”Find Arbejdsglæden” er en bog til dig, der savner inspiration og værktøjer til at finde din unikke plads på arbejdsmarkedet. På den måde kan du udløse alt dit potentiale og finde ind til netop det, der giver dig arbejdsglæde.

Jeg hedder Tina M.-L. Campbell, og jeg har efter godt og vel 20 år på arbejdsmarkedet endelig fundet min hylde, mit ideelle arbejdsliv. Igennem tiden har jeg været både arbejdsleder, lønmodtager, fleksjobber og iværksætter. Men det var først, da jeg begyndte at lytte til mig selv og mine behov i et job, at jeg fandt mit drømmejob.

Den gode nyhed er, at det kan du også.

Bogen her er både til dig, der er nysgerrig på at få mere ud af dit arbejdsliv – og til dig, der vil give det en fuldstændig makeover. Det er ikke en tør, teoretisk bog, men et opslagsværk, som du kan gå til, når du mangler inspiration til dit næste skridt på karrierevejen. Hvem ved – måske skal du gå forlæns, baglæns eller til siden?

Lad os finde ud af det sammen!

Om forfatteren

Tina M.-L. Campbell er forfatter, foredragsholder og arbejdsglædeekspert. Med afsæt i sin baggrund som arbejdsleder, uddannet coach, karriererådgiver og egen vej på arbejdsmarkedet viser hun i ”Find Arbejdsglæden”, hvordan du får mere ud af dit arbejdsliv.

I de sidste 20 år har Tina stiftet bekendtskab med forskellige former for arbejdsliv, lige fra lønmodtagerjob, fleksjob og sidenhen som iværksætter. Hun viser vejen til dit unikke arbejdsliv, hvor arbejdsglæden og trivslen venter på dig.

motiverende møde - workshop i trivsel

Kom på ventelisten til min bogudgivelse
Få mulighed for at forudbestille “Find Arbejdsglæden” til en favorabel pris.

Når du skriver dig på ventelisten får du som den første nyheder om bogudgivelsen samt mulighed for at forudbestille den til en særligt favorabel pris. 

Invalid email address

Anmeldelser af bogen

En anderledes og interessant selvhjælpsbog om at finde arbejds- eller livsglæde

Helt overordnet er det en bog, som giver vejledning i at finde sin indre glæde, ændre sine tanker og handlinger. Forfatteren har valgt at have fokus på arbejdsglæde, men bogen… Read more “En anderledes og interessant selvhjælpsbog om at finde arbejds- eller livsglæde”

Lene Romer Halby – Projektleder i Socialøkonomisk virksomhed

En nærværende rejse mod større arbejdsglæde

Tina M. -L. Campbell har med ”Find arbejdsglæden” skrevet en bog, der tager dig i hånden og guider dig på en nærmest åndelig rejse gennem en personlig historie til alle… Read more “En nærværende rejse mod større arbejdsglæde”

Mikkel R. V. Rasmussen – Speciallæge i psykiatri, ledende overlæge, Psykiatrisk Afdeling i Vejle, Næstformand i Dansk Psykiatrisk Selskab, stifter af #VærdigPsykiatriForAlle og medlem af Psykiatri-Listen (P).

En livsbekræftende bog.

Jeg har læst Tinas bog og prøvet nogle af øvelserne i bogen. Det er livsbekræftende. Bogen handler om os alle sammen. Den handler om Tina, som fortæller lidt om sig… Read more “En livsbekræftende bog.”

Helene – Kvinde, mor, kontorassistent og fleksjobber.

Plads til alle i arbejdsfællesskabet

Tina M. -L. Campbell har med ”Find arbejdsglæden” skrevet en vedkommende og relevant bog, som med garanti vil være til både inspiration, trøst og opmuntring for dig, der sommetider kæmper… Read more “Plads til alle i arbejdsfællesskabet”

Christian Borrisholt Steen – Seniorkonsulent i Krifas Videncenter for God Arbejdslyst og tidligere medlem af Det Etiske Råd

Højaktuel emne når talen falder på social ansvarlighed

Med en stærk personlig perspektivering bringes du som læser til øget fokus på, hvordan du skaber din egen arbejdsglæde. Bogen giver samtidig lederen – privat som offentlig – en mulighed… Read more “Højaktuel emne når talen falder på social ansvarlighed”

Kurt Bennetsen – direktør Erhverv Norddanmark

En nyttig lille håndbog – Når arbejdslivet møder udfordringer

Find arbejdsglæden er en let og overskuelig håndbog for den, der forsøger at finde sin plads på arbejdsmarkedet på trods af udfordringer. Forfatterens eget liv som sygdomsramt og selvstændig coach… Read more “En nyttig lille håndbog – Når arbejdslivet møder udfordringer”

Kirsten Daugaard – Langtidssygemeldt folkeskolelærer

Arbejdsglæde & troen på sig selv er livsforlængende.

”Find arbejdsglæden” tog mig med storm. Hvor er det godt for arbejdsglæden at lære nye ting, og ikke mindst få repeteret dét jeg vidste i forvejen. Jeg blev hurtigt revet… Read more “Arbejdsglæde & troen på sig selv er livsforlængende.”

Jens Lund Madsen – Direktør og ejer af Kølemadsen Refrigeration i Hirtshals og Skagen.

Ny bog om at finde arbejdsglæde og ambitioner – selv når livet er svært

Tina har skrevet en let læst bog om arbejdsglæde. Bogen handler om at få noget værdifuldt ud af sit liv og ikke at være offer – selv om ens liv… Read more “Ny bog om at finde arbejdsglæde og ambitioner – selv når livet er svært”

Dorte Bukdahl – Centerchef for Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi

Bogen favner bredt: alle har noget at bidrage med

Det grundlæggende budskab i ”Find arbejdsglæden” er, at vi skal tage ansvar for vores eget liv og handle, hvis vi ikke har det godt. Som Tina M. L. Campbell så… Read more “Bogen favner bredt: alle har noget at bidrage med”

Lene Pedersen – Handicapkonsulent i et Jobcenter

Bogen for selv den mest pressede med humor og konkret hjælp

Jeg er imponeret over alt det, du har med – og alle de konkrete ideer, indspark og øvelser du bidrager med. Jeg er vild med dit ukueligt positive mindset, som… Read more “Bogen for selv den mest pressede med humor og konkret hjælp”

Dorte Boddum Kronborg – Direktør i Huset venture Nordjylland

Smuk og vigtig bog om arbejdsglæde på trods

Tina Campbell har skrevet en sjælden og smuk bog om arbejdsglæde.  Der findes utallige bøger om emnet i selvhjælpsgenren, som bogen definerer sig som. Men denne er anderledes: Bogen tager… Read more “Smuk og vigtig bog om arbejdsglæde på trods”

Mads Lindholm – Erhvervspsykolog, ph.d.

Denne bog er en lille guldgrube af inspiration til selvhjælp.

Alle mennesker har noget værdifuldt at bidrage med, og et mere fleksibelt arbejdsmarked er til gavn for alle.  
 
Tina Campbells personlige erfaringer og smittende energi… Read more “Denne bog er en lille guldgrube af inspiration til selvhjælp.”

Anita Schleef – Stresscoach og indehaver af HeyStress.