fbpx

Lav en anmeldelse

Hjælp din kollega etc. ved at lave en anmeldelse.

Til dig der har oplevet et af mine foredrag/forløb. Her er lidt spørgsmål, jeg mægtig gerne vil høre dine svar på. Jeg har for din nemheds skyld sat nogle svarmuligheder under, som du kan lade dig inspirere udfra.

Alle der svarer på præcis disse spørgsmål, får en rabatkode til brug i min Webshop. Koden kan fx bruges til een af de nye publikationer i serien Rejs Dig. Mine redskaber gjort klar til dit brug!

 1. Hvad kan du nu, som du ikke kunne før mit foredrag/forløb? 
  • Fx kunne du her skrive: NU har jeg lært, hvordan jeg finder job/troen/håbet, Med Tinas hjælp har jeg nu fået job/bedre selvværd, er jeg mindre trist, kommet ud af min ensomhed,
 1. Hvad gav dig den største a-ha oplevelse?
  • Jeg blev mest overrasket over, hvor konkrete Tinas redskaber er,
  • hvor nemt jeg kan bruge Tinas redskaber …
 1. Hvad har mine konkrete redskaber givet dig?
  • Med Tinas redskaber i hånden har jeg nu mulighed for at …
  • Tinas forløb gav mig konkrete idéer til, hvordan jeg søger job, tror på mig selv, selv flytter mig …
 2. Hvad har det givet dig personligt?
  • Jeg oplever, at jeg nu har fået større tillid til, at jeg kan ændre nogle ting i mit eget liv.
  • Jeg er mindre trist, fået mere overskud til min familie, mindre bekymret for fremtiden
  • Fx … 

 

Jeg modtager også gerne feedback udenfor disse spørgsmål. Send dem gerne pr. mail. OBS: Det er kun ved besvarelse af præcis disse spørgsmål, at jeg tilbyder rabatkode. Dette er for at hjælpe besøgende på min hjemmeside mest mulig. Så det håber jeg, du respekterer.

Bemærk: Din anmeldelse, navn og fagområde må anvendes her på siden samt på de sociale medier.

Strong Testimonials form submission spinner.

Påkrævet

rating fields

Med flere publiceringer om håndtering af livskriser er jeg kendt for mit arbejde med mennesker, der gennemgår svære perioder. Jeg har gennem en årrække arbejdet som karrierevejleder, coach og foredragsholder, hvor jeg har italesat og hjulpet med medarbejdermotivation, sundhed og trivsel, stress, CSR og generel arbejdsglæde. Jeg er kendt for at give konkrete værktøjer, som nemt kan omsættes til handling hos medarbejdere.

Foruden min faglige baggrund, er jeg selv arbejdsleder, og ved derfor, hvor meget det betyder for virksomheder, at medarbejderne trives. Derudover har jeg et positivt sind, som smitter af på medarbejdere.

I min webshop finder du bl.a. min serie Rejs Dig

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

Scroll to Top