fbpx
Tilbud!
, ,

Sampakke med trendkort pakke 1 & 2 samt Find Arbejdsglæden E-bog

Original price was: 197,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Hvis du er træt af overfladiske samtaler og velmenende hensigter, så rust dig selv med trendkortene og bliv en af dem, der skiller sig ud med klare idéer, oplyst håb for fremtiden og overbevisende argumenter. Samtidig giver Find Arbejdsglæden helt konkrete tiltag til højere arbejdsglæde – også til ansatte i fleksjob!

Print Friendly, PDF & Email

Led vejen fra det gamle til det nye:

Denne unikke sampak er skræddersyet til at fokusere på social bæredygtighed, som er hjørnestenen i fremtidens arbejdsmarked. Den adresserer alle aspekter af social ansvarlighed, inklusive CSR, ESG og meget mere.
Brug trendkortene som et sjovt redskab til at kickstarte samtaler om, hvordan I kan skabe en mere inkluderende arbejdsplads. Med disse emner får I den vigtige dialog om at ansætte personer i fleksjob og imødekomme den stigende efterspørgsel efter fleksibilitet.

Hvis du er træt af overfladiske samtaler og velmenende hensigter, så rust dig selv med denne trendkort sampakke og bliv en af dem, der skiller sig ud med klare idéer, oplyst håb for fremtiden og overbevisende argumenter.

Tag skridtet ind i fremtiden med kortene og start samtalen om at forme en mere socialt bæredygtig og inkluderende arbejdsplads!

Er du interesseret i at opnå konkrete og imponerende resultater efter en workshop? Lad os sammen kickstarte jeres udvikling på en enkel, hurtig og visuel måde.

Denne trendkort sampakke indeholder:
Sæt 1: 4 unikke CSR trendkort med en trendøvelse, der giver jer fuld udbytte af kortene (Værdi: 49,- kr.)
+
Den anmelderroste* eBog Find Arbejdsglæden.
Denne bog har særligt fokus på at højne arbejdsglæden for ansatte i fleksjob og giver gode råd til ledere der har folk ansatte i fleksjob. (Værdi: 99,- kr.)
+
Sæt 2: 4 unikke CSR trendkort med et trendspil, der giver jer fuld udbytte af kortene (Værdi: 49,- kr.)

I alt værdi: kr. 197,-

Alle dele kan købes enkeltvis i min webshop lige her.

 

Jeg anbefaler, at du printer trendkortene i størrelse A5. Så er de lettere at håndtere, når I skal bruge dem.

NB: Du kan også købe både bog og trendkort i en proff trykt version. Send evt. en mail til assistent@campbell.dk

Højaktuelt emne når talen falder på social ansvarlighed

 

* Fx Kurt Bennetsen, direktør Erhverv Norddanmark anmelder Find Arbejdsglæden med 6/6 stjerner

Med en stærk personlig perspektivering bringes du som læser til øget fokus på, hvordan du skaber din egen arbejdsglæde. Bogen giver samtidig lederen – privat som offentlig – en mulighed for større refleksion over kendskab til de barrierer, der ellers kan blokere for et socialt bæredygtigt arbejdsmiljø.

Tina viser, at uanset hvorfra du kommer og hvilket udgangspunkt du er givet, så kan man komme godt videre. Det handler om eget personligt drive til at skabe forandring for sig selv. Når fokus flyttes hen på at finde arbejdsglæden, smitter det også af på resten af arbejdspladsen.

Har I fokus på social ansvarlighed og arbejdsglæde på din arbejdsplads, så er denne bog oplagt. Ansatte der føler glæde og ligeværd giver et socialt bæredygtigt samfund og stærkere arbejdspladser.

Bogen favner elementerne i FN´s verdensmål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst, og spiller bolden op til, at din virksomhed og du som privatperson, kan tage et selvstændigt ansvar og tage konkret initiativer, som understøtter større arbejdsglæde.

Bogen er også for dig som motiverende personale- og organisationsleder der gerne vil hjælpe dine ansatte til at finde arbejdsglæden, og som kan bidrage til, at få flere ansatte ”på kanten af arbejdsmarkedet” ind i småjobs som giver mening.

Endelig er den også for dig, som gerne vil danne partnerskaber mellem virksomheder, organisationer og ansatte, som af meget forskellige årsager er endt i ”fraværssituationer”, som måske samtidig er blevet forstærket i denne usikre Coronatid.

Format

Digital

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top