fbpx

En nærværende rejse mod større arbejdsglæde

Print Friendly, PDF & Email

Tina M. -L. Campbell har med Find Arbejdsglæden skrevet en bog, der tager dig i hånden og guider dig på en nærmest åndelig rejse gennem en personlig historie til alle stier, der fører til arbejdsglæde og personlig balance. En ekstremt kraftfuld bog, der beskriver veje til den fleksible arbejdsplads, hvordan man bekæmper forhindringer og hvordan ens selvtillid kan vokse og man kan finde personlig tilfredshed i sit arbejde.

En bog, der kan inspirere enhver: Fra ledere der vil motivere folk og påvirke arbejdsmiljøet til ansatte der i sig selv og med andre kan gøre en forskel. Den giver inspiration til at genfinde arbejdsglæden, når man har mistet den. Bogen giver også håb og mod til at turde kræve og drømme om, at der er plads til én på arbejdsmarkedet – også selvom man måske ikke føler, man passer ind. Selvom man måske gennem livet har defineret sig gennem sine udfordringer (psykiske eller fysiske), så har alle mennesker ressourcer og kompetencer, der netop kan være lige det der gør forskellen på de enkelte arbejdspladser.

Som leder fandt jeg bogen meget relevant og let at læse. Den er skrevet af en forfatter, der respekterer sit publikum og på en fin måde kommer omkring måder at finde arbejdsglæde på. I sin bog viser Tina vejen for ledere, hvordan man respekterer, lytter og drager omsorg for sine medarbejdere. Der er et fokus på vigtigheden i ansætte forskellige mennesker. En leder bør omfavne og lære af mangfoldigheden hos de ansatte og deres oplevelser. Disse erfaringer kan være med til at skabe noget positivt i arbejdsmiljøet. Et fokus på socialt ansvar, teambuilding og relationer er delelementer heri.

Det er sandt, hvad Tina siger i sin bog, at tidlig forebyggelse af stress på arbejde vil betale sig. En god leder bør være nysgerrig på ideerne i bogen. Bogen er samtidig en inspiration til alle, der gerne vil finde indre ro i deres søgen efter et godt arbejde, og til alle, der står over for udfordringer i arbejdsmiljøet. Tina forsøger at formidle en vigtig besked: Stop aldrig med at drømme, stop aldrig med at prøve, fordi det netop kan gøre at drømme bliver til virkelighed. ” Der er plads til dig! Verden har brug for lige præcis det du kan tilbyde “.

Mikkel R. V. Rasmussen - Speciallæge i psykiatri, ledende overlæge, Psykiatrisk Afdeling i Vejle, Næstformand i Dansk Psykiatrisk Selskab, stifter af #VærdigPsykiatriForAlle og medlem af Psykiatri-Listen (P).
Speciallæge i psykiatri, ledende overlæge, Psykiatrisk Afdeling i Vejle, Næstformand i Dansk Psykiatrisk Selskab, stifter af #VærdigPsykiatriForAlle og medlem af Psykiatri-Listen (P).
20/11/2020
Scroll to Top