fbpx

Find Arbejdsglæden – papirbog

(4 kundeanmeldelser)

249,00 kr.

”Find Arbejdsglæden” er en bog til dig, der savner inspiration og værktøjer til at finde ind til netop det, der giver dig arbejdsglæde.

Giv besked hvis bogen skal signereres til en anden end dig selv.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,
Print Friendly, PDF & Email

Find Arbejdsglæden – papirbog 

DU kan også finde arbejdsglæden!

Måske slæber du dig ind på kontoret hver dag uden en snert af motivation i sigte? Eller måske har du engang været glad for dit job, men med den nye leder, så er det meget forandret? Eller måske er du overordnet set tilfreds med dit job, men du vil stadig gerne blive endnu gladere for at gå på arbejde?

Så er ”Find Arbejdsglæden” for dig!

Find Arbejdsglæden er skrevet både til dig, der er nysgerrig på at få mere ud af dit arbejdsliv – og til dig, der vil give det en fuldstændig makeover. Det er ikke en tør, teoretisk bog, men et værk, som du kan gå til, når du mangler inspiration til dit næste skridt på karrierevejen.

Igennem øvelser, tips og min egen historie viser jeg dig, hvordan du kan komme i gang med at finde ud af, hvordan du kan tilrettelægge dit arbejdsliv, så det passer dig. For vi er alle forskellige, og vi motiveres og glædes over meget forskellige ting i vores arbejdsliv. Med bogen i hånden er du godt klædt på til at stille dig selv afgørende spørgsmål, så du kan bevæge dig mod mere arbejdsglæde.

Min tese er, at der er plads til alle på arbejdsmarkedet – også selvom du ikke føler, at du passer ind i et 8-16 job. Derfor har jeg skrevet særskilte kapitler til fx dig med stress og særlig sensitivitet, dig, der er leder, dig, der er fysisk svækket, og dig, der har et barn med særlige behov. Bogen omfavner på den måde både lønmodtagere, fleksjobbere, ledere og selvstændige.

 

Find Arbrjdsglæden – papirbog

Softcover med sidetal: 218
ISBN: 978-87-94049-57-3
Forlag: Forfatterskabet.dk

 

√ Bogen har fået lektørudtalelse;

“Der er rigtig mange, der kan få glæde af denne bog. Ikke mindst pga den positive tone, samt de mange gode øvelser, men også for at få sat ord på arbejdslivet. En glimrende bog, der kan anskaffes af alle.” – Lektørudtalelse fra DBC

Kun hver fjerde titel får en lektørudtalelse, og derfor er det altid en anerkendelse af bogen og dens kvaliteter.

 

Plads til alle i arbejdsfællesskabet

∗∗∗∗∗

Christian Borrisholt Steen, seniorkonsulent i Krifas Videncenter for God Arbejdslyst og tidligere medlem af Det Etiske Råd

Tina M. -L. Campbell har med ”Find arbejdsglæden” skrevet en vedkommende og relevant bog, som med garanti vil være til både inspiration, trøst og opmuntring for dig, der sommetider kæmper med at finde arbejdsglæden og som måske også ind imellem tvivler på dit eget potentiale på grund af de bump, som du har oplevet på (arbejds)livets vej. Bogen er også til dig, leder, der ønsker at give flere en fair chance for at blive en del af arbejdsfællesskabet. Jeg kan varmt anbefale bogen til alle med interesse for trivsel og arbejdsglæde. Trivsel og arbejdsglæde er noget vi skaber sammen!

 

Illustrationer og grafisk opsætning: Alberte Freiheit

ISBN: 978-87-94049-57-3

Forlag: Forfatterskabet

 

Se tv udsendelse om mig og min bog

 

Lad dig evt. også inspirere af mine onlinekurser eller læs mine blogindlæg og kronikker om samme emne

 

Anmeldelsesuddrag fra betalæsere på Find Arbejdsglæden – papirbog: 

 

En anderledes og interessant selvhjælpsbog om at finde arbejds- eller livsglæde

Lene Romer Halby, Projektleder i Socialøkonomisk virksomhed.

