fbpx

Udvikl fremtidsorienterede idéer:

Gør brug af trendkortene til at forme idéer, der er skræddersyede til den nye tidsalder og dens regler.

Her er de kort, som vil forsyne dig med det overblik, du søger!

Med de rigtige kort på hånden kan du spå om fremtiden!

Disse trendkort er designet til at belyse afgørende skift i fremtidens arbejdsmarked. Hvert kort repræsenterer en overgang fra en nuværende tilstand til en fremtidig udvikling. For eksempel kan et kort vise bevægelsen fra traditionelle arbejdsstrukturer til en mere individorienteret tilgang, hvor hvert individ betragtes som unikt og værdifuldt.

Arbejdsgivere kan finde værdi i disse kort ved at bruge dem som redskaber til at integrere Corporate Social Responsibility (CSR) i deres strategier. Ved at forstå og omfavne disse tendenser kan organisationer tilpasse sig kommende ændringer og samtidig skabe en positiv indflydelse på samfundet.

Kortene kan fungere som inspiration til at tænke innovativt om ledelse, samarbejde og medarbejderengagement. De tilbyder en indsigt, der kan hjælpe virksomheder med at forme deres fremtidige retning og styrke deres sociale og miljømæssige ansvar.

Trendkort sampakke med FA til landingsside med baggrund

I alt værdi: kr. 197,-

Kast de støvede rapporter, gamle visioner og tørre tal i skraldespanden!

 Med disse kort på bordet får I mulighed for at forme jeres egen fremtid og styrke jeres position på arbejdspladsen!

Denne unikke sampak er skræddersyet til at fokusere på social bæredygtighed, som er hjørnestenen i fremtidens arbejdsmarked. Den adresserer alle aspekter af social ansvarlighed, inklusive CSR, ESG og meget mere.

Brug trendkortene som et sjovt redskab til at kickstarte samtaler om, hvordan I kan skabe en mere inkluderende arbejdsplads. Med disse emner får I den vigtige dialog om ansættelse af personer i fleksjob og imødekomme den stigende efterspørgsel efter fleksibilitet.

Tag skridtet ind i fremtiden med kortene og start samtalen om at forme en mere socialt bæredygtig og inkluderende arbejdsplads!

Pakken indeholder:

Sæt 1: 4 unikke CSR trendkort i pdf-fil med en trendøvelse, der giver jer fuld udbytte af kortene (Værdi: 49,- kr.)

+

Den anmelderroste eBog Find Arbejdsglæden i pdf-fil .

Denne bog har særligt fokus på at højne arbejdsglæden for ansatte i fleksjob og giver gode råd til ledere der har folk ansatte i fleksjob.  (Værdi: 99,- kr.)

+

Sæt 2: 4 unikke CSR trendkort i pdf-fil med et trendspil, der giver jer fuld udbytte af kortene (Værdi: 49,- kr.)

Jeg vil gerne give dig indsigt i, hvordan bogen kan være til gavn for dig...

eller nej, jeg vil faktisk hellere lade en anden om det ...

Kurt Bennetsen, direktør Erhverv Norddanmark:

Uddrag: Bogen favner elementerne i FN´s verdensmål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst, og spiller bolden op til, at din virksomhed og du som privatperson, kan tage et selvstændigt ansvar og tage konkret initiativer, som understøtter større arbejdsglæde.  Bogen er også for dig som motiverende personale- og organisationsleder der gerne vil hjælpe dine ansatte til at finde arbejdsglæden, og som kan bidrage til, at få flere ansatte ”på kanten af arbejdsmarkedet” ind i småjobs som giver mening.

Hvorfor er det vigtigt, du ved, hvordan det står til med din arbejdsglæde?

Du bruger ca. en tredjedel af dine vågne timer i løbet af en uge på dit arbejde. Så hvis din arbejdsglæde hænger lidt i bremserne, mærker du det hurtigt. Du ved, ligesom at køre i en gammel bil, når bremserne er slidte. Bilen skal arbejde hårdere for at holde samme fart, og det er på samme måde med din arbejdsglæde. Hvis du ikke føler dig begejstret og motiveret på jobbet, så bruger du mere energi på at lave det samme stykke arbejde.

Så er der altså mindre energi til de to andre tredjedele af dine vågne timer. Det energiregnskab går ikke op, kan du nok se? For så bruges energien på arbejdet, mens familien og du selv forsømmes.

 

Når man ikke oplever arbejdsglæde, risikerer man at miste motivation og produktivitet. Dette kan føre til et negativt arbejdsmiljø, hvor trivsel og samarbejde svækkes. Uden arbejdsglæde er der også en tendens til at føle sig overvældet af opgaver og udfordringer, hvilket kan føre til stress og burnout. Dette har ikke kun personlige konsekvenser, men påvirker også arbejdsresultater og organisationens overordnede effektivitet.

Scroll to Top