fbpx

Find Arbejdsglæden

Titel: Find Arbejdsglæden

Illustrator og grafisk opsætning: Alberte Freiheit
Softcover med sidetal: 218
ISBN: 978-87-94049-57-3
Forlag: Forlaget Forfatterskabet.
Pris: 249,- kr.

Bogen leveres kun i Danmark og ikke til Grønland og Færøerne.

Mit største ønske er at hjælpe andre til livs- og arbejdsglæde.
– Uden alle de omveje, jeg selv måtte tage på vejen.

Derfor er min bog – FIND ARBEJDSGLÆDEN – skrevet som en hjælpende hånd til din personlige udvikling.

Gennem historier fra mit liv, nyeste forskning og konkrete øvelser, kan vi sammen finde glæden.

Lad andre fortælle dig, hvordan bogen kan hjælpe dig...

Jeg vil arbejde videre med glæden og anbefaler bogen

Jeg har læst Tinas bog og prøvet nogle af øvelserne i bogen. Det er livsbekræftende.

Bogen handler om os alle sammen. Den handler om Tina, som fortæller lidt om sig selv og hendes liv. Det er inspirerende. Den handler om mig (og dig), som arbejder i fleksjob. Som godt kan synes det er svært at finde en plads på jobbet. Eller dig der leder efter et job. Den handler også om kollegaer og chefer. Alle os der kan gøre noget ved vores egen og andres arbejdsglæde.

Bogen er nem at læse. Det er en fordel, at bogen fungerer som en opslagsbog. Det føles rigtigt at gå lidt frem og tilbage i læsningen.

Bogen giver mig absolut lyst til at arbejde med mig selv. Den giver ”blod på tanden” til at finde sin plads på arbejdsmarkedet. Men det er ikke kun arbejdsmæssigt jeg kan bruge bogen og øvelserne. Jeg oplevede, da jeg læste bogen, at jeg tit kom til at tænke på situationer i mit private liv, hvor det også vil give mening at arbejde med glæden.

Vi skal have fokus på arbejdsglæden. Og have mere empati på arbejdspladserne.

Helene
Kvinde, mor, kontorassistent og fleksjobber

En nærværende rejse mod større arbejdsglæde

Tina M. -L. Campbell har med Find Arbejdsglæden skrevet en bog, der tager dig i hånden og guider dig på en nærmest åndelig rejse gennem en personlig historie til alle stier, der fører til arbejdsglæde og personlig balance. En ekstremt kraftfuld bog, der beskriver veje til den fleksible arbejdsplads, hvordan man bekæmper forhindringer og hvordan ens selvtillid kan vokse og man kan finde personlig tilfredshed i sit arbejde.

Mikkel R. V. Rasmussen
speciallæge i psykiatri, ledende overlæge, Psykiatrisk Afdeling i Vejle, Næstformand i Dansk Psykiatrisk Selskab, stifter af #VærdigPsykiatriForAlle og medlem af Psykiatri-Listen (P).

Omsorgsfuld og løftende bog om at finde arbejdsglæden

Bogen er en personlig fortælling om Tinas egne udfordringer gennem barndom og voksenlivet, hvor det førte hende hen, og hendes udvikling frem til arbejdsglæden. Tina bruger sine egne oplevelser til at inspirere og løfte læseren og give håb.

Den måde Tina bruger sig selv og sin egen historie som inspiration, giver en øget troværdighed. Hendes opmuntrende tone, med at heppe på læseren, er omsorgsfuld og løftende. 

Karen Bernholm
Socialrådgiver og tovholder for Samarbejdsmodellen

Lad mig fortælle dig, hvad du får for din investering...

Find Arbejdsglæden er skrevet for at give dig en dybere forståelse for, hvad der påvirker din arbejdsglæde og et hvordan gør jeg noget ved dét?

