fbpx

Fleksjobber anmeldelser

Der har været flere aha-oplevelser for mig.

Dejligt at kigge på din sprudlende energi. Det er godt at se dig og dine følelser i ansigtet, når du fortæller om, at det var svært.  

Det virker rigtig godt med citater fra psykiatrifonden mm. Din stemme er behagelig og beroligende og der er motivation i din stemme.  Gode redskaber til at komme videre, hvis man sidder fast eller hvis man har en hård periode.  Gode og relevante spørgsmål, der er vigtige at reflektere over.  

Der har været flere aha-oplevelser for mig.

Det kan være svært at sige til og fra.  Haster/ikke vigtigt matrixen giver et godt visuelt billede af hvordan man er nødt til at tænke.  

Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det er nogle vigtige emner du berører.

– Charlotte Dahl Abasi, Cand. Soc.

flere aha-oplevelser
Charlotte Dahl Abasi

det er nogle vigtige emner du berører

Dejligt at kigge på din sprudlende energi (i arbejdsglæde videokurset, red.). Det er godt at se dig og dine følelser i ansigtet, når du fortæller om, at det var svært.  

Det virker rigtig godt med citater fra psykiatrifonden mm. Din stemme er behagelig og beroligende og der er motivation i din stemme.  Gode redskaber til at komme videre, hvis man sidder fast eller hvis man har en hård periode.  Gode og relevante spørgsmål, der er vigtige at reflektere over.  

Det kan være svært at sige til og fra.  Haster/ikke vigtigt matrixen giver et godt visuelt billede af hvordan man er nødt til at tænke.  

Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det er nogle vigtige emner du berører. 

flere aha-oplevelser
Charlotte Dahl Abasi

Tina omtaler den smertefulde side af livet og behandler den som en naturlig del af livet

Her er overordnet fokus på livsglæde, hvor arbejdsglæde er et element. Tina arbejder med den modgang og smerte, som også er en uundgåelig del af livet, og hvordan der på trods af dette holdes fast i livsglæden. En pointe er samtidig at smerte i livet også kan have en nyttig effekt på taknemmelighed, hvor glæden står i relief til smerten og dermed sættes der mere pris på glæderne i livet. Hun samler relevant viden om mestring både af livets glæde og smerte på en let tilgængelig måde. Det udmærker sig ved at indeholde en række konkrete metoder, som er lette for den enkelte at afprøve.

(del af længere anmeldelse af øvelserne der bruges i bog og online forløb /red.)

Annie Røn
Annie Røn

Her finder du arbejdsglæde og ambitioner – selv når livet er svært

Det handler om at få noget værdifuldt ud af sit liv og ikke at være offer. Det er nyttig for mennesker, der er udfordret af langtidsledighed, stress, psykisk sårbarhed eller fysiske handicap. Øvelserne kan hjælpe folk med at blive klogere på egne behov og til at kunne kommunikere dem til sine omgivelser. Øvelserne hjælper endvidere folk med at få øje på egne kvaliteter og kompetencer – så de kan bruges i jobsøgning og på jobbet.

 

(del af længere anmeldelse af øvelserne der bruges i bog og online forløb /red.)

Dorte Bukdahl
Dorte Bukdahl

1:1 med Tina gav mig nyt fleksjob!

For Ca 1 mrd måske lidt mere siden havde jeg fornøjelsen af at have 1:1 med Tina og jeg tror jeg havde 1000 spørgsmål og jeg fik svar og råd hele vejen jeg var på vej til nye udfordringer på job siden, og var noget forvirret på regler, love og ikke mindst muligheder, på den time fik jeg styr på meget og ved hjælp af den gruppe og den store gruppe fik jeg ikke mindst modet til at skrive ansøgninger og jeg er vild fan af det, netop nu er jeg i et lille prøve forløb hvor “vi” ser hinanden an og arbejdsopgaverne. Så kort sagt vil jeg gerne anbefale dig at tage fat i Tina og lave et møde med hende lige om dig og din situation.

Dorte Nedrud
Dorte Nedrud

Alle ville få glæde af kurset

Jeg er blevet mere positiv og er blevet bedre klædt på både i mit arbejde og privat. Jeg er blevet mere selvsikker i mine ting. Min største ahaoplevelse var nok at flytte fokus og energien. Blive pilot i eget liv. Øvelsen om at give mere ros til sig selv og huske på at acceptere at slippe tankerne gjorde særlig indtryk. Alle ville få glæde af kurset uanset hvilke felt man er i. 

Lone Marie Christensen
Lone Marie Christensen

lærerigt forløb og super god konstruktiv kritik

Fleksjobsøgningskurset har givet mere struktur på mine søgninger, fokus på vejen til mit drømmejob. Og så har jeg fået feedback på cv helt uden at fremsende dokumentet. Føler mig klar til igen at komme op på hesten og igang med mit hjemmearbejde. Tak for et lærerigt forløb og super god konstruktiv kritik.

