fbpx

Find Arbejdsglæden – En nyttig håndbog

Find Arbejdsglæden” er en bog til dig, der savner inspiration og værktøjer til at finde din unikke plads på arbejdsmarkedet.

På den måde kan du udløse alt dit potentiale og finde ind til netop det, der giver dig arbejdsglæde.

Jeg hedder Tina M.-L. Campbell, og jeg har efter godt og vel 20 år på arbejdsmarkedet endelig fundet min hylde, mit ideelle arbejdsliv. Igennem tiden har jeg været både arbejdsleder, lønmodtager, fleksjobber og iværksætter. Men det var først, da jeg begyndte at lytte til mig selv og mine behov i et job, at jeg fandt mit drømmejob.

Den gode nyhed er, at det kan du også.

Bogen her er både til dig, der er nysgerrig på at få mere ud af dit arbejdsliv – og til dig, der vil give det en fuldstændig makeover. Det er ikke en tør, teoretisk bog, men et opslagsværk, som du kan gå til, når du mangler inspiration til dit næste skridt på karrierevejen. Hvem ved – måske skal du gå forlæns, baglæns eller til siden?

Lad os finde ud af det sammen!

Mere end 20 personer har allerede anmeldt "Find Arbejdsglæden"

Bogen giver en fantastisk indblik i den situation, mange med handicap står i. Tinas personlige historie, kamp og udholdenhed på vejen til en plads på arbejdsmarkedet kan jeg selv nikke genkendende til. Mange med handicap tænker på et liv med handicap, men bogen beskriver, at uanset handicap bestemmer du over dit eget arbejdsliv. Du skal være bevidst… Læs mere “Jeg KAN, hvad jeg VIL/Et handicap, og hvad så?”

Lise Dam Rasmussen, født med svært høretab. DH-repræsentant i RAR Nord (Regionale Arbejdsmarkeds Råd) og hovedbestyrelsesmedlem i Høreforeningen

Alle mennesker har noget værdifuldt at bidrage med, og et mere fleksibelt arbejdsmarked er til gavn for alle.   Tina Campbells personlige erfaringer og smittende energi indgyder tro på, at man kan bidrage på arbejdsmarkedet, på trods af udfordringer, og samtidig evne at passe på sig selv.   Bogen indeholder mange værdifulde øvelser og er let at læse. Bogen indeholder… Læs mere “Denne bog er en lille guldgrube af inspiration til selvhjælp.”

Anita Schleef – Stresscoach og indehaver af HeyStress.

Tina M. -L. Campbell har med Find Arbejdsglæden skrevet en vedkommende og relevant bog, som med garanti vil være til både inspiration, trøst og opmuntring for dig, der sommetider kæmper med at finde arbejdsglæden og som måske også ind imellem tvivler på dit eget potentiale på grund af de bump, som du har oplevet på… Læs mere “Plads til alle i arbejdsfællesskabet”

Christian Borrisholt Steen – Seniorkonsulent i Krifas Videncenter for God Arbejdslyst og tidligere medlem af Det Etiske Råd

–  Bogen er en personlig fortælling om forfatterens egne udfordringer gennem barndom og voksenlivet, om hvor det førte hende hen, og den udvikling hun har haft frem til arbejdsglæden. Forfatteren bruger sine egne oplevelser til at inspirere og løfte læseren og give håb.   – Hovedtemaet er trivsel, at lande i at have det godt på… Læs mere “En bog til dig som søger arbejdsglæden”

Karen Bernholm – Socialrådgiver og tovholder for samarbejdsmodellen

Det grundlæggende budskab i Find Arbejdsglæden er, at vi skal tage ansvar for vores eget liv og handle, hvis vi ikke har det godt. Som Tina M. L. Campbell så rigtigt skriver: ”Fortiden kan du ikke ændre, men fremtiden kan du påvirke”. Find Arbejdsglæden favner bredt og henvender sig til mennesker, der er i/ søger… Læs mere “Bogen favner bredt: alle har noget at bidrage med”

Lene Pedersen – Handicapkonsulent i et Jobcenter

Om forfatteren

Tina M.-L. Campbell er forfatter, foredragsholder og arbejdsglædeekspert. Med afsæt i sin baggrund som arbejdsleder, uddannet coach, karriererådgiver og egen vej på arbejdsmarkedet viser hun i ”Find Arbejdsglæden”, hvordan du får mere ud af dit arbejdsliv.

