fbpx

Find Arbejdsglæden (eBog)

99,00 kr.

Jeg har skrevet en bog, der handler om arbejdsglæde. Om at finde arbejdsglæden, når man synes, man har mistet den. Men også om at turde kræve og drømme om, at der er plads til én på arbejdsmarkedet – også selvom man måske ikke føler, man passer ind i et helt almindeligt 8-16 job.

 

Idebeskrivelse

Min hensigt med bogen er, at man som læser skal sidde med en fornemmelse af, at man også har ret til et godt arbejdsliv – og hvorfor det er vigtigt at have en forbindelse til arbejdsmarkedet. Bogen er delt op i forskellige kapitler, der omhandler forskellige situationer i privatlivet, som kan have indvirkning på arbejdslivet, samt ens tilknytning til arbejdspladsen. Jeg vil have læseren til at drømme stort og hjælpe læseren med at sætte ord på, hvad der skal til, for at vedkommende får et godt arbejdsliv. For det fortjener alle!

Print Friendly, PDF & Email

√ Bogen har fået lektørudtalelse;

“Der er rigtig mange, der kan få glæde af denne bog. Ikke mindst pga den positive tone, samt de mange gode øvelser, men også for at få sat ord på arbejdslivet. En glimrende bog, der kan anskaffes af alle.” – Lektørudtalelse fra DBC

Kun hver fjerde titel får en lektørudtalelse, og derfor er det altid en anerkendelse af bogen og dens kvaliteter.

Se her tv udsendelse om mig og min bog!

 

Find Arbejdsglæden 

Plads til alle i arbejdsfællesskabet

∗∗∗∗∗

Christian Borrisholt Steen, seniorkonsulent i Krifas Videncenter for God Arbejdslyst og tidligere medlem af Det Etiske Råd

Tina M. -L. Campbell har med ”Find arbejdsglæden” skrevet en vedkommende og relevant bog, som med garanti vil være til både inspiration, trøst og opmuntring for dig, der sommetider kæmper med at finde arbejdsglæden og som måske også ind imellem tvivler på dit eget potentiale på grund af de bump, som du har oplevet på (arbejds)livets vej. Bogen er også til dig, leder, der ønsker at give flere en fair chance for at blive en del af arbejdsfællesskabet. Jeg kan varmt anbefale bogen til alle med interesse for trivsel og arbejdsglæde. Trivsel og arbejdsglæde er noget vi skaber sammen!

 

Illustrationer og grafisk opsætning: Alberte Freiheit

ISBN: 978-87-971246-5-9

Forlag: Forfatterskabet og eget forlag

 

 

Lad dig evt. også inspirere af mine onlinekurser eller læs mine blogindlæg og kronikker om samme emne

 

Anmeldelsesuddrag fra betalæsere på Find Arbejdsglæden – eBog

 

En anderledes og interessant selvhjælpsbog om at finde arbejds- eller livsglæde

Lene Romer Halby, Projektleder i Socialøkonomisk virksomhed.

∗∗∗∗∗

Helt overordnet er det bog, som giver vejledning i at finde sin indre glæde, ændre sine tanker og handlinger. Forfatteren har valgt at have fokus på arbejdsglæde, men bogen er så fuld af øvelser og historier som kan bruges i mange situationer, hvor der er behov eller ønske om forandring. Forfatterens hovedbudskab er at en hver forandring starter hos os selv.

 

En livsbekræftende bog.

Helene. Kvinde, mor. Kontorassistent, fleksjobber.

∗∗∗∗∗

Bogen er nem at læse. Det er en fordel, at bogen fungerer som en opslagsbog. Jeg synes det er et spændende og vigtigt emne, Tina skriver om i sin bog. Bogen giver mig absolut lyst til at arbejde med mig selv. Den giver ”blod på tanden” til at finde sin plads på arbejdsmarkedet. Men det er ikke kun arbejdsmæssigt jeg kan bruge bogen og øvelserne.

 

En nyttig lille håndbog – Når arbejdslivet møder udfordringer

Kirsten Daugaard, langtidssygemeldt folkeskolelærer.

∗∗∗∗

Den, der har kæmpet sig gennem systemet og nu er klar til at blive en del af arbejdsstyrken igen har brug for en bog som denne. I et letforståelig sprog forsøger den ikke at stopfodre dig med unødvendige informationer og udfordringer og det er netop det, man har brug for der, hvor man står i livet: Når man ikke er, som alle de andre.

 

Spar 10% på dit første køb i webshoppen

Du får rabatkode så snart, du har tilmeldt dig. 🎁

SKAB GENVEJ TIL DIN EGEN GLÆDE:

Få roste virksomme redskaber direkte i din indbakke. Tilmeld dig samtidig for at modtage eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med seneste produkter og konkurrencer!

Jeg spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top