 

 

Gitte Thorning B. Nielsen 
Gitte Thorning B. Nielsen 

Lærte at man skal skrive hvorfor man søger jobbet

Jeg lærte på Fleksjobsøgningsforløb hvor meget personlige kompetencer betyder og at de er gode at have med. Lærte om en ny måde at skrive CV på, som jeg vil prøve. Lærte at skrive en bedre ansøgning som fanger arbejdsgiver bedre. Lærte at det der står forrest i jobannoncen som regel er det der betyder mest for arbejdsgiver. Lærte at man skal skrive hvorfor man søger jobbet, og hvad man kan tilbyde i forhold til de kompetencer der skal bruges i stillingen. Lærte om hvordan jeg får fortalt om mit “Handicap”

Jakob
Jakob

Jeg blev rustet og drømmejobbet kom i hus!

Efter et kursus med Tina Campbell, lærte jeg at opsætte min ansøgning på en ny måde, jeg lærte at fremhæve mine kvalifikationer og min erhvervserfaring, på en måde der fangede arbejdsgivers interesse.

Jeg fik mod på igen at søge efter de jobs jeg drømte om, men som jeg havde undgået, da jeg ikke troede jeg ville kunne komme i betragtning.

2 uger efter kursus, blev jeg indkaldt til samtale og nu et par dage senere, sidder jeg helt høj, for drømmejobbet er i hus.

Tak for et godt kursus, et kærligt spark, en hjælp til at gå efter det jeg drømte om.

Jeg vil varmt anbefale kurset.

Tina Bjerre
Tina Bjerre

Tak for drømmejobbet, Tina!

jeg opsøgte Tina for at få en vejledning i den rette vej på arbejdsmarked, og glæden ved det.

Det fik jeg, sammen med en masse gode redskaber.

Da jeg mødtes med Tina mødte jeg en glad og hjertevarm pige, og da vi starte samtalen, tænkte jeg hold fast det når vi da ikke på engang, men jo det gjorde vi, og mere til, Tina er meget prof og fantastisk til at fortælle og forklare så du er med i det hele. Jeg føler mig så meget klædt på til at søge nye udfordringer nu, og er i fuld gang med den sikkerhed at det skal nok lykkes for mig. jeg vil helt klart anbefale hvis du er kørt lidt “fast” så tag en tur forbi Tina  og få et kærlig og hudløs ærligt spark i rumpen, for det er det hele vær.

 

TAK Tina ❤

Dorte Nedrun

Hjælp andre fleksjobbere etc. ved at lave en anmeldelse.

Til dig der har oplevet et af mine foredrag/forløb. Her er lidt spørgsmål, jeg mægtig gerne vil høre dine svar på. Jeg har for din nemheds skyld sat nogle svarmuligheder under, som du kan lade dig inspirere udfra.

Alle der svarer på præcis disse spørgsmål, får en rabatkode til brug i min Webshop. Koden kan fx bruges til een af de nye publikationer i serien Rejs Dig. Mine redskaber gjort klar til dit brug!

 1. Hvad kan du nu, som du ikke kunne før mit foredrag/forløb?
  • Fx kunne du her skrive: NU har jeg lært, hvordan jeg finder job/troen/håbet, Med Tinas hjælp har jeg nu fået job/bedre selvværd, er jeg mindre trist, kommet ud af min ensomhed,
 1. Hvad gav dig den største a-ha oplevelse?
  • Jeg blev mest overrasket over, hvor konkrete Tinas redskaber er,
  • hvor nemt jeg kan bruge Tinas redskaber …
 1. Hvad har mine konkrete redskaber givet dig?
  • Med Tinas redskaber i hånden har jeg nu mulighed for at …
  • Tinas forløb gav mig konkrete idéer til, hvordan jeg søger job, tror på mig selv, selv flytter mig …
 2. Hvad har det givet dig personligt?
  • Jeg oplever, at jeg nu har fået større tillid til, at jeg kan ændre nogle ting i mit eget liv.
  • Jeg er mindre trist, fået mere overskud til min familie, mindre bekymret for fremtiden
  • Fx … 

Jeg modtager også gerne feedback udenfor disse spørgsmål. Send dem gerne pr. mail. OBS: Det er kun ved besvarelse af præcis disse spørgsmål, at jeg tilbyder rabatkode. Dette er for at hjælpe besøgende på min hjemmeside mest mulig. Så det håber jeg, du respekterer.

Bemærk: Din anmeldelse, navn og fagområde må anvendes her på siden samt på de sociale medier.

 

Strong Testimonials form submission spinner.

Påkrævet

rating fields

fleksjobberdagen

Min baggrund

Med flere publiceringer om håndtering af livskriser er jeg kendt for mit arbejde med mennesker, der gennemgår svære perioder. Jeg har gennem en årrække arbejdet som karrierevejleder, coach og foredragsholder, hvor jeg har italesat og hjulpet med medarbejdermotivation, sundhed og trivsel, stress, CSR og generel arbejdsglæde. Jeg er kendt for at give konkrete værktøjer, som nemt kan omsættes til handling hos medarbejdere.

Foruden min faglige baggrund, er jeg selv arbejdsleder, og ved derfor, hvor meget det betyder for virksomheder, at medarbejderne trives. Derudover har jeg et positivt sind, som smitter af på medarbejdere.

I min webshop finder du bl.a. min serie Rejs Dig

 

Scroll to Top