Find Arbejdsglæden handler om, du gættede det nok; Arbejdsglæde. Om at finde arbejdsglæden, når man synes, man har mistet den. Men også om at turde kræve og drømme om, at der er plads til én på arbejdsmarkedet – også selvom man måske ikke føler, man passer ind i et helt almindeligt 8-16 job.

Min hensigt med bogen er, at man som læser skal sidde med en fornemmelse af, at man også har ret til et godt arbejdsliv – og hvorfor det er vigtigt at have en forbindelse til arbejdsmarkedet. Bogen er delt op i forskellige kapitler, der omhandler forskellige situationer i privatlivet, som kan have indvirkning på arbejdslivet, samt ens tilknytning til arbejdspladsen. Jeg vil have læseren til at drømme stort og hjælpe læseren med at sætte ord på, hvad der skal til, for at vedkommende får et godt arbejdsliv. For det fortjener alle!

Kapitlerne henvender sig til forskellige situationer: Til dig, der har stress, der er fysisk svækket, der har et handicap, der har en partner eller et barn med specielle behov og til arbejdslederen. Derudover er der nogle mere overordnede kapitler, der handler om arbejdsglæde, og sidst får man min egen fortælling, som jeg bruger i mit arbejde som foredragsholder, coach og forfatter til at vise, at selvom livet slår én ud – så er det aldrig for sent at rejse sig igen.

Ved hvert kapitel følger der også nogle øvelser, der er beregnet til at hjælpe læseren med at blive klogere på sig selv, lære sine grænser at kende og kunne kommunikere dem ud.

Forhåbentlig kan denne bog bruges af alle, der har brug for at finde arbejdsglæden, og alle dem, der skal implementere forskellig slags medarbejdere på arbejdspladsen, fx folk med handicap, flexjobbere, skånejob og lignende. Mere fleksibilitet på arbejdsmarkedet giver et bedre arbejdsmarked – for alle.

Find arbejdsglæden er den sidste bog i rækken af 12 bøger, som du alle finder her på siden.

Viser alle 2 resultater

 • Find Arbejdsglæden

  Find Arbejdsglæden (eBog)

  99,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Find Arbejdsglæden - eBog

  Find Arbejdsglæden – papirbog

  249,00 DKK
  Vælg muligheder