fbpx

Imødekommenhed overfor fleksjobbere giver fællesskab og bedre indtjening

Print Friendly, PDF & Email

Fleksjobbere giver fællesskab

Jeg er blevet spurgt, hvorfor man skal ansætte en fleksjobber, og hvad man får ud af det;

 

👉 Fleksjobbere er sindssygt effektive. Ofte har fleksjobbere meget få timer, men det standser dem ikke i at arbejde effektivt og dedikeret.

Foruden deres enorme arbejdsindsats, så har jeg oplevet, at de giver virksomhederne: – Økonomisk fordel – Mulighed for fagspecialister – God CSR – Rigtig god karma 😀

 

👈 Mangler du redskaber til at imødekomme og snakke med medarbejdere med udfordringer? Det er altid godt at blive inspireret…

 

Når du går fra mit foredrag, så får du konkrete redskaber til at:

👉 Skabe tillid til medarbejdere med udfordringer

👉 Møde mennesker med udfordringer i øjenhøjde

👉 Skabe dialog til medarbejdere med udfordringer

👉 Forstå og rumme medarbejdere med udfordringer

 

Jeg kæmper for, at medarbejdere med udfordringer får en ”normal” hverdag, hvor de føler sig lige med andre og uden særbehandling ❤️ 💛

 

👉 I mine foredrag, som jeg skræddersyer efter behov, snakker jeg blandt andet om, hvordan man kan gøre stor gavn af en fleksjobber.

 

Kender du en, der kunne gøre gavn af disse konkrete redskaber? Send dem gerne dette indlæg eller giv mig besked om, hvordan jeg kontakter vedkommende.

 

Henvis også gerne til mine onlinekurser, hvis du vil inspirere eller inspireres.

 

Kurserne er fyldt med råd, øvelser og fortællinger, der vil passe på lige præcis din situation. Der er kapitler, der handler om arbejdsglæde, om at finde det gode i alle situationer og at se muligheder frem for begrænsninger. Kurserne igennem er fokus altid at se muligheder frem for begrænsninger. Det er noget, jeg har lært i mit eget liv. Selv i de mørkeste perioder er der lys, og livet er bare nemmere, hvis man træner sig selv til at se lyset. Det er min erfaring.

 

Lad os hjælpe hinanden til at finde arbejdsglæden! For fleksjobbere giver fællesskab.

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

OPDAG FREMTIDENS TRENDS OG FORBLIV EN STÆRK LEDER!

Bliv pioner inden for CSR og HR. Tilmeld dig nyhedsbrevet og lær, hvordan I kan skabe en fleksibel og ansvarlig arbejdskultur hos jer. Form fremtiden sammen!

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Scroll to Top