fbpx

Lav en anmeldelse

Hjælp din kollega etc. ved at lave en anmeldelse.

Til dig der har oplevet et af mine foredrag. Her er lidt spørgsmål, jeg mægtig gerne vil høre dine svar på. Jeg har for din nemheds skyld sat nogle svarmuligheder under, som du kan lade dig inspirere udfra.

Alle der svarer på præcis disse spørgsmål, får en rabatkode til brug i min Webshop. Koden kan fx bruges til een af de nye publikationer i serien Rejs Dig. Mine redskaber gjort klar til dit brug!

 

 1. Hvad er den største forandring mit foredrag har givet jer som privatperson/medarbejder/virksomhed?
  1. Fx kunne du her skrive: Tinas foredrag gav mig konkrete idéer til, hvordan jeg støtter andre/selv flytter mig/
 2. Hvad gav dig den største a-ha oplevelse?
  1. Jeg blev mest overrasket over, hvor lidt der skal til for at gøre en vigtig forskel for et andet menneske/hvor konkrete Tinas redskaber var/hvor nemt jeg kan bruge Tinas redskaber til mit eget liv…
 3. Hvad har mine konkrete redskaber givet dig?
  1. Med Tinas redskaber i hånden har jeg nu mulighed for at …
 4. Hvad har det givet dig personligt?
  1. Jeg oplever, at jeg nu har en bedre fornemmelse for, hvordan jeg kan hjælpe andre/jeg har fået større tillid til, at jeg kan ændre nogle ting i mit eget liv

 

Jeg modtager også gerne feedback udenfor disse spørgsmål. Send dem gerne pr. mail. OBS: Det er kun ved besvarelse af præcis disse spørgsmål, at jeg tilbyder rabatkode. Dette er for at hjælpe besøgende på min hjemmeside mest mulig. Så det håber jeg, du respekterer.

 

Bemærk: Din anmeldelse, navn og fagområde må anvendes her på siden samt på de sociale medier.

 

Påkrævet

rating fields

 

 

 

Med flere publiceringer om håndtering af livskriser er jeg kendt for mit arbejde med mennesker, der gennemgår svære perioder. Jeg har gennem en årrække arbejdet som coach og foredragsholder, hvor jeg har italesat og hjulpet med medarbejdermotivation, sundhed og trivsel, stress, CSR og generel arbejdsglæde. Jeg er kendt for at give konkrete værktøjer, som nemt kan omsættes til handling hos medarbejdere.

Foruden min faglige baggrund, er jeg selv arbejdsleder, og ved derfor, hvor meget det betyder for virksomheder, at medarbejderne trives. Derudover har jeg et positivt sind, som smitter af på medarbejdere.

 

I min webshop finder du bl.a. min serie Rejs Dig

 

Rejs Dig serien omfatter flere publikationer med redskaber tiltænkt som nemme målrettede hjælpemidler til dig, der er lige er kommet i een af de situationer, jeg selv har stået i, hvor jeg manglede nogle nemme råd.

Hen ad vejen som din/jeres situation ændres kan jeg anbefale, at I kigger på foreninger eller netværk, hvor I kan spare omkring lige præcis jeres situation.

Alle situationerne er autentiske, og jeg udtaler mig kun udfra egne erfaringer. Du bør derfor inden køb sikre dig, at din situation svarer hertil.

Hver publikation har værdi af flere timer, jeg som uddannet coach ville have givet dig. De er lavet til dig i en livskrise og er derfor meget lette og ikke tunge akademiske. De er alle omkring 20 sider pr. styk og er praktisk orienteret, så du kan vende tilbage til dem igen og igen som støtte i din proces.

Redskaberne, jeg har klar til dig er;

Forældre før tid, Stressramt, Fysisk svækket, Særligt Sensitive. Sidste stop på livsrejsen, Pårørende til psykisk syge, Hverdag med barn med handicap.

Disse ovenstående sælges i en samlet pakke til firmaer.

Den nedenstående er mere til privat brug:

Alle mælkebøttebørn kan blomstre

Med Rejs Dig serien ønsker jeg at styrke mennesker i troen på sig selv, fastholde dem på deres arbejde samt give dem og kollegaer konkrete redskaber i hverdagen.

Det handler om glæde og trivsel samt arbejdslyst.

 

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

 

Scroll til toppen