fbpx
,

Sampakke med trendkort pakke 1 & 2 samt Find Arbejdsglæden E-bog

149,00 kr.

Hvis du er træt af overfladiske samtaler og velmenende hensigter, så rust dig selv med trendkortene og bliv en af dem, der skiller sig ud med klare idéer, oplyst håb for fremtiden og overbevisende argumenter.

Print Friendly, PDF & Email

Led vejen fra det gamle til det nye:

Denne unikke sampak er skræddersyet til at fokusere på social bæredygtighed, som er hjørnestenen i fremtidens arbejdsmarked. Den adresserer alle aspekter af social ansvarlighed, inklusive CSR, ESG og meget mere.
Brug trendkortene som et sjovt redskab til at kickstarte samtaler om, hvordan I kan skabe en mere inkluderende arbejdsplads. Med disse emner får I den vigtige dialog om at ansætte personer i fleksjob og imødekomme den stigende efterspørgsel efter fleksibilitet.

Hvis du er træt af overfladiske samtaler og velmenende hensigter, så rust dig selv med denne trendkort sampakke og bliv en af dem, der skiller sig ud med klare idéer, oplyst håb for fremtiden og overbevisende argumenter.

Tag skridtet ind i fremtiden med kortene og start samtalen om at forme en mere socialt bæredygtig og inkluderende arbejdsplads!

Er du interesseret i at opnå konkrete og imponerende resultater efter en workshop? Lad os sammen kickstarte jeres udvikling på en enkel, hurtig og visuel måde.

Denne trendkort sampakke indeholder:
Sæt 1: 4 unikke CSR trendkort med en trendøvelse, der giver jer fuld udbytte af kortene (Værdi: 49,- kr.)
+
Den anmelderroste eBog Find Arbejdsglæden.
Denne bog har særligt fokus på at højne arbejdsglæden for ansatte i fleksjob og giver gode råd til ledere der har folk ansatte i fleksjob. (Værdi: 99,- kr.)
+
Sæt 2: 4 unikke CSR trendkort med et trendspil, der giver jer fuld udbytte af kortene (Værdi: 49,- kr.)

I alt værdi: kr. 197,-

Alle dele kan købes enkeltvis i min webshop lige her.

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

CSR handler om mere end profit

– det handler om at skabe en verden, hvor både virksomheder og samfundet kan trives.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Format

Digital

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top