fbpx

Find Arbejdsglæden – papirbog

249,00 kr.

”Find Arbejdsglæden” er en bog til dig, der savner inspiration og værktøjer til at finde ind til netop det, der giver dig arbejdsglæde.

Giv besked hvis bogen skal signereres til en anden end dig selv.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,
Print Friendly, PDF & Email

Find Arbejdsglæden – papirbog 

DU kan også finde arbejdsglæden!

Måske slæber du dig ind på kontoret hver dag uden en snert af motivation i sigte? Eller måske har du engang været glad for dit job, men med den nye leder, så er det meget forandret? Eller måske er du overordnet set tilfreds med dit job, men du vil stadig gerne blive endnu gladere for at gå på arbejde?

Så er ”Find Arbejdsglæden” for dig!

Find Arbejdsglæden er skrevet både til dig, der er nysgerrig på at få mere ud af dit arbejdsliv – og til dig, der vil give det en fuldstændig makeover. Det er ikke en tør, teoretisk bog, men et værk, som du kan gå til, når du mangler inspiration til dit næste skridt på karrierevejen.

Igennem øvelser, tips og min egen historie viser jeg dig, hvordan du kan komme i gang med at finde ud af, hvordan du kan tilrettelægge dit arbejdsliv, så det passer dig. For vi er alle forskellige, og vi motiveres og glædes over meget forskellige ting i vores arbejdsliv. Med bogen i hånden er du godt klædt på til at stille dig selv afgørende spørgsmål, så du kan bevæge dig mod mere arbejdsglæde.

Min tese er, at der er plads til alle på arbejdsmarkedet – også selvom du ikke føler, at du passer ind i et 8-16 job. Derfor har jeg skrevet særskilte kapitler til fx dig med stress og særlig sensitivitet, dig, der er leder, dig, der er fysisk svækket, og dig, der har et barn med særlige behov. Bogen omfavner på den måde både lønmodtagere, fleksjobbere, ledere og selvstændige.

 

Find Arbrjdsglæden – papirbog

Softcover med sidetal: 218
ISBN: 978-87-94049-57-3
Forlag: Forfatterskabet.dk

 

√ Bogen har fået lektørudtalelse;

“Der er rigtig mange, der kan få glæde af denne bog. Ikke mindst pga den positive tone, samt de mange gode øvelser, men også for at få sat ord på arbejdslivet. En glimrende bog, der kan anskaffes af alle.” – Lektørudtalelse fra DBC

Kun hver fjerde titel får en lektørudtalelse, og derfor er det altid en anerkendelse af bogen og dens kvaliteter.

 

Plads til alle i arbejdsfællesskabet

∗∗∗∗∗

Christian Borrisholt Steen, seniorkonsulent i Krifas Videncenter for God Arbejdslyst og tidligere medlem af Det Etiske Råd

Tina M. -L. Campbell har med ”Find arbejdsglæden” skrevet en vedkommende og relevant bog, som med garanti vil være til både inspiration, trøst og opmuntring for dig, der sommetider kæmper med at finde arbejdsglæden og som måske også ind imellem tvivler på dit eget potentiale på grund af de bump, som du har oplevet på (arbejds)livets vej. Bogen er også til dig, leder, der ønsker at give flere en fair chance for at blive en del af arbejdsfællesskabet. Jeg kan varmt anbefale bogen til alle med interesse for trivsel og arbejdsglæde. Trivsel og arbejdsglæde er noget vi skaber sammen!

 

Illustrationer og grafisk opsætning: Alberte Freiheit

ISBN: 978-87-94049-57-3

Forlag: Forfatterskabet

 

Se tv udsendelse om mig og min bog

 

Lad dig evt. også inspirere af mine onlinekurser eller læs mine blogindlæg og kronikker om samme emne

 

Anmeldelsesuddrag fra betalæsere på Find Arbejdsglæden – papirbog: 

 

En anderledes og interessant selvhjælpsbog om at finde arbejds- eller livsglæde

Lene Romer Halby, Projektleder i Socialøkonomisk virksomhed.

∗∗∗∗∗

Helt overordnet er det bog, som giver vejledning i at finde sin indre glæde, ændre sine tanker og handlinger. Forfatteren har valgt at have fokus på arbejdsglæde, men bogen er så fuld af øvelser og historier som kan bruges i mange situationer, hvor der er behov eller ønske om forandring. Forfatterens hovedbudskab er at en hver forandring starter hos os selv.

 

En livsbekræftende bog.

Helene. Kvinde, mor. Kontorassistent, fleksjobber.

∗∗∗∗∗

Bogen er nem at læse. Det er en fordel, at bogen fungerer som en opslagsbog. Jeg synes det er et spændende og vigtigt emne, Tina skriver om i sin bog. Bogen giver mig absolut lyst til at arbejde med mig selv. Den giver ”blod på tanden” til at finde sin plads på arbejdsmarkedet. Men det er ikke kun arbejdsmæssigt jeg kan bruge bogen og øvelserne.

 

En nyttig lille håndbog – Når arbejdslivet møder udfordringer

Kirsten Daugaard, langtidssygemeldt folkeskolelærer.

∗∗∗∗

Den, der har kæmpet sig gennem systemet og nu er klar til at blive en del af arbejdsstyrken igen har brug for en bog som denne. I et letforståelig sprog forsøger den ikke at stopfodre dig med unødvendige informationer og udfordringer og det er netop det, man har brug for der, hvor man står i livet: Når man ikke er, som alle de andre.

 

Spar 10% på dit første køb i webshoppen

Du får rabatkode så snart, du har tilmeldt dig. 🎁

SKAB GENVEJ TIL DIN EGEN GLÆDE:

Få roste virksomme redskaber direkte i din indbakke. Tilmeld dig samtidig for at modtage eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med seneste produkter og konkurrencer!

Jeg spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Vægt 0,375 kg
Størrelse 227 × 157 × 14 cm
Titel

Find Arbejdsglæden

Omslag

Softcover

Sidetal

218

ISBN

978-87-94049-57-3

Forlag

Forfatterskabet

Vælg

Signeret af Tina, Usigneret version

Scroll to Top