fbpx

Gid der var nogle flere af Tinas slags, som holdt sådan nogle foredrag!

Print Friendly, PDF & Email

Jeg synes, at Tinas foredrag er utroligt spændende og tankevækkende. Og det fortæller, hvor vigtigt det er, at vi alle hjælper til, hvor vi kan. Eksempelvis hvis vi ser nogen, der er i nød – om det er børn eller voksne.. Fantastisk foredrag!

Tina var en rigtig god fortæller, som inspirerer alle. Hun kommer vidt omkring og det var så gribende det hele. Det er utroligt, hvad hun har været igennem. Og det får måske noget op i os alle. Vi har måske alle sammen en eller anden ting fra barndommen, vi måske har glemt, som kommer til overfladen. Og derfor er det så vigtigt; det er aldrig børnenes skyld. Det er altid de voksne. Så husk at hjælpe et barn i nød, hvis I kan!

Jeg oplevede, at publikum var meget meget med og optaget af Tinas foredrag. Eventuelt fordi, at vi alle måske har en historie bag os, som kan inspireres af det, som Tina fortæller. Og det virker som om, at det er værd at kæmpe for. Det så man med Tinas kamp. Hun har jo ikke altid haft det lige godt.

Alle var med undervejs. Og selvom der også var lidt humor engang imellem, så var publikum meget optaget af Tinas foredrag. Og jeg tror, det ramte mange. Der kom også en tåre her og der.

Jeg vil klart anbefale Tinas foredrag til hver og én. Jeg synes simpelthen, at alle mennesker skulle høre det!

Gid der var nogle flere af Tinas slags, som holdt sådan nogle foredrag! Det er jo en øjenåbner for mange af os. Jeg har gennem mit arbejde kontakt til utroligt mange mennesker og dem fortæller jeg vidt og bredt om Tinas foredrag. Det samme med min familie og venner.

Jeg var selv meget overrasket, da jeg var inde og høre Tina. Jeg havde slet ikke troet, at det hverken ville påvirke mig, som det gjorde. Ej heller, at Tina var så fantastisk, som hun er.

Jeg håber, at alle engang får mulighed for at komme ind og høre Tina, for vi skal altid huske, at vi skal hjælpe, hvor vi kan. Det er så vigtigt, at vi hjælper, hvor vi kan. Hver en sten skal vendes. Børn gør jo ikke, som vi siger. Børn gør, som vi gør!

Wini Lindrup Jensen - Publikum
Scroll to Top