fbpx

Fra invalid til invalid – en transformationshistorie om tilknytning til arbejdsmarkedet og livet

Når man er fysisk svækket, kan man let vælte. Mange af os oplever, at der kan lægge sig en hel dynge af tåger over os. Så kan det virke ret uoverskueligt at skulle holde fast i sit arbejde samtidig.

Dette foredrag handler om arbejdslyst, om CSR og om glæden for alle i inklusion og fastholdelse.

 

Hør hvordan jeg har rejst mig igennem et helt liv med invaliderende gigt men med store drømme. Da jeg blev terminal syg, måtte jeg sadle helt om. Du får motivation og redskaber til, hvordan du selv kan stå stærkt på arbejdsmarkedet trods svage ben.

CSR foredraget er oplagt for både private men også virksomheder med ansatte med fysisk svækkelse. Det kan også tale ind i CSR – social ansvarlighed, hvis virksomheden har eller påtænker ansatte med fysisk svækkelse

Jeg er et klart eksempel på en mønsterbryder. Jeg påbegyndte en akademisk uddannelse og blev ansat på Aalborg Universitet som coach og karrierevejleder. Idag har jeg en fantastisk mand og to dejlige børn og har startet min egen virksomhed Campbell.dk.

 

Vil du vide, hvordan jeg gjorde det?

 

 

 

Fra skæv og angstfuld eksistens til energisk foredragsholder med spræl i

Jeg var hende den forslåede, der bange gik langs husmuren, og håbede ingen fik øje på mig. Nu står jeg bl.a. foran et helt auditorium fuld af akademikere og fortæller min historie.

Det tog mig mange år at finde ud af, hvordan jeg skulle gå fra invalid til individ. Dengang jeg var hende den angstfulde skæve eksistens, var jeg ikke kun påvirket af mine fysiske udfordringer. Jeg var i stor grad også formet af min opvækst. Mit liv startede med fysiske og psykiske udfordringer hos både mig selv og mine forældre.

I mine foredrag tager jeg dig med på min rejse. Du får inspiration til dit eget liv gennem min fortælling om at finde vejen til et lykkeligt liv på trods af alle odds.

 

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

 

Hvad siger andre?

Tina tilbyder konkrete redskaber til publikum

Jeg har haft glæden af at høre Tina Campbell´s foredrag ved flere lejligheder, og jeg kan på det varmeste anbefale foredraget.

Tina formår at være meget nærværende og inddrager hendes publikum i sine foredrag. Vi publikummer er meget stille, mens Tina fortæller, for hendes historie er enormt rørende. Trods den meget rørende historie fortæller Tina den med brug af humor, så det bliver på ingen måde tungt at høre Tinas foredrag.

Tina tilbyder konkrete redskaber til publikum såsom, hvad man kan gøre, hvis man rammes af svær fysisk sygdom eller gerne vil kunne tage en svær samtale med et barn eksempelvis. Tinas indsigt i emnerne og hendes evne til at formidle til publikum, gør hendes foredrag og faglige oplæg til noget helt særligt og meget brugbart for publikum.

Jeg har som nævnt hørt Tinas foredrag flere gange, og jeg røres hver gang af Tinas historie, og det bliver aldrig kedeligt at høre Tinas foredrag, da Tina har så mange vinkler på hendes historie, at man får noget nyt med hver gang

Sandie anmelder - Campbell.dk
Sandie Møller Jensen - Publikum

…gør mig endnu mere opmærksom på mennesket jeg sidder ovenfor

Som psykoterapistuderende der er i gang med klient arbejde, har jeg fundet det meget hjælpsomt at
læse igennem “Konkrete råd til sundhedsprofessionelle” som Tina har lavet, inden en klientsession.
“Konkrete råd til sundhedsprofessionelle” gør mig endnu mere opmærksom på mennesket jeg sidder
ovenfor, og udfordringer som jeg ikke nødvendigvis naturligt tænker over.

Ida Fossum anmelder - Campbell.dk
Ida Fossum - Psykoterapistuderende
Psykoterapistuderende

Disse gode råd får du bl.a. også i hånden til mit foredrag…