∗∗∗∗∗

Helt overordnet er det bog, som giver vejledning i at finde sin indre glæde, ændre sine tanker og handlinger. Forfatteren har valgt at have fokus på arbejdsglæde, men bogen er så fuld af øvelser og historier som kan bruges i mange situationer, hvor der er behov eller ønske om forandring. Forfatterens hovedbudskab er at en hver forandring starter hos os selv.

 

En livsbekræftende bog.

Helene. Kvinde, mor. Kontorassistent, fleksjobber.

∗∗∗∗∗

Bogen er nem at læse. Det er en fordel, at bogen fungerer som en opslagsbog. Jeg synes det er et spændende og vigtigt emne, Tina skriver om i sin bog. Bogen giver mig absolut lyst til at arbejde med mig selv. Den giver ”blod på tanden” til at finde sin plads på arbejdsmarkedet. Men det er ikke kun arbejdsmæssigt jeg kan bruge bogen og øvelserne.

 

En nyttig lille håndbog – Når arbejdslivet møder udfordringer

Kirsten Daugaard, langtidssygemeldt folkeskolelærer.

∗∗∗∗

Den, der har kæmpet sig gennem systemet og nu er klar til at blive en del af arbejdsstyrken igen har brug for en bog som denne. I et letforståelig sprog forsøger den ikke at stopfodre dig med unødvendige informationer og udfordringer og det er netop det, man har brug for der, hvor man står i livet: Når man ikke er, som alle de andre.

 

Vægt 0,375 kg
Størrelse 227 × 157 × 14 cm
Titel

Find Arbejdsglæden

Omslag

Softcover

Sidetal

218

ISBN

978-87-94049-57-3

Forlag

Forfatterskabet

Vælg

Signeret af Tina, Usigneret version

4 anmeldelser af Find Arbejdsglæden – papirbog

 1. Betina Wettengel

  Find arbejdsglæden var for mig en øjenåbner, den satte ord på nogle situationer i mit eget liv, som jeg havde glemt (ønsket at fortrænge) og fremkaldte nogle dybt begravede følelser. Måden at synliggøre, hvor mange parameter der har indflydelse på, hvordan vi føler og er som det hele menneske. Bogen er godt skrevet i små let læselige kapitler. Krydret med øvelserne, som bestemt også kan laves sammen med andre, da det kan være svært at skabe tilpas selvindsigt og refleksion alene.

  Specielt notatet:
  ”Tungen har ingen knogler, men den er stærk nok til at knuse
  et hjerte. Så vær varsom med dine ord.”
  – Buddhistisk ordsprog
  Gjorde et stort indtryk på mig, ord har så meget magt og indflydelse. Fordi de ord, vi bruger, former vores liv og adfærd.
  En god selvhjælpsbog, der synliggør både privatlivet og arbejdslivet, indflydelse på det hele menneskes eksistensgrundlag og hvor følsomme vi er over for forandringer.

  Jeg er mor, mormor, leder, politiker og frivillig i flere organisationer, og jeg kunne kun have ønsket mig at have haft denne fantastiske bog for 25 år siden. Det kunne jo havde været min egen dagbog, krydret med ny teori og viden. Så kunne jeg meget før havde lært hvor vigtigt det er at tale om alle berøringsflader i vores liv.

  Glæder mig til at tage bogen i brug sammen med et nyt netværk, hvor bogens øvelser skal danne grundlag for samtaleemner, til at spille hinanden endnu bedre.

 2. Katja Christiansen

  Tina Marie-Louise Campbell har formået at skrive en bog, hvor man som læser gennem hele bogen, føler sig inkluderet og vigtig for arbejdsmarkedet lige meget, hvilke udfordringer man måtte have.

  Fra start til slut holder Tina læseren i hånden og giver opmuntrende ord, som efterlader en med følelsen af at være inkluderet og vigtig for arbejdsamarkedet. Tinas venlige og direkte ord fylder en med gå-på-mod, og er den forstående samt imødekommende person jeg selv manglede, da jeg befandt mig i en for mig uoverskuelig situation.