I de sidste 20 år har Tina stiftet bekendtskab med forskellige former for arbejdsliv, lige fra lønmodtagerjob, fleksjob og sidenhen som iværksætter. Hun viser vejen til dit unikke arbejdsliv, hvor arbejdsglæden og trivslen venter på dig.

Fotograf: Lars Walther

Andre udgivelser af Tina M.-L. Campbell

Hold fast i dig selv

Når kroppen pludselig ikke kan så meget, som den kunne engang, ændres ens identitet. Man kommer dertil, hvor man får mere og mere brug for hjælp fra andre. Så skal man kæmpe for at holde fast i sig selv. Og hvordan gør man så det? Det hjælper jeg med at opklare, og det gør jeg med dette redskabshæfte: “Hold fast i dig selv. Fysisk svækkelse – i hjemmet eller på plejehjem”.

Forældre før tid

De færreste, der bliver forældre til et for tidligt født barn, er forberedte på, hvad det egentlig vil sige. Denne publikation vil forsøge at hjælpe dig, der er blevet forældre før tid, og dig, der er pårørende.

Særligt sensitiv

Alle mennesker er sensitive i forskellige grader. Men cirka 15-20 % af alle danskere er fra fødslen særligt sensitive. Vi bliver lettere påvirket af lyde, lugte og lys. Vi mærker andres stemninger og mærker nemmere uro over forandringer. Vi er mange, der nemt bliver påvirket af forskellige stimuli. Derfor nemt kommer ud af balance og bliver overstimulerede. Er du særligt sensitiv?

terminalpatient

At få at vide, at man skal til at herfra, er det ultimativt vildeste, man kan forestille sig! At dø kan virke definitivt. Eller abstrakt. Det er så svært at forholde sig til. Men det er man nødt til, når man bliver terminalt syg.

det er ikke din skyld

At være offer for sexuelle overgreb, mærker dig for livet. Jo tidligere i livet, du oplever overgreb, jo dybere sidder følelsen af skyld og skam.
Denne bog fås gratis hos blandt andet sexologisk institut.

Hverdag med barn med handicap

Alle børn er først og fremmest børn. Det er ikke handicappet, der skal definere dem. Alle har hver sin personlighed. På den måde bliver det lettere for dig at være forælder og ikke behandler. Det bliver nemmere at se den personlighed, der måske gemmer sig lidt under handicappet.

En barsk og samtidig livsbekræftende selvbiografi om at lære at blomstre i miljø med druk, vold, misbrug, og alvorlig sygdom. Samtidig også en finurlig og underfundig beskrivelse af svigt og kærlighed til alle de andre samt til sig selv, med respekt og udvikling til trods.

sådan kommer du i balance

Er du fortravlet eller stresset? Brug denne publikation til at blive klogere på dig selv! Du kan bruge rådene både, hvis du fx er stressramt i en sådan grad, at du er sygemeldt. Eller brug den også hvis du føler dig ude af balance eller presset. Dog skal siges, at hvis du er helt nede med stress, bør du se en psykolog og kun bruge denne publikation som et supplement.

mælkebøttebørn

Mælkebøttebørn får en bagage med sig i livet, som stadig har konsekvenser i voksenlivet. De bærer på bagagen, fordi de i en alt for tidlig alder lærte på den hårde måde, at det var de nødt til. Og nu skal de/du så til at lære, at det behøver du ikke. Det er svært!

Som partner til en med en psykisk lidelse gælder det om at finde en stabil balance mellem at være ligeværdig partner. Du skal kunne tage over, når din partner har en dårlig periode. Hvis du altså har lyst til at hjælpe din partner. Det er et valg, du selv tager.

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

ØNSKER DU MERE GLÆDE?

TEST DIG SELV: Ved du hvor på arbejdsglædeskalaen, du ligger - og hvad det betyder for din arbejdsevne? Få den unikke test direkte i din mailboks.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Scroll to Top