fbpx

Mine Kurser ligger online og består af en blanding af videoer og tekst, teori og øvelser. Når du har købt adgang har du fri adgang til materialet og kan arbejde med det, når det passer dig og i dit eget tempo.

Læs nederst hvad andre har sagt om mine kurser.

Lav en anmeldelse

Jeg bruger din anmeldelse til at forbedre mine kurser, men vil også gerne bruge dine ord på hjemmesiden eller mine sociale medier. 

Det vil være en stor hjælp, hvis du kan tænke over følgende, når du skriver din anmeldelse:

  1. Er der en bestemt øvelse, som virkelig rykkede noget for dig?
  2. Hvad var den største aha oplevelse for dig, mens du gennemgik kursusmaterialet?
  3. Vil du anbefale mit kursus til andre og hvorfor?

Påkrævet

rating fields

Respekt for indholdet. Det er virkeligt flot. Dine tanker, redskaber, nærværende måde at sætte ord på følelser er et dejligt læsestof og du formidler det på en måde, som skaber… Læs mere “Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje”

Verica Jelaca – HR Business Partner/ Indehaver af enkeltmandsvirksomhed Prodesia

Det nemt at læse og gå til og det er pænt og overskueligt sat op i et flot design. Videoerne med eksempler gør at jeg ikke føler jeg står alene… Læs mere “Pænt og overskueligt, det er dejligt at kunne tage det een ting ad gangen og bearbejde det”

Cecilie Lützhøft – ny på arbejdsmarkedet i et STU lærlingeforløb

Jeg har været igennem hele skolen med de forskellige onlinekurser, og hold da op hvor synes jeg den var god! En god blanding af læsestof og videoer så man ikke… Læs mere “Dine onlinekurser gjorde mig helt afslappet – dem vil jeg bruge igen og igen”

Janni Altmann, Special Minds-medarbejder