Tilbud

Find arbejdsglæden – papirbog

(1 kundeanmeldelse)

199,00 DKK

”Find Arbejdsglæden” er en bog til dig, der savner inspiration og værktøjer til at finde ind til netop det, der giver dig arbejdsglæde.

Tilgængelig fra 17. august 2021

Beskrivelse

Print Friendly, PDF & Email

‘Find arbejdsglæden’ udkommer d. 17.8.21. 

DU kan også finde arbejdsglæden!

Måske slæber du dig ind på kontoret hver dag uden en snert af motivation i sigte? Eller måske har du engang været glad for dit job, men med den nye leder, så er det meget forandret? Eller måske er du overordnet set tilfreds med dit job, men du vil stadig gerne blive endnu gladere for at gå på arbejde?

Så er ”Find Arbejdsglæden” for dig!

Find Arbejdsglæden er skrevet både til dig, der er nysgerrig på at få mere ud af dit arbejdsliv – og til dig, der vil give det en fuldstændig makeover. Det er ikke en tør, teoretisk bog, men et værk, som du kan gå til, når du mangler inspiration til dit næste skridt på karrierevejen.

Igennem øvelser, tips og min egen historie viser jeg dig, hvordan du kan komme i gang med at finde ud af, hvordan du kan tilrettelægge dit arbejdsliv, så det passer dig. For vi er alle forskellige, og vi motiveres og glædes over meget forskellige ting i vores arbejdsliv. Med bogen i hånden er du godt klædt på til at stille dig selv afgørende spørgsmål, så du kan bevæge dig mod mere arbejdsglæde.

Min tese er, at der er plads til alle på arbejdsmarkedet – også selvom du ikke føler, at du passer ind i et 8-16 job. Derfor har jeg skrevet særskilte kapitler til fx dig med stress og særlig sensitivitet, dig, der er leder, dig, der er fysisk svækket, og dig, der har et barn med særlige behov. Bogen omfavner på den måde både lønmodtagere, fleksjobbere, ledere og selvstændige.

 

Softcover med sidetal: 218
ISBN: 978-87-94049-57-3
Forlag: Forlaget Forfatterskabet.dk

 

Plads til alle i arbejdsfællesskabet

∗∗∗∗∗

Christian Borrisholt Steen, seniorkonsulent i Krifas Videncenter for God Arbejdslyst og tidligere medlem af Det Etiske Råd

Tina M. -L. Campbell har med ”Find arbejdsglæden” skrevet en vedkommende og relevant bog, som med garanti vil være til både inspiration, trøst og opmuntring for dig, der sommetider kæmper med at finde arbejdsglæden og som måske også ind imellem tvivler på dit eget potentiale på grund af de bump, som du har oplevet på (arbejds)livets vej. Bogen er også til dig, leder, der ønsker at give flere en fair chance for at blive en del af arbejdsfællesskabet. Jeg kan varmt anbefale bogen til alle med interesse for trivsel og arbejdsglæde. Trivsel og arbejdsglæde er noget vi skaber sammen!

 

Illustrationer og grafisk opsætning: Alberte Freiheit

ISBN: 978-87-94049-57-3

Forlag: Forfatterskabet

 

 

Lad dig evt. også inspirere af mine onlinekurser eller læs mine blogindlæg og kronikker om samme emne

 

Anmeldelsesuddrag fra betalæsere: 

 

En anderledes og interessant selvhjælpsbog om at finde arbejds- eller livsglæde

Lene Romer Halby, Projektleder i Socialøkonomisk virksomhed.

∗∗∗∗∗

Helt overordnet er det bog, som giver vejledning i at finde sin indre glæde, ændre sine tanker og handlinger. Forfatteren har valgt at have fokus på arbejdsglæde, men bogen er så fuld af øvelser og historier som kan bruges i mange situationer, hvor der er behov eller ønske om forandring. Forfatterens hovedbudskab er at en hver forandring starter hos os selv.

 

En livsbekræftende bog.

Helene. Kvinde, mor. Kontorassistent, fleksjobber.

∗∗∗∗∗

Bogen er nem at læse. Det er en fordel, at bogen fungerer som en opslagsbog. Jeg synes det er et spændende og vigtigt emne, Tina skriver om i sin bog. Bogen giver mig absolut lyst til at arbejde med mig selv. Den giver ”blod på tanden” til at finde sin plads på arbejdsmarkedet. Men det er ikke kun arbejdsmæssigt jeg kan bruge bogen og øvelserne.

 

En nyttig lille håndbog – Når arbejdslivet møder udfordringer

Kirsten Daugaard, langtidssygemeldt folkeskolelærer.

∗∗∗∗

Den, der har kæmpet sig gennem systemet og nu er klar til at blive en del af arbejdsstyrken igen har brug for en bog som denne. I et letforståelig sprog forsøger den ikke at stopfodre dig med unødvendige informationer og udfordringer og det er netop det, man har brug for der, hvor man står i livet: Når man ikke er, som alle de andre.

 

Kom på ventelisten til min anmelderroste bog
Forudbestil og få "Find Arbejdsglæden" til kun kr. 199,- normalprisen er kr. 249,-

Når du skriver dig på ventelisten, får du som den første nyheder om bogudgivelsen, samt mulighed for at forudbestille den til en særlig favorabel pris. 

Invalid email address

1 anmeldelse af Find arbejdsglæden – papirbog

 1. Betina Wettengel

  Find arbejdsglæden var for mig en øjenåbner, den satte ord på nogle situationer i mit eget liv, som jeg havde glemt (ønsket at fortrænge) og fremkaldte nogle dybt begravede følelser. Måden at synliggøre, hvor mange parameter der har indflydelse på, hvordan vi føler og er som det hele menneske. Bogen er godt skrevet i små let læselige kapitler. Krydret med øvelserne, som bestemt også kan laves sammen med andre, da det kan være svært at skabe tilpas selvindsigt og refleksion alene.

  Specielt notatet:
  ”Tungen har ingen knogler, men den er stærk nok til at knuse
  et hjerte. Så vær varsom med dine ord.”
  – Buddhistisk ordsprog
  Gjorde et stort indtryk på mig, ord har så meget magt og indflydelse. Fordi de ord, vi bruger, former vores liv og adfærd.
  En god selvhjælpsbog, der synliggør både privatlivet og arbejdslivet, indflydelse på det hele menneskes eksistensgrundlag og hvor følsomme vi er over for forandringer.

  Jeg er mor, mormor, leder, politiker og frivillig i flere organisationer, og jeg kunne kun have ønsket mig at have haft denne fantastiske bog for 25 år siden. Det kunne jo havde været min egen dagbog, krydret med ny teori og viden. Så kunne jeg meget før havde lært hvor vigtigt det er at tale om alle berøringsflader i vores liv.

  Glæder mig til at tage bogen i brug sammen med et nyt netværk, hvor bogens øvelser skal danne grundlag for samtaleemner, til at spille hinanden endnu bedre.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *