fbpx

Kursusanmeldelser

Tinas foredrag har givet mig en uvurderlig indsigt i hvordan livet med kroniske smerter og behov for hjælp opleves. Den viden kan jeg aktivt bruge i mit arbejde som handicaphjælper i hverdagen, men også i mødet med andre mennesker, der kæmper med livet. Det der overraskede mig mest er, at få simple værktøjer kan hjælpe… Læs mere “Med Tinas virkemidler kan jeg nu gå hjem og finde lyset i mørket på de svære dage.”

Tekla – Selvstændig

Respekt for indholdet. Det er virkeligt flot. Dine tanker, redskaber, nærværende måde at sætte ord på følelser er et dejligt læsestof og du formidler det på en måde, som skaber tillid og åbner for nye veje (udveje) at tænke svære situationer på. Rejs Dig kursuspakken passer på alle mulige mennesker, jeg har mødt i mit… Læs mere “Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje”

Verica Jelaca – HR Business Partner/ Indehaver af enkeltmandsvirksomhed Prodesia

Det nemt at læse og gå til og det er pænt og overskueligt sat op i et flot design. Videoerne med eksempler gør at jeg ikke føler jeg står alene og fortabt med det. Den måde du har delt det op på gør at jeg selv stille og roligt kunne gå det igennem. Det er… Læs mere “Pænt og overskueligt, det er dejligt at kunne tage det een ting ad gangen og bearbejde det”

Cecilie Lützhøft – ny på arbejdsmarkedet i et STU lærlingeforløb

Jeg har været igennem hele skolen med de forskellige onlinekurser, og hold da op hvor synes jeg den var god! En god blanding af læsestof og videoer så man ikke går død i det. Nogle gange syntes jeg det var afslappende i sig selv bare at lytte på dine videoer. Der var også rigtig mange… Læs mere “Dine onlinekurser gjorde mig helt afslappet – dem vil jeg bruge igen og igen”

Janni Altmann, Special Minds-medarbejder

Dejligt at kigge på din sprudlende energi. Det er godt at se dig og dine følelser i ansigtet, når du fortæller om, at det var svært.   Det virker rigtig godt med citater fra psykiatrifonden mm. Din stemme er behagelig og beroligende og der er motivation i din stemme.  Gode redskaber til at komme… Læs mere “Der har været flere aha-oplevelser for mig.”

flere aha-oplevelser
Charlotte Dahl Abasi

“Her får du en platform med fokus på at komme tilbage til eller igang med det gode arbejdsliv. Vi snakker trivsel, sundhed og hjælp til kriser. Helt konkret får du en række redskaber og guides, som i sidste ende kan give stor effekt for hele virksomheden og bundlinjen. Platformen er sat op på en god… Læs mere “Her får du en tydelig step-by-step guide”

step-by-step
Rasmus Hoffensetz

Har du deltaget i et kursus hos mig, og har du lyst til at dele dine erfaringer med andre, så er du kommet det rette sted hen. 

Læs evt. også nederst hvad andre har sagt om mine kurser.

Lav en anmeldelse

Hjælp din kollega etc. ved at lave en anmeldelse.

Til dig der har oplevet et af mine foredrag/forløb. Her er lidt spørgsmål, jeg mægtig gerne vil høre dine svar på. Jeg har for din nemheds skyld sat nogle svarmuligheder under, som du kan lade dig inspirere udfra.

Alle der svarer på præcis disse spørgsmål, får en rabatkode til brug i min Webshop. Koden kan fx bruges til een af de nye publikationer i serien Rejs Dig. Mine redskaber gjort klar til dit brug!

 1. Hvad kan du nu, som du ikke kunne før mit foredrag/forløb?
  • Fx kunne du her skrive: NU har jeg lært, hvordan jeg finder job/troen/håbet, Med Tinas hjælp har jeg nu fået job/bedre selvværd, er jeg mindre trist, kommet ud af min ensomhed,
 1. Hvad gav dig den største a-ha oplevelse?
  • Jeg blev mest overrasket over, hvor konkrete Tinas redskaber er,
  • hvor nemt jeg kan bruge Tinas redskaber …
 1. Hvad har mine konkrete redskaber givet dig?
  • Med Tinas redskaber i hånden har jeg nu mulighed for at …
  • Tinas forløb gav mig konkrete idéer til, hvordan jeg søger job, tror på mig selv, selv flytter mig …
 2. Hvad har det givet dig personligt?
  • Jeg oplever, at jeg nu har fået større tillid til, at jeg kan ændre nogle ting i mit eget liv.
  • Jeg er mindre trist, fået mere overskud til min familie, mindre bekymret for fremtiden
  • Fx … 

Jeg modtager også gerne feedback udenfor disse spørgsmål. Send dem gerne pr. mail. OBS: Det er kun ved besvarelse af præcis disse spørgsmål, at jeg tilbyder rabatkode. Dette er for at hjælpe besøgende på min hjemmeside mest mulig. Så det håber jeg, du respekterer.

Bemærk: Din anmeldelse, navn og fagområde må anvendes her på siden samt på de sociale medier.

Strong Testimonials form submission spinner.

Påkrævet

rating fields

Med flere publiceringer om håndtering af livskriser er jeg kendt for mit arbejde med mennesker, der gennemgår svære perioder. Jeg har gennem en årrække arbejdet som karrierevejleder, coach og foredragsholder, hvor jeg har italesat og hjulpet med medarbejdermotivation, sundhed og trivsel, stress, CSR og generel arbejdsglæde. Jeg er kendt for at give konkrete værktøjer, som nemt kan omsættes til handling hos medarbejdere.

Foruden min faglige baggrund, er jeg selv arbejdsleder, og ved derfor, hvor meget det betyder for virksomheder, at medarbejderne trives. Derudover har jeg et positivt sind, som smitter af på medarbejdere.

I min webshop finder du bl.a. min serie Rejs Dig

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

Scroll til toppen