Mine Kurser ligger online og består af en blanding af videoer og tekst, teori og øvelser. Når du har købt adgang har du fri adgang til materialet og kan arbejde med det, når det passer dig og i dit eget tempo.

Læs nederst hvad andre har sagt om mine kurser.

Lav en anmeldelse

Jeg bruger din anmeldelse til at forbedre mine kurser, men vil også gerne bruge dine ord på hjemmesiden eller mine sociale medier. 

Det vil være en stor hjælp, hvis du kan tænke over følgende, når du skriver din anmeldelse:

  1. Er der en bestemt øvelse, som virkelig rykkede noget for dig?
  2. Hvad var den største aha oplevelse for dig, mens du gennemgik kursusmaterialet?
  3. Vil du anbefale mit kursus til andre og hvorfor?

Påkrævet

rating fields

Respekt for indholdet. Det er virkeligt flot. Dine tanker, redskaber, nærværende måde at sætte ord på følelser er et dejligt læsestof og du formidler det på en måde, som skaber… Læs mere “Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje”

Verica Jelaca – HR Business Partner/ Indehaver af enkeltmandsvirksomhed Prodesia

Det nemt at læse og gå til og det er pænt og overskueligt sat op i et flot design. Videoerne med eksempler gør at jeg ikke føler jeg står alene… Læs mere “Pænt og overskueligt, det er dejligt at kunne tage det een ting ad gangen og bearbejde det”

Cecilie Lützhøft – ny på arbejdsmarkedet i et STU lærlingeforløb

Jeg har været igennem hele skolen med de forskellige onlinekurser, og hold da op hvor synes jeg den var god! En god blanding af læsestof og videoer så man ikke… Læs mere “Dine onlinekurser gjorde mig helt afslappet – dem vil jeg bruge igen og igen”

Janni Altmann, Special Minds-medarbejder

Kursusanmeldelser: Hvad siger andre om mig?

Jeg kan sige mange fine ord om mine kurser, men i stedet vil jeg lade kursusanmeldelser vise dig dem. Lad deres personlige forklaringer vise dig, hvilke type kursusudbyder jeg er. Bedøm selv om mine kurser passer godt ind hos jer.

Scroll bare løs eller tjek også min Facebook LinkedIn eller Google for anmeldelser.

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

Lav en anmeldelse

Vil du give mig en anmeldelse, så kan dette gøres via linket her. Alle der giver anmeldelse med oplysning om deres mailadresse, får en personlig kode til køb i min Webshop.

Jeg bruger din anmeldelse til hele tiden at forbedre kurset. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis du kan tænke over følgende, når du skriver din anmeldelse:

  1. Hvordan har det påvirket din hverdag at gennemgå mit kursus?
  2. Hvad tænker du, at andre personer og virksomheder kan få ud af at bruge Campbell.dk Skolen?

Påkrævet

rating fields

Det var med stor fornøjelse jeg tirsdag morgen i Business Bee sammenhæng, hørte Tina Campbells meget professionelle foredrag om et meget alvorligt emne, hvor stort personligt overskud har overvunden alverdens… Read more “Det var med stor fornøjelse”

Jesper Vognsgaard - Arkitekt

Dette er vigtigt redskab til medarbejderen, og til dialogen med HR. Den enkelte medarbejder vil opnå større trivsel ikke bare på arbejde men også privat, større loyalitetsfølelse til og fra… Read more “Fastholdelse og trivsel er vigtigt udbytte.”

Vibeke Bak Christensen, HR Partner

Respekt for indholdet. Det er virkeligt flot. Dine tanker, redskaber, nærværende måde at sætte ord på følelser er et dejligt læsestof og du formidler det på en måde, som skaber… Read more “Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje”

Verica Jelaca - HR Business Partner/ Indehaver af enkeltmandsvirksomhed Prodesia

En nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hurtigt lærer at orientere sig og gå fra det ene relevante kursus til det næste. Med mit udgangspunkt i arbejdslyst ser jeg stor… Read more “Konkrete og letanvendelige redskaber , der kan være med til at forebygge stress og skabe en organisation, hvor man arbejder bedre sammen og arbejder mere effektivt.”

Mads Halvorsen - Partner i Hoffensetz & Halvorsen

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger… Read more “Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken”

Dorte Sif Boddum Kronborg - Direktør, Huset Venture Nordjylland

Det nemt at læse og gå til og det er pænt og overskueligt sat op i et flot design. Videoerne med eksempler gør at jeg ikke føler jeg står alene… Read more “Pænt og overskueligt, det er dejligt at kunne tage det een ting ad gangen og bearbejde det”

Cecilie Lützhøft - ny på arbejdsmarkedet i et STU lærlingeforløb

Jeg har været igennem hele skolen med de forskellige onlinekurser, og hold da op hvor synes jeg den var god! En god blanding af læsestof og videoer så man ikke… Read more “Dine onlinekurser gjorde mig helt afslappet – dem vil jeg bruge igen og igen”

Janni Altmann, Special Minds-medarbejder

Kursuspakken Rejs Dig i Campbell.dk skolen er et supplerende tilbud til medarbejdere, som får nogle redskaber der gør, at han/hun får forbedret trivsel eller hjælpe til aktuelle udfordringer. Som ansat… Read more “Et supplerende tilbud der nemt kan indgå i en plan for bedre trivsel for den enkelte medarbejder.”

Tine Haubro - HR konsulent

Dit materiale giver bestemt stof til eftertanke og der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning. Det er super fedt, at du tager udgangspunkt i dig og… Read more “Der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning.”

Eva Lynge Bejlegaard, Forretningsudvikler, LIVA consult

Med Tinas kursuspakke i Campbell.dk skolen kan du som virksomhedsejer eller HR leder tilbyde dine ansatte en platform med fokus på hjælpe ansatte tilbage eller igang med det gode arbejdsliv.… Read more “Brugervenlige kurser der giver bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte”

Rasmus Hoffensetz - Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen

Det giver medarbejderen en større forståelse og accept af sig selv at følge kurserne i  Rejs Dig via Campbell.dk Skolen. Konkrete anvisninger og flere redskaber til hvordan den enkelte bedre… Read more “Onlinekurserne kan støtte og motivere den enkelte til øget selvomsorg og handling”

Maria Holm, Psykoterapeut MPF og Mindfulnesslærer- fra stress til livsmod og glæde.

Opbygningen er let genkendelig, overskuelig og nem at forstå. Virksomheder kan her give deres ansatte adgang til værktøjer, som de kunne anvende, når det passer dem og uden at skulle… Read more “Her fås ro på nervesystemet og overblik over egen situation.”

Familie og Psykoterapeut Aalborg V. Maria Batalla