  Sproget er let og ligetil, hvilket gør bogen let at læse og er lige så let at arbejde med. Ligesom sproget er bogens øvelser simple og håndgribelige, men det gør ikke udbyttet af dem mindre – snare tværtimod. Øvelserne har været en god hjælp for mig til at identificere hvilke områder, jeg skal give lidt ekstra opmærksomhed for at højne min arbejdsglæde – og giver gode bud på, hvordan dette kan gøres.

  Tina har klart overvidst mig om, at der er en plads til alle, hvis bare vi alle gentænker arbejdsmarkedet en lille smule.

  En helt igennem gennemtænkt bog, som jeg vil anbefale både arbejdsgiver og arbejdssøgende at læse.

 3. Charlotte Engen

  Jeg har haft fornøjelsen af at læse Tinas bog, og kan varmt anbefale den.
  Bogen er ikke en akademisk tung bog, men en bog, der i stedet tager dig på en rejse gennem mange forskellige emner – arbejdsglæde, stress på arbejdspladsen, børn med særlige behov, CSR/samfundsansvar på arbejdet og andre spændende emner.
  Det hele er krydret med personlige fortællinger, som rammer lige i hjertet og gør bogen nærværende og konkret.

  Hele vejen igennem er bogen desuden fyldt med øvelser, som man kan tage i brug med det samme – øvelserne giver dig som læser redskaber til at arbejde med dine tanker, dine kompetencer og dine prioriteringer personligt og arbejdsmæssigt.

 4. Jette Nybro

  Jeg har gennem mange år interesseret mig for trivsel og arbejdsglæde i forhold til det daglige arbejdsliv. Derfor er jeg også taknemmelig for at have fået muligheden for at læse og anmelde bogen ’Find Arbejdsglæden’ af coach Tina M.-L. Campbell.

  Bogen er skrevet i et meget let forståeligt sprog og har en meget positiv tilgang til at finde livs- og arbejdsglæde. Det er en god selvhjælpsbog til dem, der er klar til at tage ansvar for egen livsglæde. Bogen handler om hvordan man selv kan tage ansvar for sig selv og derved kan finde arbejdsglæden.
  Bogen er skrevet ud fra Tina’s egen livserfaring og hun deler åbent nogle af de oplevelser hun har haft og kommer med eksempler fra sit liv. Eksempler der viser hvordan hun har arbejdet med selvudvikling, der har gjort en forskel. Begejstringen for arbejdet med selvudvikling, der fører til øget arbejdsglæde, fornemmes gennem hele bogen.

  I bogen er der mange øvelser, som kan bruges til at øge livsglæde og derved også arbejdsglæde. Jeg ser bogen budskab som at selvhjælp og selvudvikling er vejen frem til at gå glad på arbejde og opnå en arbejdsglæde. Det jeg har taget med mig ved at læse bogen er, at vi selv som menneske kan gøre noget for arbejdsglæden selv.

  Ud fra bogens titel havde jeg forventet, at budskaberne hele tiden blev holdt op mod en arbejdskontekst. Jeg oplever dog, at det nærmere er i forhold til livet generelt. Samtidig synes jeg godt om måden bogen er skrevet på, når budskabet er at arbejdsglæde findes via den indre livsglæde. Det handler om at gå glad på arbejde.

  Bogen overrasker også med nogle afsnit om f.eks. sensitivitet både i forhold til parforhold og børn.
  Det bogen har betydet for mig er, at jeg har fået refleksion i forhold til de små ting i hverdagen, der kan betyde noget for livs – og arbejdsglæde. F.eks. er der et afsnit om at huske at rose og her står: ”Som arbejdsleder og kollega synes jeg især, at det er vigtigt at rose folk. Det giver mere arbejdsglæde og tættere relationer. Så simpelt er det. Ros på arbejdspladsen er vigtigt. Og det kan jo lige så godt være dig, der starter med at rose, som så mange andre.”

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen