fbpx
trendkort

Udvikl fremtidsorienterede idéer:

Gør brug af trendkortene til at forme idéer, der er skræddersyet til den nye tidsalder og dens regler.

Her er de kort, som vil forsyne dig med det overblik, du søger!

Med de rigtige kort på hånden kan du spå om fremtiden!

Trendkort sampakke med FA til landingsside med baggrund
trendkort med spil
trendkort med øvelse

I alt værdi: kr. 197,-

Kast de støvede rapporter, gamle visioner og tørre tal i skraldespanden!

 Med disse kort på bordet får I mulighed for at forme jeres egen fremtid og styrke jeres position på arbejdspladsen!

Denne unikke sampak er skræddersyet til at fokusere på social bæredygtighed, som er hjørnestenen i fremtidens arbejdsmarked. Den adresserer alle aspekter af social ansvarlighed, inklusive CSR, ESG og meget mere.

Brug trendkortene som et sjovt redskab til at kickstarte samtaler om, hvordan I kan skabe en mere inkluderende arbejdsplads. Med disse emner får I den vigtige dialog om ansættelse af personer i fleksjob og imødekomme den stigende efterspørgsel efter fleksibilitet.

Tag skridtet ind i fremtiden med kortene og start samtalen om at forme en mere socialt bæredygtig og inkluderende arbejdsplads!

Pakken indeholder:

Sæt 1: 4 unikke CSR trendkort i pdf-fil med en trendøvelse, der giver jer fuld udbytte af kortene (Værdi: 49,- kr.)

+

Den anmelderroste eBog Find Arbejdsglæden i pdf-fil .

Denne bog har særligt fokus på at højne arbejdsglæden for ansatte i fleksjob og giver gode råd til ledere der har folk ansatte i fleksjob.  (Værdi: 99,- kr.)

+

Sæt 2: 4 unikke CSR trendkort i pdf-fil med et trendspil, der giver jer fuld udbytte af kortene (Værdi: 49,- kr.)

Jeg vil gerne give dig indsigt i, hvordan bogen kan være til gavn for dig...

eller nej, jeg vil faktisk hellere lade en anden om det ...

Kurt Bennetsen, direktør Erhverv Norddanmark:

Uddrag: Bogen favner elementerne i FN´s verdensmål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst, og spiller bolden op til, at din virksomhed og du som privatperson, kan tage et selvstændigt ansvar og tage konkret initiativer, som understøtter større arbejdsglæde.  Bogen er også for dig som motiverende personale- og organisationsleder der gerne vil hjælpe dine ansatte til at finde arbejdsglæden, og som kan bidrage til, at få flere ansatte ”på kanten af arbejdsmarkedet” ind i småjobs som giver mening.

Hvorfor er det vigtigt, du ved, hvordan det står til med din arbejdsglæde?

Du bruger ca. en tredjedel af dine vågne timer i løbet af en uge på dit arbejde. Så hvis din arbejdsglæde hænger lidt i bremserne, mærker du det hurtigt. Du ved, ligesom at køre i en gammel bil, når bremserne er slidte. Bilen skal arbejde hårdere for at holde samme fart, og det er på samme måde med din arbejdsglæde. Hvis du ikke føler dig begejstret og motiveret på jobbet, så bruger du mere energi på at lave det samme stykke arbejde.

Så er der altså mindre energi til de to andre tredjedele af dine vågne timer. Det energiregnskab går ikke op, kan du nok se? For så bruges energien på arbejdet, mens familien og du selv forsømmes.

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

ØNSKER DU MERE GLÆDE?

TEST DIG SELV: Ved du hvor på arbejdsglædeskalaen, du ligger - og hvad det betyder for din arbejdsevne? Få den unikke test direkte i din mailboks.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Scroll to Top