Rejs Dig serien omfatter flere hæfter med redskaber tiltænkt som nemme målrettede hjælpemidler til dig, der er lige er kommet i een af de situationer, jeg selv har stået i, hvor jeg manglede nogle nemme råd.

Hen ad vejen som din/jeres situation ændres kan jeg anbefale, at I kigger på foreninger eller netværk, hvor I kan spare omkring lige præcis jeres situation.

Alle situationerne er autentiske, og jeg udtaler mig kun udfra egne erfaringer. Du bør derfor inden køb sikre dig, at din situation svarer hertil.

Hver publikation har værdi af flere timer, jeg som uddannet coach ville have givet dig. De er lavet til dig i en livskrise og er derfor meget lette og ikke tunge akademiske værk – de er målrettet ‘laveste fællesnævner. De er alle omkring 20 sider pr. styk og er praktisk orienteret, så du kan vende tilbage til dem igen og igen som støtte i din proces.

Redskaberne, jeg har klar til dig, er uddybning af mine foredrag, hvor jeg fx kan komme ind på, hvad jeg har gjort i forskellige livskriser;

Forældre før tid, Stressramt, Fysisk svækket,  Særligt Sensitive. Sidste stop på livsrejsen, Pårørende til psykisk syge, Hverdag med barn med handicap.

Disse ovenstående sælges i en samlet pakke til firmaer.

De nedenstående er mere til privat brug:

Alle mælkebøttebørn kan blomstre og et Til dig der har været udsat for seksuelle overgreb.

Med Rejs Dig serien ønsker jeg at styrke mennesker i troen på sig selv, samt give dem og pårørende konkrete redskaber i hverdagen.

Alle publikationerne er researchet og har kildeliste til slut. Jeg bidrager med viden indenfor mine vidensområder som uddannet coach og foredragsholder. Du får også  relevante faglige indlæg fra andre.

OBS: Du kan få een af disse publikationer helt gratis ved at anmelde mit foredrag lige her.
Alle publikationer er illustreret og grafisk opsat af Alberte Freiheit Olesen.

Viser alle 8 resultater