Hjælp din kollega etc. ved at lave en anmeldelse.

Til dig der har oplevet et af mine foredrag. Her er lidt spørgsmål, jeg mægtig gerne vil høre dine svar på. Jeg har for din nemheds skyld sat nogle svarmuligheder under, som du kan lade dig inspirere udfra.

Alle der svarer på præcis disse spørgsmål, får en rabatkode til brug i min Webshop. Koden kan fx bruges til een af de nye publikationer i serien Rejs Dig. Mine redskaber gjort klar til dit brug!

 

 1. Hvad er den største forandring mit foredrag har givet jer som privatperson/medarbejder/virksomhed?
  1. Fx kunne du her skrive: Tinas foredrag gav mig konkrete idéer til, hvordan jeg støtter andre/selv flytter mig/
 2. Hvad gav dig den største a-ha oplevelse?
  1. Jeg blev mest overrasket over, hvor lidt der skal til for at gøre en vigtig forskel for et andet menneske/hvor konkrete Tinas redskaber var/hvor nemt jeg kan bruge Tinas redskaber til mit eget liv…
 3. Hvad har mine konkrete redskaber givet dig?
  1. Med Tinas redskaber i hånden har jeg nu mulighed for at …
 4. Hvad har det givet dig personligt?
  1. Jeg oplever, at jeg nu har en bedre fornemmelse for, hvordan jeg kan hjælpe andre/jeg har fået større tillid til, at jeg kan ændre nogle ting i mit eget liv

 

Jeg modtager også gerne feedback udenfor disse spørgsmål. Send dem gerne pr. mail. OBS: Det er kun ved besvarelse af præcis disse spørgsmål, at jeg tilbyder rabatkode. Dette er for at hjælpe besøgende på min hjemmeside mest mulig. Så det håber jeg, du respekterer.

 

Bemærk: Din anmeldelse, navn og fagområde må anvendes her på siden samt på de sociale medier.

 

Påkrævet