indimellem humoristisk i sit foredrag og utrolig nem at samarbejde med

Print Friendly, PDF & Email

Jeg glædede mig. Først og fremmest glædede jeg mig til at møde Tina og høre hendes foredrag.

Jeg synes, det var et godt foredrag. Det var medlevende. Og jeg synes også, det var en god ting, at Tina indimellem var humoristisk samt at hun også stillede spørgsmål til publikum.

Tina var med blandt publikum. Samtidigt var det rigtigt godt, at hun havde punkter oppe på lærredet, så vi som publikum kunne forholde os til, hvor langt vi var nået og hvad der ville komme.

Publikum var meget stille i perioder, men meget lyttende. Jeg sad og tænkte, om de nu fulgte med. Men når Tina kom med det humoristiske eller med sine små input undervejs, så kunne man føle på publikum med det samme, at de fulgte med. Det var bare fordi, at man sad og var så dybt berørt af det, som Tina fortalte – det var nok det, der var årsag til stilheden.

Jeg vil helt sikkert anbefale Tinas foredrag. Jeg blev selv anbefalet at få hende her til Støvring. Og det har jeg ikke fortrudt. Jeg vil derfor anbefale det videre og har egentlig allerede anbefalet det på forhånd.

Tina var yderligere utrolig nem at samarbejde med; lige fra vores første møde til en kop kaffe, men også gennem kommunikationen på mail frem og tilbage. Der var ingen tvivl om, at Tina var klar på at komme ud til os. Det gik utroligt nemt. Tina er god til at forklare og vejlede gennem processen.

Finn Jensen - Støvring Sognegaard, Y's Men's Club
Støvring Sognegaard, Y's Men's Club
Scroll to Top