Det er så nemt at sige, du selv kan gøre noget ved arbejdsglæden og livsglæden for den sags skyld. Med Find Arbejdsglæden er det min hensigt, at du får et værktøj, der kan hjælpe dig med at finde ind til kernen i hvorfor din arbejdsglæde halter. Hvad er det, der gør, at du ikke kan finde glæden i dit arbejde og ikke mindst, hvad du kan gøre ved det helt konkret. 

Indledningen og Del 1 i bogen går i dybden med hvad arbejdsglæde er for dig

Arbejdsglæde sættes på formel og du bliver klogere på hvilke faktorer der påvirker arbejdsglæden.
Vi dykker ned i, hvad der helt præcist betyder noget for din arbejdsglæde.
Ved hjælp af øvelser bliver du bevidst om hvilke ting, du har brug for for at mærke arbejdsglæden.
Det er de indre parametre for at finde arbejdsglæden

Del 2 af bogen kigger ud mod verden

Uanset hvor godt du har styr på, hvad der giver lige netop dig arbejdsglæde, så kan du ikke undgå at ydre omstændigheder skubber til muligheden for at ændre på netop de parametre. 
I del 2 af bogen er der fokus på, hvordan du tackler det, når ydre omstændigheder gør det svært at finde arbejdsglæden. 
Du får eksempler på ydre omstændigheder fra mit eget liv, som ikke direkte havde noget med mit arbejde at gøre, men alligevel tærede hårdt på min arbejdsglæde.

Del 3 taler til arbejdslederen

Del 3 er til dig der er arbejdsleder, men også til dig som har en arbejdsleder.
Øvelserne i alle tre dele kan bruges som øvelser, der laves sammen i teamet. 

Bagerst i bogen har jeg samlet alle 19 øvelser, så du nemt kan finde dem og lave dem igen og igen. Dermed bliver bogen også et nemt opslagsværk for dig.

Er det første gang, vi møder hinanden?

Jeg er Tina M.-L. Campbell, og jeg er forfatter, foredragsholder, fremtidsforsker og underviser. Jeg har tidligere arbejdet som karrierevejleder på Aalborg Universitet og som coach.

Min livsrejse har været kurvet og haft en hel del sten og huller i vejen. Hver gang har det været nødvendigt for mig at finde eller genfinde nogle redskaber til at rejse mig igen og kæmpe for at fylde mit liv med glæde.

Det er nemlig et valg jeg træffer hver dag – at jeg fortjener livsglæde og arbejdsglæde. 

Faktisk har jeg et dybt ønske om at give andre en hjælpende hånd til at rejse sig og vælge glæden til i deres liv.

Det er præcist derfor, jeg har skrevet FIND ARBEJDSGLÆDEN. Som en hjælpende hånd, et heppekor til arbejds- og livsglæde i dit liv. 

"Du skal nok ikke regne med at…"

Mine forhindringer har inkluderet: børneleddegigt, en psykisk syg far, en mor med handikap, en masse diagnoser og et par omgange med stress. Undervejs er der flere, der velmenende har fortalt mig, at jeg nok ikke skulle regne med at leve det liv, som jeg drømte om. Om et meningsfyldt arbejde. Om familie og børn. Én gang var prognosen: “Du skal nok ikke regne med at se årtusindeskiftet.”

At give op har aldrig virket som en rigtig løsning for mig. Så jeg har afprøvet hundredvis af redskaber og ofte har det været min egen viljestyrke (og stædighed), der har fået mig på benene, når jeg faldt, og videre gennem alle de løsninger, der ikke løste noget. 

Løsningen for mig har været at drømme stort, finde mine værdier, og tage ejerskab over min livsglæde. Det betyder, at jeg nu er selvstændig, har mand og børn, og finder glæde i livet langt de fleste dage. 

Du har nok nogle andre forhindringer i dit liv – med tilhørende velmente råd. Jeg håber, at mine historier og værktøjer i FIND ARBEJDSGLÆDEN kan hjælpe dig til at skabe dit drømmeliv, uden alt for mange af de afstikkere og omveje, jeg selv måtte igennem. 

Scroll to Top