fbpx

Fra arbejdsglæde til ekspert

Print Friendly, PDF & Email

Pressemeddelelse

Fra arbejdsglæde til ekspert

Tina M.-L. Campbell er blevet valideret som foredragsholder hos YouAndX.com. Tina fra Campbell.dk har ikke blot bevist sin ekspertise som foredragsholder men er også blevet optaget som ekspert hos YouAndX. Hun glæder sig til at hjælpe virksomheder med at tiltrække og fastholde talentfulde medarbejdere til en glad og produktiv arbejdsplads. 

TV2 Nord interview af Tina
"Jeg glæder mig over og til at holde endnu flere workshops omkring arbejdsglæden, så virksomhederne i højere grad kan tiltrække og -knytte kompetente medarbejdere – måske ovenikøbet med højere CSR (Corporate Social Responsibility) for øje."

YouAndX.com er en verden af viden, inspiration og validerede eksperter

– Kun ét klik væk. Book kompetente og validerede foredragsholdere direkte. Booking 24/7. Foredrag med Eksperter. DK’s førende formidler. 100% transparente priser.

Mangler du inspiration til jeres næste foredragsholder? Vi har samlet et udpluk af de (lige nu) mest populære foredrag og eksperter til at sætte gang i gode debatter og nye inspirerende veje.

Youandx vil transformere den traditionelle formidlingsbranche. Youandx stræber efter convenience, et inspirerende miljø og tilgængelighed.

Her finder du derfor både kendte og mindre kendte foredragsholdere, eksperter og underviser. Nogle af disse eksperter er valideret, da Youandx står særligt inde for deres ekspertise. Det lille blå stempel finder du fx på Tinas profil.

Tina har med sin unikke baggrund de allerbedste forudsætninger for at hjælpe jer på fx jeres CSR-vej:  hun har været lønmodtager, ansat i fleksjob og nu iværksætter og arbejdsleder for 7-9 ansatte. Så hun vil kunne sætte sig ind i jeres behov som arbejdsleder såvel som jeres ansatte (i fx fleksjob) i kombination af faglig baggrund som karrierevejleder og coach fra Aalborg Universitet.

Tina M.-L. Campbell er en ekspert inden for CSR-området og har omfattende erfaring på dette område. Hun er tilgængelig til at afholde både foredrag og workshops omkring arbejdsglæde og har specialiseret sig i at integrere CSR i denne sammenhæng. Hun har udgivet mange publikationer, og hendes seneste bog, “Find Arbejdsglæden”, er blevet anmelderrost og indeholder praktiske øvelser og redskaber til at opnå netop dette. Du kan booke hende hos agenterne på Youandx.com.

Scroll to Top