fbpx

Jeg kombinerer innovative metoder, underholdende øvelser og dybdegående diskussioner for at sikre, at I er rustet til at imødekomme fremtidens udfordringer og skabe en stabil (og tilfreds!) medarbejderstab i en tid med efterspørgsel efter fleksibilitet og nye muligheder.

Hvordan lykkes virksomheder på fremtidens arbejdsmarked?

Jeg har fokus på (CSR) social bæredygtighed/ansvarlighed, “S’et i ESG”, samt generel ekspertise inden for social inklusion, trivsel og ledelse.

Jeg har en særlig interesse i at løfte arbejdsglæden for alle i teamet. Jeg har redskaber til livsmestring for folk i fleksjob.

Jeg yder rådgivning til arbejdsleder såvel som (fleksjob)ansatte.

Jeg (f. 1972) er (Universal Futurist) fremtidsforsker, forfatter til flere bøger og anerkendt foredragsholder. Jeg har Campbell.dk hvor jeg bruger min karrierevejleder- og coachbaggrund. Jeg har tidligere selv været ansat i et fleksjob i 12 år på Aalborg Universitet grundet min børnegigt. Jeg har siden 1999 været arbejdsleder for 7-9 ansatte og den baggrund bruger jeg nu på CSR-området. Jeg er bl.a. optaget som ekspert på agentsiden YouAndX.com, hvorfra jeg holder futuristiske arbejdsglæde- og CSR-workshops.

Jeg bor og har virksomhed i Vodskov, men kører ud i det meste af Nordjylland.

Byd farvel til bekymringer: Få indblik i fremtidens arbejdsmarked og skab en strålende arbejdsglæde!

Med Tina skaber vi en bedre verden

For mig var Tinas foredrag bekræftelsen af den positive tilgang som starter hos en selv og som dermed kan være med til at forme sit som man ønsker. Det var professionelt udført. Der var en særlig flot sammenhæng mellem powerpoint og selve foredrag. Det underbyggede hendes pointer rigtig fint.
Jeg tænker at det helt sikkert er noget der vil skabe stor gavn i vores verden, hvis udbredelsen bliver større. Vi får en bedre verden ❤️

Jane Holm, Statsautoriseret revisor

Jeg hjælper dig med at få gladere medarbejdere via bæredygtig ledelse!

alle Tinas Bøger på eet billede

Udforsk den futuristiske viden fra over 20 års ledelses- og coachingerfaring, krydret med stærke CSR-kompetencer!

Scroll to Top